Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 7080recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (7080)
Razvrstati po:
Hsiao M. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2016.
Pricing
5,7
Your price is better than booking.com
Jayson J. Parovi Philippines, 23. svibnja 2016.
Friendly staff, great location.
6,7
Best hotel in the TST district that's why we keep coming back every time we visit Hong Kong.
My L. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. svibnja 2016.
Satisfactory
4,7
The doormen are really nice.. Helped us with our luggage from the hotel down to the ferry terminal. We hd prebooked a king bed premier plus with view of a garden/park but got 2 singles and view of buildings. Not what we expected for our anniversary but that was ok. Rooms are so small and outdated.. May need a upgrade. Location wise was great though
Lee S. Poslovni putnici Hong Kong, 19. svibnja 2016.
Nice
5,3
Location
Surapol T. Poslovni putnici Thailand, 18. svibnja 2016.
Good
6,7
Good
Richard B. Poslovni putnici United Kingdom, 17. svibnja 2016.
Short Buisness trip
5,3
The trip went well,the staff where very helpful,however the attention to detail on the cleanliness was a bit below par at times ,they also had renovation going on first thing which was extremely annoying
Fanny L. Parovi Philippines, 15. svibnja 2016.
Great location
5,7
Very accessible if going to Macau
Candice C. Poslovni putnici Hong Kong, 15. svibnja 2016.
Good but old
4,7
The hotel is old. The room we stayed in has a very musty smell. End up the room service used quite a lot of air freshener. But still we can smell the unpleasant smell from time to time.
Ann N. Parovi Singapore, 9. svibnja 2016.
NA
5,3
NA
Anthony Y. Parovi Philippines, 9. svibnja 2016.
Value for money stay
5,7
Value for money stay. Close to restaurants and the mall. Good location and has airport express shuttle stop.
1 od 1 recenzija
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KupaonicaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvoranaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02