Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Royale House Travel Inn & Suites

C.M. Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Vrt The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Predvorje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Okružje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Predvorje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Predvorje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Recepcija The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Recepcija The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Predvorje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Predvorje The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba
The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela The Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotela
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 71
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 220recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (220)
Razvrstati po:
Veranio C. Poslovni putnici Philippines, 7. kolovoza 2015.
Good value of your money and a great location

reasonable price, with free breakfast (complete with rice, simple main course, vegies, coffee and fruit; great location for easier mobility
8,3
I have been staying here every time i go to Davao City. The only incident that i was annoyed was they only put one towel in a double bed room. Luckily, they provided my request in an instance,
Prijavi ovu recenziju
Luviminda A. Parovi Philippines, 29. srpnja 2015.
just ok

cheap, location, with parking space
5,7
Prijavi ovu recenziju
Hervie H. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Not Good Experience and not worth the money

Bed, Design, Entertainment
6,7
We book the Double economy for 1 night via AGODA. When we arrive at the hotel, we were shocked when The front desk attendant says that the room we booked is not available or its fully booked. She explains that this is cause of lacking coordination with the shifting. But she offer us the TWIN Sharing room. It is ok with us and we have no choice because we are tired from travel. The room is small but is clean. My concern are their Heater is not functioning and the room aircon takes 6 hours to cool the room. Regarding on the free breakfast. It does not satisfy my morning crave/hunger. The servings are to small. I like their brewed coffee.
Prijavi ovu recenziju
Mae R. Parovi Philippines, 7. lipnja 2015.
Convenient to stay

Near to cathedral, near the shopping area
7
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Nazmi A. Parovi Turkey, 23. svibnja 2015.
Not great not bad

Clean Comfortable Cheap
6
Good hotel for its value. Not great but good.
Prijavi ovu recenziju
Analou D. Parovi Philippines, 20. svibnja 2015.
not so good

location and good staff
6,3
disappointed-the room is old and smelly. the shower is not functioning well.
Prijavi ovu recenziju
Mary G. Parovi Philippines, 17. svibnja 2015.
my travel

the hotel is very clean,affordable and good customer service
8,3
the hotel is good and very clean
Prijavi ovu recenziju
Ana C. Grupe Philippines, 12. travnja 2015.
The Royale Hotel

accessibility, accommodating & friendly staff, cleanliness
7
It was great because staying in just one room, the group was able to extend time in sharing their journeys with the Lifetyles business. Also, our friendship grew better.
Prijavi ovu recenziju
Jovie D. Grupe Philippines, 24. ožujka 2015.
budget hotel

location, affordable.
8
Prijavi ovu recenziju
Emo Y. Solo putnici Canada, 21. ožujka 2015.
not worth 3-star

1)value for money, 2)near downtown, 3)public transpo access
6
The aircon was noisy. The fire exits are not clearly marked. No elevators. An old building. Should really be 2-star. Friendly and helpful staff. Security guard always willing to flag taxi for patrons.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Royale House Travel Inn & Suites DavaoThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - VrtThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - PredvorjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - OkružjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - PredvorjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - PredvorjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - RecepcijaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - RecepcijaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - PredvorjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - PredvorjeThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Interijer hotelaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - RecepcijaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska sobaThe Royale House Travel Inn & Suites Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07