ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Square Surabaya - Vrt The Square Surabaya - Dvorana za fitness The Square Surabaya - Kafić The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Predvorje The Square Surabaya - Sadržaji The Square Surabaya - Pub/salon The Square Surabaya - Gostinjska soba The Square Surabaya - Predvorje
Područje Rungkut Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1472recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1472)
Razvrstati po:
Hadi S. Poslovni putnici Indonesia, 20. siječnja 2015.
Location is close to shopping center

location, staff service
6,7
as expected, except that used glass in room did not washed daily.
Alfred S. Parovi Switzerland, 20. siječnja 2015.
Clean and nice Hotel

Cleaness, price and friendly staff
8,3
Selvi R. Poslovni putnici Indonesia, 19. siječnja 2015.
it's ok for the place to sleep

we can find a lot of food near the hotel
6,3
We can hear the sound of others from outside the room, in the room I found some kind of fly ( I don't know what kind fly), in the bathroom I can't find place to hang my clothes
Irnantio H. Poslovni putnici Indonesia, 13. siječnja 2015.
Pleasent stay

Cleanliness, Staff services, many selection for nearby dining places
8,3
Very comforting
Tjhin H. Solo putnici Indonesia, 4. siječnja 2015.
Clean, Good Location, Worth the money

Clean, Good Location, Worth the money
8
I stay in this hotel for few days for holiday, and enjoyed it very much. the staff is friendly, the hotel is clean and the location is good. I will stay here again next time.
Willhansen K. Parovi Indonesia, 4. siječnja 2015.
NICE PLACE TO STAY

BIG ROOM, GOOD BREAKFAST, GOOD VIEW FROM ROOM
8
GREAT
Rudy H. Poslovni putnici Indonesia, 2. siječnja 2015.
ALWAYS THE BEST PLACE TO STAY

Clean Room, Friendly Staff, Excellent Food
10
Great stay at The Square. The room is spacious and clean. Only steps away from the lobby i can get excellent food at very cheap price. Very recommended and i definitely will stay again at The Square.
Hargiyanto H. Poslovni putnici Indonesia, 30. prosinca 2014.
Good hotel

price, staff, room
9
Yvette C. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. prosinca 2014.
Great location

Close to many food options / cheap laundry that's returned to hotel recepti
8
Sucipto A. Parovi Indonesia, 19. prosinca 2014.
Nice Hotel Apartment Close to University

Close to University, Easy Access to Airport, and Clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - VrtThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - KafićThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - PredvorjeThe Square Surabaya - SadržajiThe Square Surabaya - Pub/salonThe Square Surabaya - Gostinjska sobaThe Square Surabaya - Predvorje


AS-AGWEB-3B06