ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The South China Hotel

No.67-75 Java Road, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The South China Hotel Hong Kong - Ulaz The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Interijer hotela
The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Sjeverni dio Broj soba: 202

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 451recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (451)
Razvrstati po:
Kit Y. Grupe Hong Kong, 16. srpnja 2014.
Good location. Good restaurant downstairs and near

Good location, shopping area, easy to reach mtr
7,7
Sook B. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2014.
Good

Clean, convenience, friendly staff
6,7
Jefferson H. Solo putnici New Zealand, 4. srpnja 2014.
CHeap but very dusty rooms

location, good price and easy to find
5,3
got the harbour view room, someone basic, but not complaining due to price. however one thing i could not stand was the state the room was in. whilst it was a smoking room (i did not ask for it), i felt that the room has not been properly maintained and cleaned, all amenities were basic, and it also has an awkward smell to it.
Jenson T. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 7. lipnja 2014.
Great Hotel for moderate budget traveller

Price, accessibilty, accommodation
9,3
I and my dad booked the hotel 2 days before arrival on Thurs-Fri nights. The deal was more than acceptable. Staff were nice. Breakfast was decent. Convenient to MTR (4 mins walk to North Point Station) is a plus. We even got a welcome fruit. Clealiness was great. Room size is excellent based on HK standard. I cannot find a significant cons. All in all highly recommended!
John O. Grupe Canada, 31. svibnja 2014.
Convenient location with helpful staff.

Location was good, staff helpful, and room was clean.
6,3
Comfortable, reasonably quiet, but pillows could have been better
Wai O. Poslovni putnici Hong Kong, 18. svibnja 2014.
good location

good location
5,7
Good location, easy access to the MTR and airport busstop. Linen is not clean, have black dots on it, hope it will be improve soon.
Catherine K. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 7. svibnja 2014.
O.k.

Easy transportation,a lot of good rastaurants,reasonable price.
8
Most of the staffs are very friendly ,only the first day when we check in .
Kanakia J. Poslovni putnici Hong Kong, 5. svibnja 2014.
no commance

closed to causeway and north point, convenience to take metro
6
closed to causeway and north point, convenience to take metro, common hotel
Lew G. Poslovni putnici Malaysia, 30. travnja 2014.
Comfortable, Strategic location, Near to MRT

Comfortable, Strategic location, Near to MRT
7
John O. Parovi Canada, 28. travnja 2014.
Comfortable stay in a busy part of HK

helpful staff, good location, clean room
8
We had a comfortable stay here with great convenience and attentive staff. I would do it again for the price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The South China Hotel Hong KongThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - UlazThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B07