Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Calangute Goa

1/227, Gaurawaddo, Calangute, Calangute, Sjeverna Goa, Indija 403516 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska soba The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska soba The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salon The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Restoran The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Bazen The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Ulaz The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Okružje The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Okružje The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Okružje
The Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje
Mjesto: Calangute Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 29recenzija

Vrijednost za novac:
5,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (29)
Pooja R. Parovi India, 20. travnja 2014.
A Tranquil Abode

location, view and service
9,3
Highly recommended. Looking at the pathway leading to the hotel, I was a little apprehensive , but wen entered the main gate all my worries went away. A nice , cozy property with an easy access to the sea. Its all in white guess hence it gives the tranquil feel. We made sure we spent the evenings at the lounge area on all the three days as it is a must do ! The music n ambiance take you to a different time zone all together. A few hitches was that we ordered for a meal which according the the menu timings said was available but wen we called to order they said they cant prepare. Overall a great experience. definitely are going to visit again.
Mohamad M. Solo putnici Saudi Arabia, 26. siječnja 2014.
Nice beach hotel

Friendly staff - great location - beach
8
Jaideep A. Obitelji sa odraslom djecom India, 6. siječnja 2014.
bad

nil
2
not good
Parikshit B. Grupe India, 8. studenog 2013.
bang on the beach.

nice design hotel.
10
Rick G. Parovi Australia, 27. rujna 2013.
I thought the resort was in poor condition

Staff
5
The staff were friendly ,the pool was filthy no selection on the breakfast menu, mould on the walls in the bathroom water leaking through the window all over the floor the driveway was under construction and the beach was dirty. Not a pleasant stay.
Sreevarun A. Parovi India, 2. rujna 2013.
Great Location, right on the Beach

Beach Front, White Theme, Nice Rooms
9
This is a great stay if you want a beach hotel, decent food, and small and nice pool, friendly staff. Only drawback is the entry to the hotel, else a decent stay.
Ayesha S. Obitelji sa odraslom djecom India, 4. kolovoza 2013.
Comfortable stay, friendly and warm staff...

Beautifully located on the beach, friendly staff, Comfortable rooms
9
Beautiful experience sitting on the deck of the hotel which faces the beach...the staff is friendly and warm. Clean rooms with comfortable beds.
Danish K. Parovi Australia, 26. srpnja 2013.
Terrible, Water all over the place

Restaurant staff, Beach Location and Swimming pool
3,7
Terrible experience and water leakage in the toilet from the roof. It was really hard to sit in the toilet and after complaining to reception and the management it took ages to get it fixed. Recepetion and management was not friendly. But Restaurant staff made our stay better, whenever we went they served it very well. Food is not great though.
Prashant K. Obitelji sa malom djecom India, 4. lipnja 2013.
Had an excellent stay!!!

Bang on beach, very courteous staff, nice & cozy room
10
I enjoyed the 4 days I spent at this hotel, I had an early morning flight, reached Goa at 8am whereas my check-in was at 3pm, staff checked me in at 9am the moment I entered the hotel.Loved the decor, the sun deck bar was awesome, the bartender Arjun was great, very helpful... very close to all good locations... will love to visit again!!! Thank you Park :)
Ashwini K. Parovi India, 24. svibnja 2013.
nice small boutique hotel not 5 star standard.

ocean facing, staff friendly.
6,3
it was a clean but not as per the expectation of a five star hotel. the pool is very small.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Park Calangute Goa Sjeverna GoaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Interijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska sobaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Gostinjska sobaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Pub/salonThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - RestoranThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - BazenThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - UlazThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - OkružjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - OkružjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - OkružjeThe Park Calangute Goa Sjeverna Goa - Predvorje


AS-AGWEB-3C05