Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran
Područje KLCC Broj soba: 402
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5553recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (5553)
Razvrstati po:
Dietmar S. Parovi Germany, 26. lipnja 2015.
Relaxing

Breakfast ! Location ! Very Friendly Staff !
9,7
We enjoy our stay there !
Qian X. Solo putnici China, 21. lipnja 2015.
Perfect

Convenient comfortable clean
10
Qian X. Solo putnici China, 20. lipnja 2015.
Nice

Convenient comfortable clean
10
Ji Y. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2015.
Value for money with last minute deal

One of hotels with better bed and pillows, very central location in KL, nice bath tub
9,3
The hotel spells out luxury, malay architecture and interior design, comfort, clean. Overall a very nice place to stay for RM256 per night with a last minute deal. Very close to KL city center, Bukit Bintang, Petaling Street, KLCC, all within 5 minutes drive. Check out was very smooth, did not request cash deposit as if I will steal their room towel, it feels good to be trusted. They just asked, did you order room service or ate anything from the mini bar? I said no. Then thank you.
Karen S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 15. lipnja 2015.
Review this property well as great service

Breakfast Staff and style
8,7
Great older property with all the features of 5 star service
Asrul A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
great location

location, comfort, food
8,3
no issue
Nurhanim B. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
great

comfort, cozy, location
8
great for the price offered.
Azahari A. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
Among The Best Hotel in KL

Clean, Peaceful, Food
8
was great with my partner.. enjoy to stay next time.. 😊😊
Tan T. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
Fantastic Stay

Comfort Room, Nice Staff, LOcation
10
I staying there for my seminar at KLCC. I ready enjoy my staying with the hotel facility, food, dinner, breakfast and great staff service. I even reserved my next visit on July
Ilham K. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
Superb

Location
9
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PogledThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04