Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Sadržaji The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje
The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Ulaz The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Plaža The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Plaža The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Plaža The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pogled
Područje Calangute Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 44recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (44)
Razvrstati po:
Rajat D. Parovi India, 16. srpnja 2015.
Beach side location, average food

Beach side location, Nice rooms, Friendly staff, Easily commutable to other places
8
This was my 3rd visit to Goa and we liked the location of this hotel. Its on Calangute beach and since it's in beginning area of calangute and not on main calangute beach, hence it is not over-crowded. You can take a bike or car to go nearby locations like Baga beach and others. All are within a radius of 3 Kms. We didn't liked the food very much. As they claim to be 5 star, our expectations were high. Quality of food was average. It is not a very big hotel. There are other hotels as well in that area, which are rather big than Hotel Park.
Prijavi ovu recenziju
Himanshu T. Obitelji sa malom djecom India, 4. srpnja 2015.
Great location and amazing service

It is on the beach, food is delicious and staff is very warm and hospitable
10
We had booked the room for 5 nights the rooms were clean and very comfortable. The property is small but great. Everything about this place is amazing. The restaurant facing the beach. The peace bar. The decor is also nice. Try anything on the menu and it wont disappoint u. They have just introduced breakfast cocktails in their buffet breakfast selection. Overall we really enjoyed our stay here.
Prijavi ovu recenziju
Ibrahim A. Grupe Saudi Arabia, 27. svibnja 2015.
Pool really small and every thing look old

Beach
4,7
1 in life to see :)
Prijavi ovu recenziju
Maruthi G. Obitelji sa malom djecom India, 28. travnja 2015.
Great stay

On beach, warm pool and friendly staff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Dilip J. Parovi India, 15. veljače 2015.
It was ok.

Stay was ok
6
I enjoyed staying here
Prijavi ovu recenziju
Bela G. Solo putnici United Kingdom, 26. siječnja 2015.
Fun place to stay clean & friendly

The location the staff the bar area
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Thomas D. Parovi United Kingdom, 19. siječnja 2015.
The Park Calangute

The location is excellent, the staff are very helpful and pool is a nice area.
8
The location which is right on the beach is very good, the restaurant is okay but basic, the breakfast is fine however the staff seemed to be not well organised, it was only on the last couple of days that I managed to get the eggs with the toast and the coffee served at the same time. The room is okay but would consider it to be more 4 star than 5. The friendliness of the staff was very good and they do try to meet your needs.
Prijavi ovu recenziju
Saurabh D. Solo putnici India, 2. prosinca 2014.
nice property

location, live band music, food
7,7
was there for 4 nights from 28th nov to 2nd dec. location is good just on the beach, food is good, best is all round live band performance and music, gives a kick to the total experience. wifi is very poor, housekeeping service is not that great, room in white decor is pleasing, basin area is not appealing. overall a decent/good stay,pool area is nice, little expensive at 10,000 a night.
Prijavi ovu recenziju
Sailatha V. Parovi India, 29. listopada 2014.
Comfortable and nice

the room, the location, the pool
4,7
My husband and I really liked the room, bur overall the hotel needs to be maintained well.
Prijavi ovu recenziju
Kevin J. Parovi Canada, 5. listopada 2014.
Good Beach location and Great Friendly Staff

on the beach, nice staff, clean room
7,7
Our stay was pleasant notwithstanding the long weekend enjoyed by Indians far and wide. It was certainly party time for them. Staff was great even though the understanding wasn't always. If you want to stay in the North, I can think of few better places.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Park Calangute Goa Sjeverna GoaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - SadržajiThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PredvorjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PogledThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržajiThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - PlažaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06