Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The ONE Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 5174recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (5174)
Razvrstati po:
Peter E. Solo putnici Singapore, 27. svibnja 2016.
Good and cheap
6
Great value for money
Prijavi ovu recenziju
Michael D. Parovi United Kingdom, 25. svibnja 2016.
Location, location, location
5,3
Well located for Legian, Kuta Beach, Beachwalk Mall (10 minutes walk), restaurants, bars etc. Breakfast is good and plentiful with both Indonesian and European/American food to chose from. Hotel is comfortable and patroled parking is easy under the hotel. Only negative was the sound of singing from a bar across the road, but it was still quiet enough to allow sleep when tired (though it could put some people off). Would stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Chen C. Grupe Singapore, 24. svibnja 2016.
Comfortable
6,3
The location of the hotel can't be anywhere better. It's right smack in where everything happens. The bed is nice, room is cold, facilities in room works fine. The only complain I have is that the rooms are in the perimeter of swimming pool and it creates a huge echo potential. During my stay, some people were talking so loud and it was so annoying. I could hear it even with all the windows shut. The lobby was a little awkward to get to, everything else was great.
Prijavi ovu recenziju
Renee T. Parovi Australia, 20. svibnja 2016.
Location Good
5
Beds were a bit hard and breakfast seemed to be the same each day. Have stayed here a few times due to location - will start to consider elsewhere
Prijavi ovu recenziju
Frank P. Solo putnici United States of America, 16. svibnja 2016.
Good hotel
5,3
There's nothing to complain about this hotel, except that it's big, and therefore lacking the charm of a smaller, more cosy place.
Prijavi ovu recenziju
Aw K. Parovi Malaysia, 16. svibnja 2016.
Good location
5,7
Good breakfast
Prijavi ovu recenziju
Sonny P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. svibnja 2016.
Nice Hotel, Nice Pools!!
6,3
Im beyond happy staying at this hotel, it is in the centre of Legian Street where you can find almost anything, from clothes to tattoo maker and massage parlor! Quite close to the beach as well! The room was decent, the pools are nice! They also have pool party..
Prijavi ovu recenziju
Marit L. Grupe Australia, 8. svibnja 2016.
Brief stay
6,7
In Bali for 5 days for my birthday and stayed here. Was a great central hotel with Starbucks right underneath. Was a bit noisy in our room, being able to hear the traffic and the cleaning in the halls but everything else was great.
Prijavi ovu recenziju
Sung B. Solo putnici Australia, 8. svibnja 2016.
Receptions needs trainings
2
Very aggressive The way of they talk
Prijavi ovu recenziju
Tram V. Grupe Australia, 7. svibnja 2016.
A+++
6,7
Great location, friendly staff and very clean room. Love the breakfast buffet and rooftop pool.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The ONE Legian Hotel BaliThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe ONE Legian Hotel Bali - OkružjeThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - PredvorjeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe ONE Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - BazenThe ONE Legian Hotel Bali - RecepcijaThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe ONE Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - SadržajiThe ONE Legian Hotel Bali - UlazThe ONE Legian Hotel Bali - PredvorjeThe ONE Legian Hotel Bali - UlazThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - RestoranThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - PredvorjeThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe ONE Legian Hotel Bali - UlazThe ONE Legian Hotel Bali - Spa centarThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Pub/salonThe ONE Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe ONE Legian Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06