Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Salvation Army Booth Lodge

11 Wing Sing Lane, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba
The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 140recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (140)
Razvrstati po:
Victor W. Solo putnici Malaysia, 30. lipnja 2015.
great stay ! close to MTR

water heater, bed comfortable ....
8,7
Richardson L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. lipnja 2015.
Booth Lodge Review

Location, Cleaniness, Value.
9
Excellant.
Colin C. Parovi United Kingdom, 19. lipnja 2015.
Review

Location, Price, Comfort
7,3
Very enjoyable, good clean hotel and excellent value for money. Only down side is breakfast, very basic and wouldn't bother, best to go elsewhere.
Musa J. Poslovni putnici Japan, 17. lipnja 2015.
Good place and clean

friendly staff, clean and internet connection
6,7
Good
Lai K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. lipnja 2015.
Pleasant stay

Clean, new and quiet
7,7
Pleasant stay
Si K. Solo putnici Macau, 7. lipnja 2015.
Nice location, friendly staff

Nice location - near to MTR and with a lot of great food nearby, friendly staff, near to temple street
8,7
Andrew L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. lipnja 2015.
Great hotel, Clean & Easy Access to Nearby MTR

Newly renovated hotel with comfort room! Only personnel felt the mattress is too hard! Walking distance to Yao Ma Tei MTR!
7,7
The hotel cleanliness is tip top! Room with WIFI. Really recommended as it is still look very new and enough space, worthy! We enjoyed Sunday worship too at 1st floor of the hotel building too!
Keun H. Poslovni putnici South Korea, 6. lipnja 2015.
Best choice. valuable hotel at convinience locatio

Great location, Clean & Tidy room and Friendly staffs
9,7
It was fantastic. Room is very clean and tidy. And Staff was friendly. I will definately stay this hotel when I go to HK.
Keun H. Poslovni putnici South Korea, 5. lipnja 2015.
Valuable hotel at great location

Clean and tidy room, Great location and Friendly sttafs
9,3
Best choice. better than its room rate. very clean and tidy. and comfortable. I'll stay this hotel everytime I go to HK
Ker L. Grupe Singapore, 2. lipnja 2015.
Excellent!

Space, Location, Value for Money
10
A very nice stay!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Salvation Army Booth Lodge Hong KongThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - UlazThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - RecepcijaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04