ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazen The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Dvorana za fitness The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar
The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Kupaonica The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport i aktivnosti The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Plaža The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Plaža The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazen The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sadržaji
Područje Seminyak / Kerobokan Broj soba: 105
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 408recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (408)
Razvrstati po:
Amanda R. Obitelji sa malom djecom Australia, 20. rujna 2014.
Very impressed

Location, impeccable service and rooms
10
Amazing. We loved our room, location was perfect and the service was beyond our expectations. The staff made travelling with our baby effortless
Vicki D. Solo putnici Australia, 13. rujna 2014.
Beach front brilliance

Beach front location, infinity pool. Walking distance to good tucker
7,3
It was great. I would return. Location on beach and proximity to SEMINYAK hub is ace. Service a little slow and sleepy and food/cocktails had some areas for improvement.
Maud I. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 10. rujna 2014.
Very nice location

Nice seaview, very friendly staff and good location close to shopping and restaurants
9,3
Diane L. Solo putnici Australia, 5. rujna 2014.
very relaxing

the location, the pool area and access to the beach
9,7
Jody V. Parovi Australia, 4. rujna 2014.
Didn't want to leave

Location, pool, staff
9,7
We loved our stay at Seminyak Beach Resort. Perfect location, amazing pool overlooking the beach. Beautiful hotel, very friendly staff, will definitely return.
Cathy C. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
Fantastic Hotel with Friendly Staff

Rooms, Infinity Pool and Buffet Breakfast
8,7
The Seminyak was a beautiful hotel to stay in. The pool and surrounding gardens right on the beach was fantastic. We had a garden wing room which was lovely, we upgraded to a Villa for the last 2 nights and it was magnificent. The buffet breakfast catered for all types of cuisines, probably one of the best buffets we have had anywhere in the world. The hotel costs were a little on the high side with 21% taxes charged on everything. Apart from the high cost, I would highly recommend the Seminyak Beach Resort.
Zoe W. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
best pool in Seminyak

Stunning pool, beach views, great value
9,7
This was my second time staying at this resort.. I loved it last time but somehow they've made it even better. The value for money you get here with its incredible grounds, breathtaking infinity pool and facilities and the fabulous spa is second to none. The warmth of the staff is unsurpassed, their friendly smiles making every day that little bit better. Couldn't recommend this place more highly, booking in for my third trip and bringing my mum next time in a month.
Arnaud T. Grupe France, 1. rujna 2014.
Nice place

Location, room, infinity pool
8
Nicole H. Parovi Australia, 31. kolovoza 2014.
Perfect location - beautiful hotel

Locationa is fantastic.
9,3
Soonheng L. Solo putnici South Korea, 30. kolovoza 2014.
NICE STAY

GOOD LOCATION, KIND STAFFS, NICE BEACH
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Seminyak Beach Resort & Spa BaliThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Dvorana za fitnessThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - KupaonicaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport i aktivnostiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlažaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlažaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - SadržajiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - OkružjeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BifeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bife


AS-AGWEB-3B08