Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Pavilion Hotel Kuta

Jl. Kuta Theater No 8, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 860recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (860)
Razvrstati po:
Dorothea H. Solo putnici New Zealand, 23. travnja 2016.
Friendly hosts and quiet location
6,7
We can highly recommend this place, it's a beautiful and quiet hotel with lovely staff!
Prijavi ovu recenziju
Chintya D. Solo putnici Indonesia, 19. travnja 2016.
really nice!. staffs were super friendly and helpf
5,7
I love to stay in Kuta Pavilion. really feels like home. The staffs were incredibly helpfull, the room very clean and tidy, the pool also very clean and awesome to relax. but please add some bread for breakfast, it will really nice.
Prijavi ovu recenziju
Francois B. Solo putnici France, 17. travnja 2016.
Cosy room in a great location
6,7
Staff was super friendly and room was cosy. Definitely a place i would recommend
Prijavi ovu recenziju
Lily S. Parovi Malaysia, 17. travnja 2016.
Clean, but wifi not good
4,7
Hotel located at alley, but is clear, just wifi not strong, need to upgraded.
Prijavi ovu recenziju
Jeff B. Parovi United States of America, 14. travnja 2016.
Good value
5,7
Friendly staff, good room, nice little pool. Overall, a recommended stay.
Prijavi ovu recenziju
Ahmad A. Grupe Indonesia, 14. travnja 2016.
Clean and friendly staff
5,7
We stayed only one night this time. But we had already stayed for several times before. It's all the same: Nice and clean hotel, reasonable price, accessible, and very helpful and friendly staff. We were satisfied and look forward to our next visit. For the hotel: Stay the same or even better!
Prijavi ovu recenziju
Hung C. Grupe Malaysia, 12. travnja 2016.
From Malaysia
6,7
Good Place for stay 👍🏻 ... 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Prijavi ovu recenziju
Andrew M. Solo putnici Australia, 11. travnja 2016.
Good value for money
6,7
Perfect for the price paid.
Prijavi ovu recenziju
Antony R. Parovi United Kingdom, 5. travnja 2016.
Good value
6,3
Great central but quiet location.Friendly staff.Totally shaded pool.Very good shower and clean room.No breakfast.Good value.
Prijavi ovu recenziju
Vitri O. Parovi Indonesia, 4. travnja 2016.
All good!
6,7
Will definitely recommend!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Pavilion Hotel Kuta BaliThe Pavilion Hotel Kuta Bali - RecepcijaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - PogledThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Dvorana za fitnessThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Eksterijer hotelaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Eksterijer hotelaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Eksterijer hotelaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - BazenThe Pavilion Hotel Kuta Bali - SadržajiThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska sobaThe Pavilion Hotel Kuta Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08