Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The South China Hotel

No.67-75 Java Road, Sjeverni dio, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 910recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (910)
Razvrstati po:
Cheow S. Parovi Singapore, 23. travnja 2016.
Good value for money.
5,7
1. Good location. Just 3 mins walk from MTR or Bus Terminus. Best to take airport bus to hotel as it stops almost outside the hotel. Buy the return bus ticket at HK$65. Don't take MTR as there are alot of walking. 2. Hotel staff service good. Staff at the Japanese Restaurant serving breakfast provided the best service. 3. Rooms are bigger than most hotel of the same price. 4. There are 3 lifts and waiting time is very minimal.
Prijavi ovu recenziju
Suppavut C. Poslovni putnici Thailand, 22. travnja 2016.
Don't expect too much
4,3
Room older than picture.
Prijavi ovu recenziju
Reginald N. Parovi United Kingdom, 19. travnja 2016.
my bed was too hard, as if the springs were kaput
4,7
No chairs in room to watch tv in a comfortable position....breakfast was a little mundane for my liking. Bath only big enough for a pygmy Not enough choice on the tv.... had room on high floor Overall my stay was good......staff very helpful Long walk to nearest mtr station....north point
Prijavi ovu recenziju
Brian H. Parovi Canada, 13. travnja 2016.
Multiple Stays. Great Location and Value for MOney
5,7
Whenever we go to Honk Kong, this is the hotel we book. Its location from the airport is perfect for the A11 Airport Bus and going around Hong Kong is easy with the nearby North Point Tram Terminal and Subway Station. Out of all its competitors in its price range it still offer the best value, with its free wifi, free breakfast and Location. Cleanliness can be improved though, as the Thick Blankets in the closet were very dirty, because my wife immediately had allergies the moment I brought them out (Dust Mites??)
Prijavi ovu recenziju
Jesus R. Parovi Philippines, 9. travnja 2016.
Hotel is located in North Point whcih I was very a
4,7
Good Location hotel
Prijavi ovu recenziju
Helen W. Obitelji sa malom djecom China, 8. travnja 2016.
Attitude
5,3
Male staffs at the front desk are very polite except one female staff ... tone and face expression are not so good ... kinda rude. Need improvement on her attitude toward customer.
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Solo putnici United Kingdom, 7. travnja 2016.
South China at North Point
5,7
This is the second time I have stopped at this hotel in the last six months. It's location is ideal for my needs at North Point and the staff are very helpful. My only complaint is that the mattress is very hard on the beds.
Prijavi ovu recenziju
Wen H. Parovi Australia, 27. ožujka 2016.
Photos are deceiving, hostel yes!
3
room interior are extremely worn out, in our room with 2 single bed, one of the bed legs were missing! for the price u pay, u can definitely find better & cleaner place in hk. Would of given 0 for facilities if it allows.
Prijavi ovu recenziju
Nur H. Grupe Malaysia, 26. ožujka 2016.
bad
1,3
small room, bad service
Prijavi ovu recenziju
Kwok P. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2016.
Bad attitude of the staff

Location , food, price
6
Quality of staff have to be retrained.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The South China Hotel Hong KongThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - UlazThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - SadržajiThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02