Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz The Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz The Pavilion Hotel Kuta Bali - Recepcija The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bazen The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/terasa The Pavilion Hotel Kuta Bali - Pogled
Područje Kuta Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 808recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (808)
Razvrstati po:
Connor D. Solo putnici Australia, 9. veljače 2016.
Brother and Sister

location, Value for money and staff
10
After my sister fell ill, the staff were very helpful and made sure she was ok. The location is very convenient and the room was very clean. However the wifi could be improved.
Prijavi ovu recenziju
Arie K. Parovi Indonesia, 1. veljače 2016.
small hotel with expereince

good location, nice staff, nice room. It have small car park, near public market, so it's easy to find anything you need. just a small walk to Kuta beach and Legian street
8
book via agoda
Prijavi ovu recenziju
Nadeera R. Parovi Australia, 22. siječnja 2016.
Nice comfy

Clean, proximity, quiet
10
Very Clean , located in the heart of Kuta ,but was very quite place. Had over night stay. Value for money. Didn't have meals there, can't comment on that
Prijavi ovu recenziju
Wicky T. Parovi Indonesia, 21. siječnja 2016.
Very nice hotel

Clean,nice staff,near to legian street
9,3
The hotel is very nice,because the staff are really nice,smile to me all the time,fast respond to help with everything,the room also very clean..very recommended hotel for couple
Prijavi ovu recenziju
Nurhidayat M. Solo putnici Singapore, 12. siječnja 2016.
Near to everything!

Convenient, Quite, Worth the money
9,7
Recommended and for sure I am coming back again. Halal food is just 10 minutes walk. Laundary is just 5 steps away. Beach and Shopping is just 15 minutes walk. Staff is friendly and I feel save around them!
Prijavi ovu recenziju
Dilek A. Solo putnici Turkey, 11. siječnja 2016.
Very welcome to Bali in Pavilion

Staff is perfect, and the beds are comfortable
8,7
When i go back to the hotel at night,felt not safe on that road.
Prijavi ovu recenziju
Ying J. Parovi Taiwan, 9. siječnja 2016.
Condition

Location, location, location
6
Too humid
Prijavi ovu recenziju
Daniel S. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2016.
Happy Ending

Location was good quiet area. staff very helpful. Guest friendly
9
Good all round. Only thing there was no refrigerator in my room. Staff where very helpful. Will stay there if in Bali again.
Prijavi ovu recenziju
Christopher C. Parovi United States of America, 2. siječnja 2016.
Bad place to live in

Location is good
5,3
Besides location, everything is bad. Bad service and staff, room has nothing, no extra towels, no toiletries and no hair dryer. Staff is under performed
Prijavi ovu recenziju
Weixuan P. Solo putnici Singapore, 31. prosinca 2015.
pleasant stay

location, cleanliness and value for money
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - UlazThe Pavilion Hotel Kuta Bali - UlazThe Pavilion Hotel Kuta Bali - RecepcijaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/terasaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01