ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bife The Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salon The Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotela The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartman The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartman The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba
The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 183
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 283recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (283)
Razvrstati po:
Denise R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. ožujka 2015.
ok

everything was ok except for the comfort room. whenever the people in the other room put in the water or flushed the toilet it would creat a lot of noise in our room..
8
Ok
Geraldine A. Parovi Ireland, 22. veljače 2015.
Very nice hotel.

hotel was central, beautiful and staff very helpful.
9,7
We stayed in d hotel after our 4 day walk and stay in Mt.Apo. Our first impression when the taxi drove in to the entrance of the hotel was "WOW". It was nice and comfortable hotel.
Allan G. Parovi United Kingdom, 16. veljače 2015.
posibly the best staff at any hotel

best staff, comfy room,good and secure
7,7
the room seen in the advertising is nothing like the general rooms you get. it`s not really a holiday hotel. more corperate. but the friendlyness of every one there makes up for it. we did enjoy our stay there.
Farukh A. Poslovni putnici Pakistan, 30. siječnja 2015.
It's not a 4 star

Only location was good as a businessman
5,3
Room was very small and bed was only queen size also.
M R. Parovi Australia, 25. siječnja 2015.
unfortunate

staff, pool area, food
8
Hotel is really good. If you stay in the tower to the left of the reception desk expect to be awake till 3am from the bar across the road. Book the deluxe room
Samuel C. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
Very good stay

Good breakfast. Close to everything you need. Service.
10
Very good stay. Room little small. No room safe. If your a light sleeper be aware there I construction at back of hotel, ask for room facing street
Jennifer V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. prosinca 2014.
Nice Hotel

Clean room, Nice facilities, good location
2,3
Our stay is good, the hotel is clean and the facilities are great!
Justin D. Solo putnici Philippines, 29. prosinca 2014.
Nice Hotel & Friendly Staff

Value for Money, Comfort.and Friendly Staff
9,3
I stayed 4D3N, room and bathroom was cleaned, with all the basic amenities at hand. My only complaint was the WIFI service it was good only on the first day and the rest of my stay was disaster.
Mark R. Parovi Australia, 25. prosinca 2014.
Nothing to fault.

Friendly staff and security. Breakfast.
8,7
We booked initially for four days and ended staying for eight. A home away from home with incrdibly friendly and helpful staff and security. It will be my hotel of choice for Davao from now on.
Mark R. Parovi Australia, 22. prosinca 2014.
Highly Recommend

Friendly staff, great breakfast, handy location.
9
Overall, my partner and I stayed for 8 nights. Nothing to fault and I would be very happy to stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BifeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salonThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotelaThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmanThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmanThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkružjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkružjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01