Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Sjeverna Goa, Indija 403516

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 52recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (52)
Razvrstati po:
Paramaguru M. Obitelji sa malom djecom India, 13. siječnja 2016.
Pleasant stay

Location, food & service
9,7
Very pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Lyn V. Parovi United Kingdom, 26. studenog 2015.
in need of a deep clean and tidy up

our room had a plunge pool
8
A very expensive hotel. I am glad we stayed there but quite sad that lots of small things such as mould all over the lamp shades In the wash area spoiled things. The food at the poolside was excellent. Too many glues everywhere.
Prijavi ovu recenziju
Craig M. Solo putnici United Kingdom, 26. studenog 2015.
staff make the hotel, not the hotel

pool, bar and staff
6
The hotel failed to make arrangements for our pickup at the airport resulting in us getting a local taxis. The hotel decor is mainly white, but is patched in places and is very obvious of such. Such as rust of metal and poor quality repainting where they have tried to maintain the white. We had a suite room. Bed was like a brick. TV was good with wide selection. Some good places to eat nearby and the beach is seconds from the door. The staff are the best selling point. They are numerous and generally very attentive to their work and their concerns about the guests. A Happy bunch in all. Were it not for them we may have moved to another hotel. Def not a 5 star - more like a reasonable 3 star
Prijavi ovu recenziju
Amit K. Obitelji sa malom djecom India, 21. listopada 2015.
Location is excellent

Location location location
8
Nice and comfortable stay location is nice staff is helpful all over every thing is nice
Prijavi ovu recenziju
Jonathan H. Solo putnici United Kingdom, 6. rujna 2015.
Wonderful place.

Staff food and amenities
9,7
Excellent cannot rate this enough. Really nice place.
Prijavi ovu recenziju
Yogesh P. Obitelji sa malom djecom India, 18. kolovoza 2015.
Pathetic rooms ; very shabby place
4
Property is not worth they charge ; no arrangement of food ; no variety of food ; very shabby rooms ; highly overrated
Prijavi ovu recenziju
Amrit J. Parovi India, 6. kolovoza 2015.
Mini Moon with My Minion

1) Hospitality 2) Friendliness 3) General Manager
7,7
Memorable
Prijavi ovu recenziju
Rajat D. Parovi India, 16. srpnja 2015.
Beach side location, average food

Beach side location, Nice rooms, Friendly staff, Easily commutable to other places
8
This was my 3rd visit to Goa and we liked the location of this hotel. Its on Calangute beach and since it's in beginning area of calangute and not on main calangute beach, hence it is not over-crowded. You can take a bike or car to go nearby locations like Baga beach and others. All are within a radius of 3 Kms. We didn't liked the food very much. As they claim to be 5 star, our expectations were high. Quality of food was average. It is not a very big hotel. There are other hotels as well in that area, which are rather big than Hotel Park.
Prijavi ovu recenziju
Himanshu T. Obitelji sa malom djecom India, 4. srpnja 2015.
Great location and amazing service

It is on the beach, food is delicious and staff is very warm and hospitable
10
We had booked the room for 5 nights the rooms were clean and very comfortable. The property is small but great. Everything about this place is amazing. The restaurant facing the beach. The peace bar. The decor is also nice. Try anything on the menu and it wont disappoint u. They have just introduced breakfast cocktails in their buffet breakfast selection. Overall we really enjoyed our stay here.
Prijavi ovu recenziju
Ibrahim A. Grupe Saudi Arabia, 27. svibnja 2015.
Pool really small and every thing look old

Beach
4,7
1 in life to see :)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Park Calangute Goa Sjeverna GoaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - SadržajiThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržajiThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07