Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Salisbury – YMCA of Hong Kong

41 Salisbury Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Recepcija The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Predvorje The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kafić The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Bazen The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Bazen The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Restoran The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Kafić The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Apartman The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Apartman The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Apartman The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 372
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3343recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3343)
Razvrstati po:
Wei Y. Solo putnici Singapore, 22. kolovoza 2015.
Happy staycation

Location, cleanliness, services
10
Very happy
Prijavi ovu recenziju
Ma. L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. kolovoza 2015.
The Best View at the Salisbury

The best view, the location and the price.
8,3
The check in was a breeze. I booked the harborview and requested to be at the highest floor. The view was magnificent. The room was quite small but still cozy. The location was great, you can walk across the street to the Star Ferry station or the avenue of the stars. Perfect!
Prijavi ovu recenziju
Glenda R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. kolovoza 2015.
location location location

best location , courteous staff and value for your money
9
this is our favorite hotel in Hongkong and it never disappoints. Everything is just a few steps away from transportation, sightseeing, and food. We always get the harbor view room to make our stay memorable
Prijavi ovu recenziju
Matthew R. Poslovni putnici Australia, 16. kolovoza 2015.
Excellent service!

Customer service and location.
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Yeoh K. Parovi Malaysia, 16. kolovoza 2015.
Nice Location & Comfortable

Nice Location & Comfortable
8
Nice Location & very Comfort
Prijavi ovu recenziju
Junhyeok K. Parovi South Korea, 14. kolovoza 2015.
So So

1. Position 2. Position 3. Position
5,3
Prijavi ovu recenziju
Hou Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. kolovoza 2015.
location, value for money, comfortable

Location, customer services, room size is comfortable for HK standard at this location and price range, value for money
9,3
Hotel staff bumped us up for a free upgraded room upon arrival, nice. :)
Prijavi ovu recenziju
Yuen L. Poslovni putnici Singapore, 7. kolovoza 2015.
Good location, value and service

location, service and value
8,7
I would stay here again. Its cheaper that the 5 star hotels within a 5 min radius and yet the room is clean and modern. I had nothing but good memories staying here.
Prijavi ovu recenziju
Limor T. Obitelji sa malom djecom Israel, 2. kolovoza 2015.
Great location

Great location. Sweeming pool. Good breakfast
9
We enjoyed our vacation. The sweaming pool was great in hot days. Good breakfast. The rooms are avarage, not big. Some has view to the oposite building. The staff proffesinal and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Manmohan S. Poslovni putnici India, 30. srpnja 2015.
Good hotel good staff, good location

Food, cleaning, service
9
My stay was very good. I will prefer again to stay in hotel
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong KongThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - RecepcijaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - PredvorjeThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - KafićThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - BazenThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - BazenThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - RestoranThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - KafićThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - ApartmanThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salisbury – YMCA of Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03