ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royal Pacific Hotel and Towers

33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Predvorje The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Recepcija The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska soba The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska soba The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska soba The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Recepcija The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska soba The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska soba The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salon The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salon The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitness The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitness The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restoran The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restoran The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kafić The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kafić
The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Restoran The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Kafić The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastanke The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastanke The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana The Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 673
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6510recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (6510)
Razvrstati po:
Julie J. Parovi Australia, 13. travnja 2015.
Excellent location

Location, postal service, wonderful staff
9
Enjoyable experience
Ivanna C. Grupe Indonesia, 12. travnja 2015.
Good location and comfy

Good location, comfy, nice staff
7,3
Tracey T. Solo putnici Malaysia, 9. travnja 2015.
Great location

Great location, clean and new with free wifi
6,3
Ka Y. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
nice staff

nice staff good location clean and tidy room
9
Ara C. Solo putnici South Korea, 5. travnja 2015.
Good location, good connection

Clean rooms, nice staff..close to starbucks
9
I like to stay here.
Howard W. Parovi United States of America, 3. travnja 2015.
Review

Good location to take the jet boat to Macau or ferry to China, like the harbor view and the helpfulness of the hotl staff
6,3
Mary C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
vacation

clean room & bathroom, fast service of hotel staffs, accessible
8,7
first night was kind of disappointing, the first two rooms we got was stinky, but on the bright side we got an upgrade on the second day at the harbor view side, which i would gladly recommend, the room was spacious in which you can get an extra bed (min. charge), with clean bathroom , nice view, accessible if your going to macau
Jamsrandorj B. Grupe Mongolia, 31. ožujka 2015.
Good location, fast checking, nice staffs

Same above
9
Good.
Tan C. Solo putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
Overrated

Location
5,3
Worse hotel i stayed in HK. The service
Tan C. Solo putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
Overrated

Cleanliness.
6
The staffs are not friendly and helpful at all. The service is worse than 2-3 star hotels that i used to stayed in HK. Sorry i will not consider this hotel when my next trip there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royal Pacific Hotel and Towers Hong KongThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - PredvorjeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RecepcijaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Gostinjska sobaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Luksuzni salonThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - RestoranThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - KafićThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Soba za sastankeThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvoranaThe Royal Pacific Hotel and Towers Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3A03