Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Makati, Manila, Filipini 1226

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 828recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (828)
Razvrstati po:
Charles L. Poslovni putnici United Kingdom, 14. travnja 2016.
An excellent hotel
5,7
Our room was fantastic, bigger than my flat and was well appointed. The facilities are good by I found the food and drinks to be expensive. A glass of 'house' wine was more expensive than a bottle in the last hotel I stayed at!
Prijavi ovu recenziju
James T. Poslovni putnici Malaysia, 4. travnja 2016.
Best in class
6,7
What more can I say besides making this hotel my primary choice in Manila
Prijavi ovu recenziju
Rommel T. Parovi United States of America, 1. travnja 2016.
It's alright
4,3
The meals were expensive and the taxi was expensive too.
Prijavi ovu recenziju
Gian C. Solo putnici Philippines, 6. ožujka 2016.
Charming hotel

Location, nice lobby
8,3
The Manila Peninsula hotel is one of the older hotels in the Makati area but still remains charming and has retained much of its old grandeur. Granted, the rooms are a bit dated but remains largely well kept. Pool area is quite nice for an afternoon coffee. The location itself is perfect as it is centrally located and with Uber operating in the Philippines, everything should be easily accessible.
Prijavi ovu recenziju
Clarissa M. Parovi Philippines, 28. veljače 2016.
Anniversary staycation
6,3
It was an awesome stay at The Peninsula Manila. They have upgraded our room and gave us complimentary red wine for our anniversary celebration. The food was great also. We had a great time.
Prijavi ovu recenziju
Lee A. Parovi United States of America, 15. veljače 2016.
A Five Star Experience

Service , room comfort, style
9,3
The hotel meets the expectations of the most discerning tastes.
Prijavi ovu recenziju
Gerardo R. Parovi Philippines, 14. veljače 2016.
Fabulous

Room amenities, restaurants, location
10
Beds were very comfortable with fresh pillows and duvet.
Prijavi ovu recenziju
Arnold H. Parovi Philippines, 14. veljače 2016.
so outdated for its price
3
So outdated for its price. They need to renovate/update the place if they will continue to charge so much. Ive been to similar places with the same room maube even better for just half the price.
Prijavi ovu recenziju
Herminio E. Parovi United States of America, 14. veljače 2016.
Valentines
5,7
A very clean hotel at the heart of Makati.
Prijavi ovu recenziju
Manny M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. veljače 2016.
Splendid weekend spent at the Penn
6,7
celebration of love got even lovelier at the manila penn.thanks to all hospitable hotel managers who made it possible
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Peninsula Manila ManilaThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - UlazThe Peninsula Manila Manila - SadržajiThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - UlazThe Peninsula Manila Manila - PredvorjeThe Peninsula Manila Manila - PredvorjeThe Peninsula Manila Manila - RecepcijaThe Peninsula Manila Manila - Dvorana za fitnessThe Peninsula Manila Manila - Gostinjska sobaThe Peninsula Manila Manila - Gostinjska sobaThe Peninsula Manila Manila - Gostinjska sobaThe Peninsula Manila Manila - Gostinjska sobaThe Peninsula Manila Manila - ApartmanThe Peninsula Manila Manila - ApartmanThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Interijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - BazenThe Peninsula Manila Manila - BazenThe Peninsula Manila Manila - KupaonicaThe Peninsula Manila Manila - Interijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Spa centarThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08