ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Shore at Katathani Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centar The Shore at Katathani Resort Phuket - Pogled The Shore at Katathani Resort Phuket - Okružje The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Restoran The Shore at Katathani Resort Phuket - Vrt The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Ulaz The Shore at Katathani Resort Phuket - Pogled The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Pogled The Shore at Katathani Resort Phuket - Sadržaji The Shore at Katathani Resort Phuket - Okružje The Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centar
The Shore at Katathani Resort Phuket - Kupaonica The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centar The Shore at Katathani Resort Phuket - Pogled The Shore at Katathani Resort Phuket - Restoran The Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centar The Shore at Katathani Resort Phuket - Pogled The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Bazen The Shore at Katathani Resort Phuket - Predvorje
Područje Kata Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 310recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (310)
Razvrstati po:
Sze Y. Parovi Malaysia, 23. ožujka 2015.
an outstanding hotel

a nice and warm service provided by staff, super nice environment and for sure will be a good memorable for us to stay there
9,3
Andrew W. Parovi United Kingdom, 7. ožujka 2015.
Great Experience

Room, view and staff
8,7
Deborah T. Parovi Singapore, 26. veljače 2015.
Personable and sincere service

Service, view, beach
9
Extremely relaxing
Jeewon S. Parovi South Korea, 29. siječnja 2015.
clean room, but they didn't keep my word.

clean room. pool. beach.
7
the room and pool were nice and cool. but there was a mistake. I have requested my room number before getting there via email, and they accepted my request. but they didn't give me that room of the number. I think they should have paid attetion to keep customer's word carefully. it was my honeymoon, but they made me very disapointted.
Mohd F. Parovi Malaysia, 29. prosinca 2014.
Fantastic

Privately
9,3
Amazing
Augustus P. Parovi Singapore, 21. prosinca 2014.
Service level is not up to 5-star standard

Remote, nice environment/atmosphere and good food.
7,3
Pick up at airport turn out late. Room service delivery always come late.
Michael H. Parovi Switzerland, 10. prosinca 2014.
My favorite place on Phuket

Quality, Service, Reliability
9,3
Great place - will come back for sure!
Nuala P. Parovi Australia, 10. prosinca 2014.
Limited hotel facilities

Room is lovely but that's where it ends.
6,3
Sergio T. Parovi Switzerland, 6. prosinca 2014.
that was 100% perfect

the view, the pool and the decor
9,3
Perfect nothing to add.
Yong W. Parovi Malaysia, 19. studenog 2014.
Holiday at the shore

Staff friendliness, excellent spa, facilities of resort
8,7
Came to the shore with my girlfriend and myself.had a wonderful 4 days and three nights. Staff were friendly and attentive. Provided us with a surprise and birthday cake for my girlfriend on our last night. Views are amazing and so was the private pool and public infinity pool. Serenity spa was excellent.... Best spa experience so far. Beach and sea was very clean and easily accessible. 9/10 rating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Shore at Katathani Resort PhuketThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centarThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - OkružjeThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - RestoranThe Shore at Katathani Resort Phuket - VrtThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - UlazThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - SadržajiThe Shore at Katathani Resort Phuket - OkružjeThe Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centarThe Shore at Katathani Resort Phuket - KupaonicaThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centarThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - RestoranThe Shore at Katathani Resort Phuket - Spa centarThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - PredvorjeThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - Dvorana za fitnessThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - BazenThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - PogledThe Shore at Katathani Resort Phuket - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B03