ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Salvation Army Booth Lodge

11 Wing Sing Lane, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba
The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 55recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (55)
Razvrstati po:
Yuanjie, M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. ožujka 2015.
Nice & Clean

Clean, Good Location & Affortable
9,3
Panumas C. Solo putnici Thailand, 25. ožujka 2015.
Near MRT Station

Location , Comfortable , Value of Money
8
Nicholas T. Parovi Singapore, 21. ožujka 2015.
Good value for money

Price, Location, Clean Rooms
9,3
Had an awesome experience at The Salvation Army's Booth Lodge. It was very decently priced considering where it was located & my guess that it has been recently renovated because the rooms are very new. Decent, no frills hotel, with no fancy services, but you really get what you pay for. Customer service is top notch, with them allowing me to check in early due to a family bereavement. Best of all, having Christian bible verses littered around the building does great things to your spirit! Will definitely return to stay again. Thanks a lot!
Joong F. Solo putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Comfortable and good location

Friendly staff, good location, comfortable
7,3
Olivia L. Parovi Hong Kong, 16. ožujka 2015.
GOOD PRICE HOTEL

CHEAP CLEAN NEAR MTR
6,7
IF I SAY THIS IS A VERY GOOD PRICE FOR HONG KONG'S HOTEL. I DONT THINK ANYONE SAYS I WAS WRONG. IF U WANNA STAY IN HK WITH CHEAP. THIS ONE IS YOUR CHOICE.
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 15. ožujka 2015.
good location

good location. friendly staff. good service
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 15. ožujka 2015.
good location

good location. nice staff. good service
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 15. ožujka 2015.
good location

good location. nice staff. good service
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 15. ožujka 2015.
good location

good location. nice staff. good service
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Wan N. Parovi Taiwan, 14. ožujka 2015.
Wow

Location, Cleanliness, Deco
9,7
As I entered the room, there was only WOW- Room is clean and decorated with a modern touch. It is pretty big under HK standard. Staff is friendly and speaks good English. It is located in the lane of the busy Nathan Road so it's relatively quiet. It's easily reached by airport bus A21 and MTR is less than two mins walk.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Salvation Army Booth Lodge Hong KongThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - UlazThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - RecepcijaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B03