Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Recepcija The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bazen The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bazen The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/terasa The Pavilion Hotel Kuta Bali - Sadržaji The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 28
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 701recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (701)
Razvrstati po:
Rachel A. Solo putnici Malaysia, 19. svibnja 2015.
Love this place

Location, environment within the hotel compound and staffs
6,7
looking forward to stay there on my next trip to Bali
Cheah L. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2015.
Clean room

cleanliness, location, friendly staffs
7,3
Great location. Walking distance to all the shops and also the very nice food around the area. Only take around 5 minutes walk to reach all the romantic dinner places along jalan popies.
Chin N. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2015.
Overall it's ok for the room as 2 star hotel.

Location, cleanliness, staff are friendly
7
We have our great stay here. Hotel are a bit hidden in Kuta street, but Hotel are new & clean. Location are good, 5 minute walk to made's warong.
Mabel W. Grupe Malaysia, 15. svibnja 2015.
Great location, nice staff

location, nice staff, cleanliness
9,7
very good location, we can find food just at walking distance: Dayu II Warung, Made's Warung, cafe, fast food and many more. there are many shops nearby: supermarket "matahari", local stuff shops, massage and spa shop and many more. the staff are very nice and helpful, and there is unlimited drinking water supply on request. very convenience. room is clean. will stay again if we visit Bali.
Ong C. Parovi Malaysia, 14. svibnja 2015.
good

nice
10
Good
Rodrick B. Parovi Australia, 10. svibnja 2015.
Location location

The staff, location and the delux rooms are very quiet
7
Quite pleasant
Cedric R. Poslovni putnici France, 9. svibnja 2015.
Simple and comfy

Comfortable, value, perfect for business traveler
9
Simple hotel, friendly staff, good for business traveler
Hyojin K. Solo putnici South Korea, 2. svibnja 2015.
super friendly staffs

Staffs, fast wi-fi, location
9,3
Super friendly staffs the most thing i liked about this hotel. Perfect location near convenience stores and many restaurants, 7 mins walk to the beach. The is no fridge in the room (superior room), but this was not a problem for me.
Radek S. Parovi United Kingdom, 1. svibnja 2015.
great little germ in Kuta

clean , great location ,great staff
10
We love this little hotel ,amazing and friendly staff, good internet and very clean rooms ,,what else do you need
Laura W. Solo putnici United Kingdom, 22. travnja 2015.
lovely stay

location, room, lovely staff
8
Lovely staff that really looked after me. 5 min walk to beach.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - RecepcijaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/terasaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz


AS-AGWEB-3C01