Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 7051recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (7051)
Razvrstati po:
Ali M. Poslovni putnici Indonesia, 28. travnja 2016.
Location
6,7
Location and shoping near by and mrt train very convinnent
Prijavi ovu recenziju
Akihiko K. Poslovni putnici Japan, 19. travnja 2016.
Location for Ferry
5
Very convenience for Ferry
Prijavi ovu recenziju
Noel C. Solo putnici Hong Kong, 17. travnja 2016.
Location
4,3
Good location
Prijavi ovu recenziju
Yuen Y. Parovi Hong Kong, 16. travnja 2016.
Nicen comfort
6,7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Bee C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. travnja 2016.
Disappointed
3,7
Did not replace the shower gel on the first day after the previous guest use it.. only provide one set each day.. so not enough for both couple to use ...
Prijavi ovu recenziju
Teoh S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. travnja 2016.
No
6,7
No
Prijavi ovu recenziju
Thomas C. Parovi United States of America, 12. travnja 2016.
Great Vacation
6,7
In HK for a week, had not stayed in Royal Pacific in 5 years....It is better than ever. The rooms are spotless, the location is great and the staff is beyond friendly and helpful, a real pleasure to do business with happy, professional people!
Prijavi ovu recenziju
Phuong D. Grupe Vietnam, 11. travnja 2016.
Not worth your money!
3,7
I have stayed here couple of times before and I really liked the location and the hotel itself. However, this time was such a dissapoinment! The facilities went down so bad compare to last year! Of course the lobby still looked fantastic but the room was way to different! The bathroom was old, I could see mold on the wall. The towel looked dirty! The funny thing was with a four star hotel, they only provided two pillows and one complimentary water. I paid a room for two persons but I got only 1 small bottle of water. I have asked the reception if the house keeping might forget to put it but somehow it was the hotel policy. The receptionist told me if I wanted more, I could call down and ask. Honestly, I would rather buy water from the supermarket than call down everyday for a bottle of water! I think Royal Pacific Hotel & Towers should be rated 3* max! If I knew this I would prefer to pay a lil more to stay at other hotels! I think the hotel should invest money to renovate the hotel again in order to keep loyal customers. Besides, the management should train the staff well so the staff will inform their manager if there is anything needed to fix! As a traveller, all I want is a clean and cozy room that makes me feel comfortable! Rigjt now I do not recommend any one to stay here!
Prijavi ovu recenziju
Amit K. Obitelji sa malom djecom India, 10. travnja 2016.
Location excellent
6,3
Good staff
Prijavi ovu recenziju
Amit K. Obitelji sa malom djecom India, 10. travnja 2016.
Good location
6
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KupaonicaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvoranaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04