ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon
The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Sadržaji The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Ulaz The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen
Područje Calangute Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 35recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (35)
Razvrstati po:
Kevin J. Parovi Canada, 5. listopada 2014.
Good Beach location and Great Friendly Staff

on the beach, nice staff, clean room
7,7
Our stay was pleasant notwithstanding the long weekend enjoyed by Indians far and wide. It was certainly party time for them. Staff was great even though the understanding wasn't always. If you want to stay in the North, I can think of few better places.
Bhavna R. Obitelji sa malom djecom India, 6. rujna 2014.
Nice n cozy designer hotel

The pool,the breakfast,the staff
8
Gr8
Hitesh K. Obitelji sa malom djecom India, 27. kolovoza 2014.
amazing

location ,food and staff
10
Amazing experience
Harishanth J. Solo putnici India, 18. kolovoza 2014.
Great stay option

Food, Rooms and Swimmimg pool
9
Pleasant stay with many amenities
Abdulsamad I. Poslovni putnici India, 5. kolovoza 2014.
good hotel nice service all good good hotel nice

good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good
8
good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good good hotel nice service all good
Pooja R. Parovi India, 20. travnja 2014.
A Tranquil Abode

location, view and service
9,3
Highly recommended. Looking at the pathway leading to the hotel, I was a little apprehensive , but wen entered the main gate all my worries went away. A nice , cozy property with an easy access to the sea. Its all in white guess hence it gives the tranquil feel. We made sure we spent the evenings at the lounge area on all the three days as it is a must do ! The music n ambiance take you to a different time zone all together. A few hitches was that we ordered for a meal which according the the menu timings said was available but wen we called to order they said they cant prepare. Overall a great experience. definitely are going to visit again.
Varun M. Parovi India, 11. travnja 2014.
excellent hotel, lovely property by the beach

beach location, funky rooms, young crowd
8,3
excellent hotel, a much better option than taj and the other regular 5 star hotels, its a lovely young feel funky hotel with amazing picture art on every door. excellent stay overall
Mohamad M. Solo putnici Saudi Arabia, 26. siječnja 2014.
Nice beach hotel

Friendly staff - great location - beach
8
Jaideep A. Obitelji sa odraslom djecom India, 6. siječnja 2014.
bad

nil
2
not good
Parikshit B. Grupe India, 8. studenog 2013.
bang on the beach.

nice design hotel.
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Park Calangute Goa Sjeverna GoaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - SadržajiThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen


AS-AGWEB-3B07