Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching

133, Taman Stutong Indah, Lorong 12 A, Jalan Setia Raja, Kuching. Sarawak. Malaysia., Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 8recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
5,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
5,4
Hrana/objedi:
6,6
Obitelji sa malom djecom (8)
Razvrstati po:
Adrianna T. Obitelji sa malom djecom Poland, 16. travnja 2016.
Peaceful place for tolerant people
4,3
Dont expect host and staff to be available at all time. They appear sometimes Do expect trust to you as a guest, a lot of freedom and mellow atmosphere. The only minus is a monkey that may be aggressive to children. You have to onserve it all the time. Location is close to airport but quite far to central Kuching.
Prijavi ovu recenziju
Chan H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. studenog 2015.
The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching

The staff service is good..
3,7
So dirty of the environment, (maybe they want it look like natural ...(sorry for my broken English)
Prijavi ovu recenziju
Boban Z. Obitelji sa malom djecom United States of America, 15. travnja 2015.
Probably our favorite place in Malaysia

Cyril (the owner), the food, the atmosphere
9,3
We loved our stay at the Secret Sanctuary! It's a kind of place that deserves a movie made about it... Very relaxing (we all loved the fish spa pool!) + some of the best "fusion" food we had in Malaysia + very helpful owner (Cyril) who helped us with our sightseeing itinerary and drove us everywhere. Perhaps not for business travelers or people who want their hotels perfectly neat and sterile, but if you like the relaxed california hot springs vibe, this place will feel like your second home!
Prijavi ovu recenziju
Vladimir A. Obitelji sa malom djecom Russia, 23. prosinca 2012.
уютный отель

приветливый персонал и мало народу
9,3
Хорошее место, единственный отель рядом со школой Лодж. Питание дороговато, но все очень вкусно. Готовит хозяин отеля-Сирил. Нас поселили сначала, над баром и было шумно по вечерам, мы ложились рано. По нашей просьбе тут же поменяли номер. Рядом с бассейном и немного тренажеров на веранде. Хозяин и хозяйка очень приветливые. Сирил и Джулия два дня возили нас на машине по городу (при бешеных ценах на такси) помогли нам снять дом и рассказали очень много нужных вещей, т.к. мы планируем здесь учиться.
Restaurant Tip: очень много вкусной и дешевой еды. Везде очень хорошо готовят.
Prijavi ovu recenziju
Saskia H. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 11. srpnja 2013.
Bijzonde en gastvrij verblijf

Bijzonder, uniek en gastvrij
8,7
Het lijkt wat vreemd dat dit hotel in een normale woonwijk, of straat ligt. Achter de mooie poort kom je meteen in een zelfgemaakt paradijsje binnen. Er zijn inpandige vijvertjes, stepstones, bruggetjes, zwembadje met waterval, hangmat, schommel, leuke hondjes en een gezellige bar/verblijfplaats. Overal hangen spreuken, zo ook aan de bar: Dit is geen hotel, je bent hier thuis (of iets dergelijks). Consumpties mag je pakken en zelf opschrijven op je nota. De eigenaar is en een bijzonder vriendelijke en behulpzame man. Hij draait zelfs je lievelingsmuziek, als je wilt. Verder alleen maar unieke en warm aangeklede kamers! Wij mochten zelfs nog kiezen uit 3 verschillende familieverblijven. Wij kozen voor de kamer op palen aan de straatzijde. Superleuk, met buitenbadkamer! Vanuit dit hotel kun je gemakkelijk een dagje/avond naar Kuching of naar het strand, met de taxi.
Prijavi ovu recenziju
Brian J. Obitelji sa malom djecom Denmark, 6. rujna 2014.
Fantastisk service

Flinke mennesker, omsorgsfulde og hjælpsomme. Poolen var toppen for børnene.
8
Det var helt igennem godt. Maden lidt speciel men god.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. studenog 2015.
惊险的住宿

阁楼式的住宿、宁静的环境、到处看见花卉绿叶
4,3
最让人失望的是野猴子的出现,而且妈妈为了保护孩子而被咬伤。对酒店的管理者处理的态度感到失望,因为一直强调野猴子不会攻击人,同时也没有采取防范的方法,等到被猴子咬伤后才被告知和提供我们一支网子来驱赶野猴子。酒店管理者最终有赔偿医药费,可是已经为我们在这次留宿留下了阴影,我们再也不会介绍该酒店给朋友。
Prijavi ovu recenziju
Zamhari M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. prosinca 2014.
Amat mendukacitakan
2
Saya cuma check in. Tengok keadaan tidak seperti gambar. Terus keluar
Prijavi ovu recenziju
1 - 10 od 72 recenzije
The Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching KuchingThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - KupaonicaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - KupaonicaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Vruća kupkaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - PredvorjeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Balkon/terasaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Interijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Interijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Interijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Interijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BazenThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BazenThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - BazenThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - IgrališteThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestoranThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestoranThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestoranThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestoranThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - RestoranThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Pub/salonThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Pub/salonThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - TrgovineThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Spa centarThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OkružjeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OkružjeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - OkružjeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Obližnje atrakcijeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Obližnje atrakcijeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Obližnje atrakcijeThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - PlažaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - PlažaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Gostinjska sobaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Eksterijer hotelaThe Secret Sanctuary Boutique Cottage Kuching Kuching - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04