Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Seminyak Beach Resort & Spa

Jl. Kayu Aya Seminyak Beach, Seminyak, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazen The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazen The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Bazen The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sadržaji The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Restoran The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Vrt The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Dvorana za fitness The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar
The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centar The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interijer hotela The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Kupaonica The Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport i aktivnosti
Područje Seminyak Broj soba: 105
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 491recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (491)
Razvrstati po:
Philip S. Parovi Australia, 3. srpnja 2015.
Back to BALI after 23y

Staff were fabulous. Location difficult to beat.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Sheila S. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 29. lipnja 2015.
Best hotel in seminyak

Cleanliness. Friendly staff. Fabulous breakfast
10
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Ji Y. Solo putnici South Korea, 28. lipnja 2015.
fantastic

nice view, location and luxury facilities
9,7
luxurious and clean
Prijavi ovu recenziju
Nur I. Solo putnici Singapore, 17. lipnja 2015.
Luxury. near to the beach and ku de ta

beach, food, service
9
Prijavi ovu recenziju
Chantelle S. Parovi Australia, 17. lipnja 2015.
Lush

Pool, Staff, breakfast
9
Felt like a Queen
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Solo putnici Australia, 23. svibnja 2015.
Great place great location great staff

Location, infinity pool, staff
9,3
Great resort. From reception through to checkout. Great friendly staff, great amenitities and the beach facing infinity pool is an absolute highlight. Highly highly recommend to anyone considering this hotel. It will not disappoint.
Prijavi ovu recenziju
Chien-Lun K. Parovi United States of America, 2. svibnja 2015.
Would defiantly going back

Nice pool, very close to the beach and good pastry
8,7
The breakfast is very good, love their pasties. Two nice pools with fantastic ocean. And staffs are very nice. However, the bed and sheets in the room are very damp. Not sure if the A/C really work or it is how the air in Bali. Overall, nice hotel and very quiet and private. We'd definitely going back soon
Prijavi ovu recenziju
Hawada Z. Parovi Australia, 29. travnja 2015.
Relaxing! Great location .. Geeat pool!

The facilities, pool, beach accesses, staff friendly, spa was great
9,3
Was a very nice hotel to stay at made our trip very relaxing the pool was great you have both the best of the pool and the beach located next to Ku De Ta which was better than Pototoe Head, able to walk everywhere. Close to all the good restaurants and shopping. Friendly staff.. Good mixture of guest .. :)
Prijavi ovu recenziju
Alice C. Solo putnici United Kingdom, 23. travnja 2015.
Perfect end to my trip

Staff, breakfast buffet and the pool
10
I had been backpacking around South East Asia for the last 3 and 1/2 months so decided to treat myself for the last couple of nights. I couldn't have picked a better place, the staff treated me like a princess and were so friendly. They went out of their way to help and accommodate my needs. It was the perfect place to end my travels, and in style!
Prijavi ovu recenziju
Gillian X. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
beach front stay

the staff , location, rooms
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Seminyak Beach Resort & Spa BaliThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - SadržajiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - VrtThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Dvorana za fitnessThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Spa centarThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Eksterijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Interijer hotelaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - KupaonicaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sport i aktivnostiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlažaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - PlažaThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BazenThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - SadržajiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - RestoranThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - OkružjeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BifeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - SadržajiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - BifeThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - SadržajiThe Seminyak Beach Resort & Spa Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05