Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bife The Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salon The Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotela The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartman The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba
The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica The Royal Mandaya Hotel Davao - Kupaonica
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 183
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 305recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (305)
Razvrstati po:
Lourdes D. Grupe Philippines, 23. kolovoza 2015.
Great location but needs an upgrade

The hotel has a great location, warm & friendly staff & good lobby entertainment
7,3
Our stay in this hotel was just ok. Our room was right smack beside their lounge at the 3rd floor however the room wasn't outfitted to be soubdproof. Suffice to say evenings weren't restful & there was no effort to move us to a different room when we requested for it. The sound of faucets both from our room and from nextdoor were awfully loud. Our neighbors were early risers & their bathroom racket made for such a rough wake up call in the mornings. The hotel definitely needs lots of upgrades from its towels, to its toilet (put in bidets please), its water heating system, carpet & curtains as they are quite worn out. The internet sucked big time too. Hotel quality and ambiance feels like 3 star rather than 4. Stay in this hotel if you need to be centrally located in Davao City and would be out most of the time. I hope they refurbish & update the hotel soon even though they raise their rates a bit.
Prijavi ovu recenziju
Denise R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. kolovoza 2015.
Near the route of the parade hence A OK!

Food parking
8,3
A Ok
Prijavi ovu recenziju
Yasir A. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2015.
room, location and staff

room, location and staff
9,7
it was fantastic
Prijavi ovu recenziju
Dwight W. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
Internet sucked

So many great things
8
Not only did the hotel Internet suck, it's also located in a cell dead zone. You can't use your phones Internet or packet WiFi either. Better not plan on getting email.
Prijavi ovu recenziju
Ralph H. Parovi United States of America, 31. srpnja 2015.
Good Place to Stay

Conviently located, good breakfast buffet included with room, and polite staff
8,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Karl S. Solo putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
A day in Davao

Very hospitable and approachable staffs. Room is very cozy. Great food.
8,3
I really enjoyed my stay. Two thumbs-up!
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 6. srpnja 2015.
confortable stay

clean, food, and friendly staff
10
I had a relaxing and very comfortable stay at the hotel. The staff were very nice and friendly. I will definitely come back and stay longer!
Prijavi ovu recenziju
Christine R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
my weekend stay at the Royal Mandaya Hotel

very good service from the bag cheker to the cleaners, they are very polite; great food service; very nice rooms
9,3
Very enjoyable.
Prijavi ovu recenziju
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2015.
City hotel but the internet is the worst

Bad internet, food is ok and staff is friendly
5,3
Prijavi ovu recenziju
Christopher W. Parovi United Kingdom, 18. svibnja 2015.
Second stay still good

Helpful staff, relaxed, location
7,3
This is a basic hotel but I really like the feeling inside. Liked everything. Small criticism was that the bedding is very old but outweighed by everything else. Right in the middle of the town too.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BifeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Luksuzni salonThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interijer hotelaThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartmanThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - KupaonicaThe Royal Mandaya Hotel Davao - PredvorjeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Royal Mandaya Hotel Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07