Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The South China Hotel

No.67-75 Java Road, Sjeverni dio, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 829recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (829)
Razvrstati po:
Ellysa C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. siječnja 2016.
It's an average hotel in Hong Kong.

Food, location and staff
7,7
It was all good.
Prijavi ovu recenziju
Rayman F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. siječnja 2016.
Acceptable

Location, affortable rate, friendly staffs
6,7
A bit run down but acceptable. The room having strong smoking smell during my stay for 4 days. Breakfast is ok but room to improve.
Prijavi ovu recenziju
Roxana W. Solo putnici Germany, 26. siječnja 2016.
Great Location, Hotel not pleasant.

The Location at north point is very convenient, close to city center.
5
I stayed in the cheapest room category. It was awful and badly needs renovation. Bad,old smell all over the room. The bed is uncomfortable, everything is very much used. No heating at 2 degrees Celsius outside was a bummer!
Prijavi ovu recenziju
Maradona P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. siječnja 2016.
Comfortable room with nice breakfast

Comfortable room, nice breakfast, friendly staff
7,7
The hotel has room were quite clean and comfortable. It is suitable for those who have a young children. The breakfast is nice. We will come back to this hotel when we visiting HK.
Prijavi ovu recenziju
Yulis T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. siječnja 2016.
Smelly old hotel with unfriendly front desk staff

Good location, near mtr, a lot of food stall around
3,7
The hotel is so old and have a very strong musty odor. I was put in 8th floor at the first time, but the room is so dark and smelly that my children can't stand it. When i complain about the musty odor, the front desk was very unhappy and unfriendly. They gave me another room at 6th floor, which worst than the one in the 8th floor. At last they gave me another room in 9th floor which has the same old condition, but no odor. The bathroom is so dirty and disgusting, the water pressure is also weak. At night the room is so cold and no heater inside. I was booking 3 nights, but my family decided to shorten the stay and move to another hotel the next morning. If i have to point out the good thing about the hotel, it would be only the strategic location
Prijavi ovu recenziju
Nghia D. Grupe Vietnam, 17. siječnja 2016.
Good price

Place , price , clean
7,7
Overr all it quite good!
Prijavi ovu recenziju
Jerry C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. siječnja 2016.
Great Location

Location ,Near MTR , Clean
8
Prijavi ovu recenziju
Victor K. Parovi Singapore, 14. siječnja 2016.
Good food . Location is good

Food and location
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Jerry C. Solo putnici Philippines, 13. siječnja 2016.
Great Location

,Shopping ,Near MTR , Near Malls
8
Prijavi ovu recenziju
Jerry C. Solo putnici Philippines, 13. siječnja 2016.
Great Hotel

Loation ,Near MTR Station , Near Malls
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The South China Hotel Hong KongThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - UlazThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - SadržajiThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01