Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The South China Hotel

No.67-75 Java Road, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela The South China Hotel Hong Kong - Ulaz The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Interijer hotela
The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Predvorje The South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The South China Hotel Hong Kong - Kupaonica The South China Hotel Hong Kong - Restoran The South China Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Sjeverni dio Broj soba: 202

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 722recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (722)
Razvrstati po:
Chen N. Poslovni putnici Taiwan, 30. kolovoza 2015.
Near MTR station, Samll restaurants are around.

Good location, Convenient to eat, Very Friendly Staff.
8
Prijavi ovu recenziju
Jesus R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. kolovoza 2015.
Cheap price hotel

price, location, acceessibility to public transportation
6,7
The stay is good but hotel seems quite old specifically the air conditioning is not functioning effectively
Prijavi ovu recenziju
Wong F. Parovi Hong Kong, 10. kolovoza 2015.
fine

afordable,convenient & peaceful
6,3
we find our fine and enjoyable!
Prijavi ovu recenziju
Adrian C. Poslovni putnici Philippines, 9. kolovoza 2015.
It's all worth it

Comfort, Food, Cleanliness
8,3
Although a bit far from the city center,it is still recommended due to its few steps from MTR North Point Station. The buffet breakfast is so delicious and fantastic! Hotel room is very comfy. They just need to improve the lift as we always waited couple of minutes before we can get it. Overall, it was a very comfortable stay.
Prijavi ovu recenziju
Mae L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. kolovoza 2015.
Good hotel

The complimentary breakfast was good. Checking in was easy as 1-2-3. Location is just a 5 minute walk from the MTR.
7,7
It was okay. The only problem we had was that even if we didn't want our room made up, they still did so. And some of the staff don't speak English, with it being a hotel, staffs should be able to at least speak a little bit of English.
Prijavi ovu recenziju
Leung Y. Solo putnici China, 7. kolovoza 2015.
Suitable

Cleanliness, enthusiastic, nearby traffic convenient
8,3
nil
Prijavi ovu recenziju
Olesia Z. Obitelji sa malom djecom Russia, 4. kolovoza 2015.
Do not take superior room!

Location, breakfast, staff
6
The room that we booked (superior) was horrible!!! It was very very old, ugly and the worst thing was humidity in the room, the walls was practically dripping with water! We couldn't stay in that kind of room with child. The hotel kindly offered us a another room (lux) that was much better and livable, thank you.
Prijavi ovu recenziju
Cheung J. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2015.
Nice Place, good service and great room

Nice Place, good service and great room
8
Prijavi ovu recenziju
Jian W. Grupe Singapore, 20. srpnja 2015.
Awesome stay, parents satisfied with the stay

Great location, lots of shopping, clean rooms.
7,3
Location superb. 5mins walk to MTR. Just few stations to central or downtown. Room is pretty nice clean. Cons- Staff from their restaurants super rude, don't let my wife use the toilet in the hotel. Cons- Hotel breakfast really need to be improved. If can't provide good breakfast might as well don't give will be better. Oven for bread used to heat up nuggets, coffee worst than surrounding HK Cafes.
Prijavi ovu recenziju
Jian W. Grupe Singapore, 20. srpnja 2015.
Nice Location, big rooms and less crowded areas

Nearby MTR, clean and big room. Hotel is relatively good condition compare to other hotels of same price range
6,7
Hotel restaurant staff don't allow my wife to use the toilet, give a super bad attitude. It's very bad for the image of the hotel. However, location of the hotel and clean big room is the plus point. You be lucky if you got the exceutive room facing the sea. Good luck.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The South China Hotel Hong KongThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - UlazThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - KupaonicaThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - SadržajiThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - PredvorjeThe South China Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - RestoranThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe South China Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08