Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska soba The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepcija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Predvorje The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ulaz The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastanke The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvorana The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centar The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Restoran
Područje Bukit Bintang Broj soba: 402

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 5762recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (5762)
Razvrstati po:
Karen L. Parovi Australia, 21. siječnja 2016.
A pleasant stay

Location, space, pool
9,7
We had a wonderful 4 days at the Royale Chulan. The room was very large, quiet and clean. We enjoyed the pool everyday and thought breakfast was excellent. pancakes could be improved by cooking freshly. The concierge was helpful. We were not happy with the taxi booked for us on our return. the driver was very grumpy as he wanted to take us to the airport. We had booked to the Sentral station only. He drove like a maniac and grumbled all the time. That was the only negative.
Prijavi ovu recenziju
Frank B. Parovi United States of America, 20. siječnja 2016.
none

everything was fine
10
Prijavi ovu recenziju
Salah E. Poslovni putnici Cambodia, 17. siječnja 2016.
highly recommended

location, room size and cleaness, hotel staff
8,3
just great
Prijavi ovu recenziju
Normalina B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. siječnja 2016.
Great

Good Location, Great Accommodation & Friendly Staffs
8
Prijavi ovu recenziju
Aziz D. Parovi Sweden, 14. siječnja 2016.
Disappoanted

pool,nothing,more
5,3
Fört they gave me without view but i paid room with view, second they reserved a taxi to airport for 150 RM which driver smoked in the taxi, this was shamfull for such hotel selling gust to taxidriver.
Prijavi ovu recenziju
Fabian S. Parovi Malaysia, 10. siječnja 2016.
Awesome spa, wonderful stay and amazing staffs!

One of the best in KL
9,3
Perfect!
Prijavi ovu recenziju
Suhair A. Solo putnici Australia, 4. siječnja 2016.
Beautiful Hotel

Design, food and cleanliness
8,7
Very enjoyable!
Prijavi ovu recenziju
Meiriani S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. siječnja 2016.
Beautiful Hotel

All Nice
10
I love it n will be back again
Prijavi ovu recenziju
Tong H. Parovi Malaysia, 1. siječnja 2016.
A short Staycation

Food, Location and Value for Money
8
It was a short staycation for the year end countdown. The location of hotel is very good as it is near to the shopping malls. Buffet breakfast is really good and with many choices of food, especially local food. A good experience indeed.
Prijavi ovu recenziju
Mikhail R. Parovi Russia, 1. siječnja 2016.
excellet

hospitality, curtesey, customer oriented
9,3
I loved our stay in the hotel. Appropriate attention from stuff and exceed our expectations allowing us to check in earlier and save us from from being waiting for few hours after a half day flight.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gostinjska sobaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PredvorjeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - UlazThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Interijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pub/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Luksuzni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Soba za sastankeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Plesna dvoranaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Spa centarThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RestoranThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PogledThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08