ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Pavilion Hotel Kuta Bali - Recepcija The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bazen The Pavilion Hotel Kuta Bali - Bazen The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Vrt The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba The Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba
The Pavilion Hotel Kuta Bali - Sadržaji The Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 28
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 596recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (596)
Razvrstati po:
Nicola G. Parovi United Kingdom, 14. prosinca 2014.
Amazing hotel

Staff
10
Amazing
Donna M. Solo putnici Australia, 14. prosinca 2014.
Hidden gem

Quiet location, comfy bed and lovely staff
9,3
My stay was great however the only 2 things that marred a wonderful stay are the construction that is occurring and a neighboring rooster - be prepared to be woken up early by both of these things!
Yap S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2014.
Nice budget hotel

price, cleanliness, comfort
7,7
Overall we are quite pleased with our stay. Price paid was very worthy. Bed is comfortable and room is very clean. However location is quite isolated in a narrow alley which makes it quite hard to find
Rachaellea B. Grupe Australia, 4. prosinca 2014.
Loads of potential

polite staff. Close to everything. Clean enough
7,3
Good
Chuan M. Parovi Malaysia, 28. studenog 2014.
Nice hotel to stay

Comfortable room, Good environment and friendly staff
9,7
I and my bf very loved this hotel bcos the room very big and comfortable. I really thanked for the staff bcos they gaves a big suprises for us. This is a very excellent hotel for us.. strongly recommend this hotel for my friends....
David O. Solo putnici Ireland, 21. studenog 2014.
fantastic stay

Location, staff, pool
9
Great stay. The best I have stayed in Asia so far .
Eko A. Solo putnici Indonesia, 17. studenog 2014.
small but clean and modern

clean room, smart tv, nice staff
8,7
At first i just expect it to be like any other budget hotel. Buuutt, it was really really nice indeed. Surely, i'll be staying here in my next trip to Bali
Onny A. Parovi Indonesia, 15. studenog 2014.
Best location

Location, staff, clean.
8,7
Best location. Clean Hotel. Love it.
Mohd H. Parovi Malaysia, 13. studenog 2014.
Nice place and friendly staff n very satisfied!

Nice and clear tv..clean toilet..good staff..
8,7
All is very awesome!👍👍
Rose A. Solo putnici Philippines, 12. studenog 2014.
will go back

clean, near the beach and dining areas, internet
9,3
Great! I just cannot rate the food because I did not eat there but everything else is perfect.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - RecepcijaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - VrtThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Ulaz


AS-AGWEB-3C08