Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran
Područje KLCC Broj soba: 402
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5583recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (5583)
Razvrstati po:
David H. Parovi Australia, 26. srpnja 2015.
Wonderful experience

Size of room, good food and friendly service
10
The only downside was accessibility due to the building work going on around it, but that seems to be typical of KL
Prijavi ovu recenziju
Lars B. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 25. srpnja 2015.
Authentic

A luxury hotel with an authentic spirit
8,7
an authentic experience supperted by a positive and professional staff
Prijavi ovu recenziju
Kaveh J. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
review

Location, Staff , Value for Money
6,7
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Leo T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
VERY GOOD

FOOD, HYGINE, LOCATION
10
EVERYTHING IS GOOD
Prijavi ovu recenziju
Mao T. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
great place

location. room stanard ,nice food
10
NA
Prijavi ovu recenziju
Kim H. Solo putnici Singapore, 16. srpnja 2015.
Royale Chulan Hotel should only be 4 stars.

Location, location & quiet
7,7
I have stayed at the Royale Chulan on many occasions, upon check in, there were no hand and face towels in the room. louvre panel separating the bedroom and bathroom was very dusty. One can feel that the house-keeper do not vacuum the carpet daily. The bath area is poorly maintained i.e. corners of toilet walls covered with fungus stains. Bedroom - bed was comfortable, walls clean and room bright. Breakfast spread was good. Minor details are not look into hence 4 star rating.
Prijavi ovu recenziju
Yeong S. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
great location and comfort stay

location, comfort and clean room, friendly staff
9,7
I was impressed by the room, My room been upgraded to 9th floor Royale Club, the room is big and comfort, some more have KLCC view. Location is great, Pavilion and bukit bintang just within walking distance, even can walk to KLCC. All the staff are very helpful and friendly. But there was electricity interruption during my stay, after my breakfast we were unable back to room because lift not working, under assist of the staff, we able take another lift up to 5th floor then go up to 9th floor which we stay by staircase, that really not a happy experience in a 5 star hotel. We expect some compensation or complimentary will be given but we only receive apologize from the staff whose assist us back to our room
Prijavi ovu recenziju
Assameur M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 5. srpnja 2015.
ramadhan stay

the bed, the salt bath provided, the availablility connecting room.
5,7
not so pleased with the pre dawn meal which was packed in plastic containers. no mineral water to accompany meal although requested. the food served was not appropriate for fasting. the set meal with salted eggs and salted fish.. we were given a choice for the drinks but no choice for the food served. we expected a decent pre dawn meal to respect those who are going to fast. what has the hotel got to lose for giving a decent meal like a buffet spead for pre dawn meal during the month of ramadhan giving choice to those especially children.
Prijavi ovu recenziju
Abdul G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 5. srpnja 2015.
Location, Friendly staffs & Big room

Location, Friendly Staffs & Big room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Abdul G. Poslovni putnici Singapore, 5. srpnja 2015.
Good location, & big room

Good location, friendly staffs & big room
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PogledThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02