ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The One Hotel Surat

118/68 Tha Thong Road, City Center, Suratthani, Tajland 84000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The One Hotel Surat Suratthani - Kupaonica The One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Recepcija The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotela The One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržaji The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržaji The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastanke The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba
The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba The One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba
Područje City Center Broj soba: 109
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1025recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1025)
Razvrstati po:
Chan C. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
Not comfortable with old facilities

no
4,3
Frankie C. Grupe Hong Kong, 27. studenog 2014.
A bit old hotel

Good breakfast, old CRT TV, poor wifi
5,3
Dennis O. Solo putnici United Kingdom, 22. studenog 2014.
A no frills hotel

location, nice large room, good internet
6,3
I just had to stay one night so the room was large adequate and clean. Not something I would have chosen for a longer stay but there is little choice
Niko M. Solo putnici Russia, 28. rujna 2014.
A bit old hotel in the middle of Suratthani

free wifi, friendly staff
6,7
That time I tried to stay at the bigger room. Well, I can say nothing, the room is quite bigger, but still awful shower and hard mattress like in the smaller room. But, at least the ceiling is clean :)
Markus B. Poslovni putnici Germany, 7. rujna 2014.
nobody speaks english

NOTHING
5,7
AVERAGE
Barbara O. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
Don't stay here if you want a good nights sleep

The food was awesome. Staff very frieldly and accommodating. Close to bus station.
5,3
In the daytime, it seems this would be a great place to stay, handy to everything, and looks good from the outside, but when I got to my room, it looked as though it had not been cleaned, there was even a pair of flip flops with dirty soles left behind, must have been by a previous guest. The bathroom was FILTHY, I was booked in for 2 nights, but after being kept awake by very loud music from within the hotel, Friday night went until 2am, and then lots of crowd noise for a long time after that. The staff offered to move me, but there would have been nowhere in the hotel where I would not hear the music. I really think this hotel is geared for people hooking up and staying the night than for travellers.
Sangyeol L. Solo putnici South Korea, 5. kolovoza 2014.
high speed internet. good for stopover

1.spacious room 2.next to good bar (victor cafe) 3.strong internet speed
6,3
Everything is middle range. Price = level
Yew L. Poslovni putnici Singapore, 3. kolovoza 2014.
location and hotel value for money

good food, nice to river side and nice loaction
8
I there for business, but hotel is very central and easy to go anyway
Linh B. Solo putnici Australia, 22. srpnja 2014.
Pleasant cheap hotel

Location. Location. Location
9
Loved it very convenient to get to the main area of Surat would stay again
Don Y. Poslovni putnici United Kingdom, 5. srpnja 2014.
good sized room quick check in

quiet location...good pub on dorrstep
7,3
very good stay, nice room, quick check-in

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - KupaonicaThe One Hotel Surat Suratthani - Eksterijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - RecepcijaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Interijer hotelaThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržajiThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Rekreacijski sadržajiThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Soba za sastankeThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska sobaThe One Hotel Surat Suratthani - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04