ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Predvorje The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Predvorje The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/salon The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/salon The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Kupaonica The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Kupaonica The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Kupaonica The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Kupaonica The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Kafić The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Bife
Područje Causeway Bay Broj soba: 826
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 722recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (722)
Razvrstati po:
Charles L. Parovi Philippines, 21. siječnja 2015.
nice place to stay as always

accessible location, near to mtr, food places
9,3
I always stay here when I am in hong kong. I am satisfied with it.
Katherine V. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
Location is perfect!

Location, size of room and ease of check in and check out
8
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 12. siječnja 2015.
Convenience

Good Good Good
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 12. siječnja 2015.
Shopping center

Good Good Good
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 11. siječnja 2015.
Core of shopping center

Good Better Best
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 11. siječnja 2015.
Second Home

Convenient, Restaurants, Attractions
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Vivien K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
Waited for the room more than 3 hours

Location and value for money
6,7
I had to wait for more than 2 hours to get my room. I got into the room only at 7 pm. They said the room was not cleaned yet. It was very tiring for my family to wait for many hours in the lobby/coffee shop. Hotel management should manage this better, since check out time is 12 noon.
Johanna M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Frequent HK Traveller

Location, Room, Transportation
10
We spent New Year's Eve here and it was great. The food in the ground floor hotel was delicious. The staffs were friendly and accommodating. The area is a 5min walk to Times Square and the train station is near. We will definitely stay here again.
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 1. siječnja 2015.
Second Home in HK

Staff, Park View, Good Restaurants
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 1. siječnja 2015.
Best location hotel in Causeway Bay

Good Restaurant, Attentative Staff, Park View
8
We have stayed at this hotel numerous time, no further comments

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong KongThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - KafićThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BifeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BifeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - BifeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestoranThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestoranThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - RestoranThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Park Lane Hong Kong a Pullman Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C04