Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Salvation Army Booth Lodge

11 Wing Sing Lane, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba
The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Kupaonica The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska soba The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotela The Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Ulaz
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 106recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (106)
Razvrstati po:
Phuah M. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
Comfortable

Near, clean, comfy
7,3
Good
Pensri K. Grupe Thailand, 18. svibnja 2015.
Best hotel

Clean new near
9,7
You must have the good trip with this hotel
Rhue C. Parovi United States of America, 17. svibnja 2015.
Great location

Location, cleanliness, bed size
6,3
The rooms are small, but that's to be expected in Hong Kong. The location is unbeatable, especially for the price. The rooms were impeccably clean and the bed was huge. Bring your own entertainment though, because they only have one English channel and it was awful. Also, breakfast was just a prepackaged croissant and some juice. Besides that, great little place to stay. I would definitely stay here again.
Foong H. Solo putnici Singapore, 12. svibnja 2015.
location

food is every where mtr is so near temple street shopping is just opp
7,3
is ok for me but there no sound proof
Paul W. Grupe Singapore, 12. svibnja 2015.
great location with comfy room

near yau ma tei station, comfy clean room, friendly staff
9,3
The rooms are rather new. I would definitely recommend this place to everyone
Luke M. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
Basic but good price

Price, cleanliness, check in
7,3
It was as expected for a basic hotel, it was cheaper than other places and I wasn't disappointed
Sok F. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Is a nice 3 star hotel to stay in Hong Kong

the room is clean & tidy and the staffs are polite and helpful. the surrounding is safe and sound.
10
My stay was perfect and the room is spacious which compared to other hotel previously i put up. I felt comfort and safe staying for 3 nights. I enjoy the surrounding & people & staffs at the booth lodge.
Lai C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. svibnja 2015.
Value for money

Near MTR and Mongkok, clean and big room
9
Will recommend this hotel to others. Luggage storage was free even until the late hours.
Siew Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
Good place for family and couple

Service, cleaning, location
9
It was a lovely place after a full tired day.. Convinience, excellent service, clean...
Piti P. Parovi Thailand, 4. svibnja 2015.
Reasonable hotel

Price, Room condition and Location
6,7
The hotel is located not far from Yau Ma Tei station, just a few minute walk. There are food shops & restaurant nearby.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Salvation Army Booth Lodge Hong KongThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - UlazThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - RecepcijaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i piće


AM-AGWEB-4E08