Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Ritz Hotel at Garden Oases

Porras Street, Bo. Obrero, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 298recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (298)
Razvrstati po:
Galbos A. Poslovni putnici Philippines, 22. travnja 2016.
All in all its value for your money!
6
I stayed at Rm 410 which is quite big for solo traveler, clean, quiet and it's value for money. I ordered seafood marinara the night before, it's not good but the breakfast is ok.
Prijavi ovu recenziju
Florina C. Parovi Philippines, 22. travnja 2016.
Nice
5,3
Peaceful
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Solo putnici France, 18. travnja 2016.
Room rate doubled during stay
5,7
The room rate doubled during the stay which is quite unfair after already 4 nights there. But overall excellent hotel and service
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Solo putnici France, 17. travnja 2016.
No wifi in room
5,7
No wifi in room
Prijavi ovu recenziju
David R. Solo putnici United Kingdom, 10. travnja 2016.
Perfect location as I needed to be near the hospit
5,3
Good budget hotel
Prijavi ovu recenziju
Hubert J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2016.
Honesty
4,3
We forgot some gadget in the room when we checked out and when we inquired about it , they said nothing was found in the room. we did not go anywhere else during and after the check out, which definitely means it was really in the room. Dishonesty in the part of the staff is evident.
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. ožujka 2016.
Ritz hotel experience

Affordable fine dining, accommodating staff, cleanliness
6,3
Good but small room and long waiting time at restaurant
Prijavi ovu recenziju
Joanna H. Solo putnici United Kingdom, 27. ožujka 2016.
Ritz Hotel review
6,7
The Hotel was very comfortable the pool is very good, the food was excellent and very good value for money. Jade on the reception desk was very helpful and good to us
Prijavi ovu recenziju
Michael L. Parovi United States of America, 26. ožujka 2016.
Average place to stay.
4,3
I actually thought it was only okay. Nothing great, nothing bad...just okay. The pool was not very clean when I visited. There was mosquito larvae in the water and the smaller section had grime on the steps. My friend and I decided not to go in as fearful of getting an infection.
Prijavi ovu recenziju
Andrei V. Parovi Spain, 1. ožujka 2016.
Amazing stay, you feel like a VIP

Staff, comfort, pool
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao The Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - UlazThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - BazenThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - RecepcijaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Hrana i pićeThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - BazenThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Interijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - RestoranThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - RecepcijaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - SadržajiThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01