ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Makati, Manila, Filipini 1226 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotela The Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotela The Peninsula Manila Manila - Ulaz The Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotela The Peninsula Manila Manila - Soba za sastanke The Peninsula Manila Manila - Bazen The Peninsula Manila Manila - Dvorana za fitness The Peninsula Manila Manila - Predvorje The Peninsula Manila Manila - Sadržaji The Peninsula Manila Manila - Predvorje The Peninsula Manila Manila - Restoran The Peninsula Manila Manila - Ulaz The Peninsula Manila Manila - Kupaonica The Peninsula Manila Manila - Restoran The Peninsula Manila Manila - Soba za sastanke The Peninsula Manila Manila - Pub/salon
The Peninsula Manila Manila - Predvorje The Peninsula Manila Manila - Pub/salon The Peninsula Manila Manila - Restoran The Peninsula Manila Manila - Pub/salon The Peninsula Manila Manila - Pub/salon The Peninsula Manila Manila - Restoran The Peninsula Manila Manila - Bife The Peninsula Manila Manila - Pub/salon The Peninsula Manila Manila - Bife The Peninsula Manila Manila - Bazen The Peninsula Manila Manila - Pub/salon The Peninsula Manila Manila - Pub/salon
Područje Makati Broj soba: 493
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 633recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (633)
Razvrstati po:
Abraham G. Poslovni putnici Malaysia, 31. kolovoza 2014.
A gem

The service was spectacular
9,7
Graham P. Solo putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
The Grand Manila Peninsula

Great location great staff and great food
9
Allways have a great stay at the peninsula . easy check in very clean rooms and great staff allways there to help you. will stay again and again at this hotel
David H. Solo putnici Ireland, 28. kolovoza 2014.
Stay at Peninsula Manila

Staff Friendlienss and Professionalism. Interior comfort and facilities. Rooms were very good
10
It was a wonderful experience from start to finish; the staff were extremely professional, friendly and looked after any needs. The location is excellent, close to the city and all facilities. The facilities also in the hotel are excellent and to the hightest standards; I had a wondeful stay throughout and a very memorable expereince.
Ng B. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
All good

Design and build
8,7
Derek T. Poslovni putnici United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Guest

Best service ever, classy, one of a kind
10
The best
Graham P. Solo putnici Australia, 19. kolovoza 2014.
The Grand Manila Peninsula

Great location great pool and great rooms
9
best stay in manila by far great staff very helpfull with any needs very clean rooms and easy check in will stay again on my next visit
Graham P. Solo putnici Australia, 18. kolovoza 2014.
The Grand Manila Peninsula

Great service Easy check in great gym
9
allways enjoy my stay here at Peninsula great rooms allways very clean and staff are great
Gail N. Poslovni putnici Singapore, 12. kolovoza 2014.
Pleasant hotel with comfortable rooms

Pleasant staff, comfy rooms, clean conditions
8
I had a pleasant stay at this hotel. It's comfortable, clean, simple and well designed. Staff were friendly and helpful.
Frederick L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. kolovoza 2014.
The BEST!

Customer experience, ambiance and the food.
10
the best ever so far. i have to many hotels in many countries, and i would say by far manila peninsula is the best among all of them. from the minute i contacted the cs team via email, to the moment we got on our car to leave after the stay, the experience was superb!
Sherry L. Poslovni putnici Taiwan, 4. kolovoza 2014.
The best hotel I've ever stayed

magnificent, luxury, convenient
10
My business partner recommended this hotel to me because it is located in the center of Makati. With the traffic condition in Manila, convenience is the essential factor to consider. Since I only stayed in Manila for two nights and for business, I was unable to enjoy what this hotel has to offer for my pleasure or relaxation. As the title of my review, this hotel is magnificent, luxury and convenient, and it is definitely the best hotel I've ever stayed for business.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Peninsula Manila ManilaThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - UlazThe Peninsula Manila Manila - Eksterijer hotelaThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - BazenThe Peninsula Manila Manila - Dvorana za fitnessThe Peninsula Manila Manila - PredvorjeThe Peninsula Manila Manila - SadržajiThe Peninsula Manila Manila - PredvorjeThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - UlazThe Peninsula Manila Manila - KupaonicaThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - PredvorjeThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - BifeThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - BifeThe Peninsula Manila Manila - BazenThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - Pub/salonThe Peninsula Manila Manila - RecepcijaThe Peninsula Manila Manila - RestoranThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Soba za sastankeThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Plesna dvoranaThe Peninsula Manila Manila - Luksuzni salonThe Peninsula Manila Manila - Predvorje


AS-AGWEB-3B05