ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, City Center, Suratthani, Tajland 84000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The One Hotel Surat Suratthani - Kupaonica The One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Recepcija The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržaji The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržaji The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba
The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba
Područje City Center Broj soba: 109
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1051recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1051)
Razvrstati po:
Michael E. Solo putnici Switzerland, 28. travnja 2015.
Price/Value

Great value for price
8
Banlu S. Solo putnici Thailand, 13. travnja 2015.
Room clean

-
7,3
Ingolf R. Parovi Norway, 2. travnja 2015.
The One Hotel Surat

Location, breakfast , Big room
7,3
Ok, stay with value for the money. Walking distance to night market and shopping mall.
Anchalee K. Poslovni putnici Thailand, 19. ožujka 2015.
Not that good!

location, car park
4
The room is run down, hard bed and bad smell from A/C. Water leak from the fridge. Location is ok,not far from a night market. This place is not the first choice if you have your own car, stay somewhere else! But it is ok for people who stop over and need to get public transfer to samui or phangan island etc.
Shawn F. Grupe Australia, 30. siječnja 2015.
Nice stay

Pool, Dinner, value
9
It was a nice out of the way hotel. Lucky we had our own transport otherwise it would have been difficult. The hotel was nice and basic. The pool was good. The meals were nice and large. Price of meals was also good. Staff were nice and friendly.
Sajeephan M. Grupe Thailand, 25. siječnja 2015.
Tired rooms

car parking
4,7
ants and 2 cockroaches in my room! and the music from Pub behind my room was loundly even though the door and window were closed. This is the 4th time that I stayed at this hotel and found room looks very tired. I may find new hotel in next visit.
Ruth H. Parovi United Kingdom, 17. siječnja 2015.
Good value for money

Cleanliness, price
8,3
Fine for a stopover
Nadia A. Solo putnici United Kingdom, 24. prosinca 2014.
Very friendly

Breakfast, nice staff, location
9,3
Really nice staff, great breakfast, good location. The only thing was the bathroom wasn't as good as the ones in the lobby and the bull frogs singing me to sleep every night.
Frankie C. Grupe Hong Kong, 27. studenog 2014.
A bit old hotel

Good breakfast, old CRT TV, poor wifi
5,3
Chan C. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
Not comfortable with old facilities

no
4,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - KupaonicaThe One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - RecepcijaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržajiThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržajiThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04