Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Vrt The Square Surabaya - Dvorana za fitness The Square Surabaya - Kafić The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Dvorana za fitness The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Soba za sastanke
The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Sadržaji The Square Surabaya - Pub/salon The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Interijer hotela The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Eksterijer hotela
Područje Rungkut Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1533recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1533)
Razvrstati po:
Alexander C. Solo putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
good and comfortable

swimming pool, gym, bedroom
7,7
it was pleasant and enjoyable.would recommend to my friends
Prijavi ovu recenziju
Gerrit A. Poslovni putnici Netherlands, 28. srpnja 2015.
the hotel is a student hotel

its clean, friendly staff, cheap food nearby
6
I didn't like my stay very much. The airco was noisy, there was no chair in my room, no bed light and the key to be used for the elevator didn't work. The positive things were that the room was clean, the room service and breakfast were good. Many students everywhere, in elevator, in lounge. It was like I am stayed at a university campus. I call this hotel therefore a student hotel
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 25. srpnja 2015.
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Prijavi ovu recenziju
James A. Solo putnici United Kingdom, 13. srpnja 2015.
Useful for an overnight stop

Great room, breakfast, location to airport
8
I stayed one night as it was a good location between Purabaya bus station and the airport. The room was excellent but the wifi very poor, it was slow (expected) but also dropped out every 10 minutes and you have to reconnect. My key card to operate the lift/elevator and select my floor didn't work - twice I couldn't select my floor before the lift was requested from elsewhere I'd be taken on a trip to random floors before returning to the front desk. Ok for an overnight stay but nothing more than that.
Prijavi ovu recenziju
Devina A. Poslovni putnici Indonesia, 8. srpnja 2015.
So worth it

good location, near mall, good room
7
very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Raymon C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. lipnja 2015.
Clean

Clean
6
Nice
Prijavi ovu recenziju
Surungan R. Parovi Indonesia, 14. lipnja 2015.
Below par

None
6
So so
Prijavi ovu recenziju
Siti H. Solo putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
Good customer service

customer service , room cleanliness and food
8,7
I enjoy during the stay....feel like home.. will come back again in future
Prijavi ovu recenziju
Willhansen K. Parovi Indonesia, 18. svibnja 2015.
Good and nice place

Location, room, wifi
9
Always great
Prijavi ovu recenziju
Djoko P. Solo putnici Indonesia, 13. svibnja 2015.
A recommended hotel for solo travelers

Location, access to the local food, housekeeping
7
Highly recommended hotel for solo travelers
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - VrtThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - KafićThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - SadržajiThe Square Surabaya - Pub/salonThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05