Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Pacific Hotel and Towers

China Hong Kong City, 33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6953recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (6953)
Razvrstati po:
Ryan C. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
Good Location

1.Accessible to all means of transportation, sp to the Macau Ferry. 2 Staffs are friendly 3. Can't think of the 3rd one :(
6,3
The are few things that I like with this Hotel. Its location is worth mentioning. Staffs are friendly and oftentimes offers a big smiles to their guests. Our room is clean but too small for two guests. There is no bidet. No fridge as weel for our foods. The pillows are not that comfortable, i even had a stiff neck on my first night.
Prijavi ovu recenziju
Kim J. Parovi United States of America, 2. veljače 2016.
Another Great Stay

Great location, attached to a major shopping mall, free bus to airport express train
9,3
I have stayed there many times. Always consistently good. Very comfortable beds, great showers, very fast WiFi.
Prijavi ovu recenziju
Bea K. Parovi Philippines, 29. siječnja 2016.
i keep coming back!

cleanliness, professional staff, value for money
9,7
superb as always!!!
Prijavi ovu recenziju
Oranee R. Poslovni putnici Thailand, 20. siječnja 2016.
great

great comfortable convenient
7,3
Prijavi ovu recenziju
Alexander A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. siječnja 2016.
nice rooms

location, room size,
8,3
Prijavi ovu recenziju
Ann L. Parovi Malaysia, 18. siječnja 2016.
Good food &good location

Good shopping good food easy to go macaw
9,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Taksin W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. siječnja 2016.
Good Location

Location, Room Condition, Staff
8
Prijavi ovu recenziju
Pojana C. Parovi Thailand, 17. siječnja 2016.
good location

location food sevice
10
good
Prijavi ovu recenziju
Claudia H. Poslovni putnici Germany, 16. siječnja 2016.
Great location

great location, nice rooms, besides china honkong ferry terminal
8,3
I stayed in this hotel a couple of times before and the main reason is the location, which is great for shopping and exploring hong kong. Its a 10 minutes walk to Austin MTR and to Tshim Sha Tsui MTR. The rooms are comfortable and have everything you need. The staff is friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Orawan L. Poslovni putnici Thailand, 14. siječnja 2016.
Good hotel

Location cleanliness service
7,7
Good!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvoranaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04