Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 876recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (876)
Razvrstati po:
Choon H. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2016.
Good hotel
6
Clean and quiet
Husen R. Poslovni putnici Indonesia, 15. svibnja 2016.
Cheap, strategic location
5,7
Cheap, clean, good location
Rohit B. Solo putnici United Arab Emirates, 9. svibnja 2016.
Good hotel
6
Lovely staff, close to all the action.. no restaurant.. clean hotel.
Patricia B. Solo putnici France, 8. svibnja 2016.
the staff was very present and noisy not restful t
4,3
Most of the staff nice and polite, clean perfect location.
Victor M. Parovi Australia, 6. svibnja 2016.
5 Star Backpackers' Hotel
6,3
The location is very central within a short distance walk to everything, beach, bars/clubs, markets etc. The staff were exceptional, very friendly and accommodating to our every request nothing was too much trouble. The pool size was adequate and clean but lacked any sun exposure. Great value for money.
Alex B. Solo putnici United Kingdom, 5. svibnja 2016.
Perfect for peace and quiet in crazy Kuta
6,7
The staff really can't do enough for you! I stayed here on my way in and out of Indonesia and the rooms are big, the beds are comfortable, there is a pool.. And it's cheap!
Joe A. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2016.
friendly staff and nice facility
6
book room with bubble bad, but when arrived no bubble bad available, so staff upgrade our room to deluxe with out any chargers. staff very helpful in forfill your every needs, location a bit hard to find as its situated in the alley...
Dorothea H. Solo putnici New Zealand, 23. travnja 2016.
Friendly hosts and quiet location
6,7
We can highly recommend this place, it's a beautiful and quiet hotel with lovely staff!
Chintya D. Solo putnici Indonesia, 19. travnja 2016.
really nice!. staffs were super friendly and helpf
5,7
I love to stay in Kuta Pavilion. really feels like home. The staffs were incredibly helpfull, the room very clean and tidy, the pool also very clean and awesome to relax. but please add some bread for breakfast, it will really nice.
Francois B. Solo putnici France, 17. travnja 2016.
Cosy room in a great location
6,7
Staff was super friendly and room was cosy. Definitely a place i would recommend
1 od 1 recenzija
The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Interijer hotelaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - RecepcijaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PogledThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Eksterijer hotelaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Balkon/terasaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01