Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 887recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (887)
Razvrstati po:
Eunkyung C. Parovi South Korea, 21. svibnja 2016.
2nd time visit
6
Stayed at the Park Lane again. Earlier was a biz trip and I think it was more spacious. This time a bit smaller but with a bathtub. Nice location and nespeesso coffee was good!
Marvyn T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. svibnja 2016.
best location in hk island
5,3
with 24hr Supermart beside hotel & train station & HK simcard seller
Pearlyn T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. svibnja 2016.
So disappointing!!!
3,7
I've been staying at Park Lane every so often for 31 years and this is the first time I've ever felt such disappointment with the hotel! First of all the room we got (despite our request upon seeing it) was the really old one which I thought they have completely done away with since I haven't seen one for years. At the minimum I was expecting a room with the glass enclosed bathroom. The reason why we chose this hotel for this trip was that we wanted to be able to minimally supervise our kids who were learning to, among other things, take their own showers. The glass bathroom would allow us to check on them without needing to be present inside with them. But we got the old bath with the disgustingly dirtied and stained and smelly shower curtains which made that impossible. Everyday we would come home to this stinky bathroom which was not cleaned well and which totally made me question why we stayed here at all. I hated it. And it kept me awake the way it does now cause I feel so bad for making my family stay there when we could've done so much better somewhere else. Or at least managed our expectations better. So sad. So disappointed in you Park Lane. After 31 years I didn't expect this ☹️
Theresa C. Poslovni putnici Singapore, 6. svibnja 2016.
decent place
4,7
comfortable stay
May T. Poslovni putnici Philippines, 26. travnja 2016.
Comfortable stay.
5,3
Feels like home.
John P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 11. travnja 2016.
love this hotel
5,7
excellent buffet and friendly staff
Wo C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 11. travnja 2016.
very good
6,3
Needs to improve the cleaning service.
Chrissie J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. travnja 2016.
One of best hotel
6
Location is very convenient to stores and restaurants. Good services and amenities for guests.
John P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. travnja 2016.
My fave hotel
6
Good location, friendly staff and chic lobby!
Filomeno J. Poslovni putnici Philippines, 4. travnja 2016.
Location is excellent
5,7
Hotel is near to everything, restaurants, malls, coffee shops, mtr station. Staff were very helpful whenever we wanted to get a taxi to go to our meeting.
1 od 1 recenzija
The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong KongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KafićThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KafićThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KafićThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KafićThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestoranThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestoranThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07