Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Salvation Army Booth Lodge

11 Wing Sing Lane ( Lobby on 7 floor ), Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 322recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (322)
Razvrstati po:
Maria K. Parovi Philippines, 23. travnja 2016.
Good
5,3
Disappoted by breakfast inclusion. There was no breakfast, just coffee and a bread basket. Dont expect to eat here. But otherwise it's fine. Big bed, good enough size for two in hk, great bathroom, and water pressure.
Prijavi ovu recenziju
Kit C. Poslovni putnici China, 16. travnja 2016.
good location
5,7
Good location
Prijavi ovu recenziju
Hamed H. Poslovni putnici Germany, 15. travnja 2016.
Saved my life, elsewhere too expensive
5
I'd recommend this place to others and I surely will book there again.
Prijavi ovu recenziju
Meenaci M. Parovi Singapore, 14. travnja 2016.
Excellent service
6,7
Allow u to check in early
Prijavi ovu recenziju
Wee K. Grupe Singapore, 12. travnja 2016.
Everything was good (location, staff, price) excep
6
Water heating was the only (and pretty bad) issue we had there. Water would turn hot for only 10-20 seconds, before turning cold again. Did not manage to get the hotel's staff to look at it as their maintenance crew was not on duty at night. Otherwise a pretty good stay there with friendly staff, decent sized room (20m2) and pretty good location (Yau Ma Tei)
Prijavi ovu recenziju
Romeo B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. travnja 2016.
Excellent
6,3
Good location, clean rooms
Prijavi ovu recenziju
Lilin W. Parovi Singapore, 9. travnja 2016.
Acess is wheelchair friendly but not sure if they
5,3
8mar2016 Standard bathrooms are not wheelchair friendly...no grab bar or soap dish even if you provide own soap..... Pluses: very bright closet area and bathroom. Practical tea station. However the design and bathroom amenities lacked thought and care. The toilet flush button is inaccessible as it is blocked by the seat cover. There was no bar soap but the soap dispenser was 1m away from the sink. Linens were limited to just 2 bath towels and a cotton floor mat, no other towels. No box tissue in room. Mini safe mounted too low and needs to stoop down for access
Prijavi ovu recenziju
Raymond L. Parovi United States of America, 20. ožujka 2016.
Ok overall, not bad
4,7
An average hotel but clean. Do not expect much otherwise. Bed was medium firm, great for me.
Prijavi ovu recenziju
Guoo C. Solo putnici United States of America, 15. ožujka 2016.
Small, Over priced,
2
You can NOT control the temperature of your room, NO heat in winter! You can either turn ON and OFF the air conditioner, motel control all room temperature to save energy! Summer- limited coolness Winter- No heat available unbelivable!!
Prijavi ovu recenziju
Raymond Y. Solo putnici Hong Kong, 13. ožujka 2016.
good location, nice staff, comfortable room
4,7
room is clean
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Salvation Army Booth Lodge Hong KongThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - KupaonicaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Interijer hotelaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - UlazThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - RecepcijaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Gostinjska sobaThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Hrana i pićeThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Salvation Army Booth Lodge Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02