Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonezija 60236

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1634recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1634)
Razvrstati po:
Chandra B. Poslovni putnici Indonesia, 15. travnja 2016.
value for money, the location a little bit far
5,3
easy to find food, near univ petra, have swimming pool and fitness center,
Prijavi ovu recenziju
Jordan C. Solo putnici Canada, 14. travnja 2016.
Nice rooms, poor location
4,3
What i really didnt like was that the staff had to "check my room" as I was checking out, as if I was some thief. They wouldnt give the 200,000 RPA deposit back until after the room was "checked over"....they have to change this policy, it just doesnt make the guest feel right. Other than that, the rooms are nice, the building and pool is great, but the location is too far from the city centre. Not much in terms of food options in the area either.
Prijavi ovu recenziju
Trijaya H. Poslovni putnici Indonesia, 30. ožujka 2016.
easy to get coffe and food
4,3
Lower ground there are cafetaria
Prijavi ovu recenziju
Aprizal P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. ožujka 2016.
satisfied
5,3
suasananya nyaman.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 24. ožujka 2016.
cleans

good design
6
The staff so friendly and helpful. Breakfast was nice.
Prijavi ovu recenziju
Dk S. Grupe Brunei Darussalam, 19. ožujka 2016.
Just nice hotel apartment
4,7
Stayed one night only due to late night flight (arrived surabaya quite late). Great view, simple and clean. But quite far from the city centre. For a shopaholic who likes to go to the malls, not recommended to stay here. But so far, a just nice hotel to stay.
Prijavi ovu recenziju
James M. Parovi Ireland, 19. ožujka 2016.
Good hotel for the money
5,7
staff were very sweet but messed up a few things with our bill. hotel clean. fitness room solid but not great
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 18. ožujka 2016.
nice
4
good place, good service, especially fair price.
Prijavi ovu recenziju
Meity I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. ožujka 2016.
Nice clean hotel

Room , staff, clean
8
Prijavi ovu recenziju
Cahyo E. Poslovni putnici Indonesia, 24. veljače 2016.
Nice place to stay
5,3
Near to the airport, have a lot of restaurant option outside the Hotel and nice staff
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Square SurabayaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - VrtThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - KafićThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Pub/salonThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - PogledThe Square Surabaya - Interijer hotelaThe Square Surabaya - BazenThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Hrana i pićeThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - RestoranThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02