Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Ritz Hotel at Garden Oases

Porras Street, Bo. Obrero, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Ulaz The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Bazen The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Recepcija The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Kupaonica The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Kupaonica
The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Kupaonica The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Kupaonica The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Kupaonica The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Hrana i piće The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Bazen The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Interijer hotela The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Restoran The Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Recepcija
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 88

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 247recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (247)
Razvrstati po:
Dianne M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. srpnja 2015.
Great stay

Location, room, food
8,7
It was a very nice hotel, the room was quit comfortable. Also very spacious so it was not a problem with us and two children. The swimming pool was also gorgeous, and we ate at their restaurant. ( pork bbq, siomai, a1 pot a must try) the location was perfect. It was close to shopping malls, like gaisano and abreeza. You can ask the front desk to get you a taxi.
Prijavi ovu recenziju
Vaykummar S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
well friendly staff all round garden oases.

service /SECURITY WISHING YOU IN OUT OF THE HOTel poll
6,7
Ok for relaxing quiet night but not for long stay and nice swimming pool for children very nice pool staff
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
Disappointed

Close to my house
3,3
Prijavi ovu recenziju
John A. Solo putnici United States of America, 25. lipnja 2015.
19 nights

The room was nice, there were some really nice staff members, pool
6,3
Bed was made daily but sheets were not changed daily. That was not good..,,,Joke-Joke the security guard was really great. The night staff was a lot nicer than the day staff at the desk. But overall stay was pleasant and had no problems that would keep me from coming back. The location of hotel could have been better for my convenience. I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Ivan H. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Perfect Place

Its has a Spa, pool, restaurant and quiet location away from city.
6,7
Excellent stay. Except the room wifi not very good. Overall its a recommended hotel to stay.
Prijavi ovu recenziju
William J. Solo putnici New Zealand, 15. lipnja 2015.
happy camper

pool.staff.location
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 24. svibnja 2015.
It could be better, and friendlier but still ok

Size of room , swim pool, safe
7,3
It was good but it ciuld be lot better Poor room services
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 19. svibnja 2015.
Nice Hotel

Rooms, Budget, Location
8
Prijavi ovu recenziju
Franz N. Solo putnici Switzerland, 4. svibnja 2015.
Very central but not in a main street

Central pool restaurant
6,3
First the breakfast is not worth to pay. or u choose egg or bacon or toast but not the 3... that's a shame.. The design of the room is very strange and the room is dark. The furniture are almost falling apart. The bed is confor table but makes a lot of noises. The shower is good and the toilet is ok but doesn't look so nice. The hotel is central, near Gmall and other mallS. Taxi to the airport for example will be 200 pesoS. To a mall will be like 100. Is 15 minutes from crocodile park. If you search a central place, maybe...
Prijavi ovu recenziju
Sherry L. Grupe Philippines, 3. svibnja 2015.
Unsatisfied guests

comfort of bed, accessibility, swimming pool
4
It's not what I expect. The buffet breakfast served was not good enough.The taxi we reserved from the guard for our trip back to airport on May 2, 2015 was not reserved, when we have instructed the reservation on May 1, 2015. Two of my companions suffered from bed bugs bites, when they used the uncleaned towel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Ritz Hotel at Garden Oases DavaoThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - UlazThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - BazenThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - RecepcijaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - KupaonicaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Hrana i pićeThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - BazenThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Interijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - RestoranThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - RecepcijaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Eksterijer hotelaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - SadržajiThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska sobaThe Ritz Hotel at Garden Oases Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05