ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bife The Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salon The Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/salon The Royal Mandaya Hotel Davao - Restoran The Royal Mandaya Hotel Davao - Eksterijer hotela The Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotela The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartman The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartman The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Plesna dvorana The Royal Mandaya Hotel Davao - Plesna dvorana The Royal Mandaya Hotel Davao - Soba za sastanke
The Royal Mandaya Hotel Davao - Soba za sastanke The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje The Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 183
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 229recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (229)
Razvrstati po:
Heinz G. Solo putnici Germany, 31. srpnja 2014.
top hotel highley recommended

spacious, clean, nice staff
9,7
For me the best hotel in Davao
Heinz G. Solo putnici Germany, 30. srpnja 2014.
a great hotel with an unusual high standard

super staff, spacious and high standard
9,7
I had a great time in this hotel, a great service and for four stars a far higher level then other hotels with four stars anywhere, highley to recommend, salamat for the time there
Christian A. Solo putnici Denmark, 20. srpnja 2014.
Beware of the roosters

Location, standard, service
7,7
Fancy and luxurious hotel, friendly staff, decent breakfast. Central location. Everything was very nice, the only problem being that I was awoken at 3:30 in the morning by roosters cawing, from a regular residential house just next to the hotel. I asked to get a room facing the street, which was no problem, although I could still hear those darn roosters a bit from the new room.
Maricel V. Poslovni putnici Philippines, 10. srpnja 2014.
Great Stay at Hotel Mandaya

Comfortable Rooms, Staffs Performance and affordable because of discounts
9,7
Me and my colleague from Malaysia were satisfied during our stay at Hotel Mandaya. We will surely book again on our trip back to Davao.
Sabrina G. Parovi Philippines, 29. lipnja 2014.
Comfortable hotel, proactive staff

Decent and comfortable hotel, proactive staff helped us with all our needs, secure
8,7
Wilcy T. Grupe United Kingdom, 29. lipnja 2014.
Will be back and stay in Mandaya again.

Staff..cleanliness, services
9,3
Superb
Johanna B. Grupe Australia, 21. lipnja 2014.
Comfortable but hotel needs an upgrade!

Friendly Staff!
6,7
We had a comfortable stay but would be nice if the hotel do an upgrade. Staff were friendly.
Ronaldo C. Grupe Philippines, 15. lipnja 2014.
A relaxing and comfortable stay

It is a quiet elegant hotel and spacious clean room. The food was great and accessible by public transport.
7,7
The staff is orderly and accomodating. Organized hotel with good breakfast. The hotel has elegant decor and good bed to sleep.
Huang S. Poslovni putnici Taiwan, 25. svibnja 2014.
clean, centrally located and worth your money

accessible to transport, downtown and clean
8
hotel is centrally located and close to shopping centers, restaurants and nightlife of davao.
Domingo C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. svibnja 2014.
We had a great stay and the location is perfect!

Big
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BifeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salonThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/salonThe Royal Mandaya Hotel Davao - RestoranThe Royal Mandaya Hotel Davao - Eksterijer hotelaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotelaThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmanThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmanThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Plesna dvoranaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Plesna dvoranaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Soba za sastankeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Soba za sastankeThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkružjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkružjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - OkružjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Okružje


AS-AGWEB-3A03