ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Square Surabaya - Vrt The Square Surabaya - Dvorana za fitness The Square Surabaya - Kafić The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Soba za sastanke The Square Surabaya - Eksterijer hotela The Square Surabaya - Predvorje The Square Surabaya - Sadržaji The Square Surabaya - Pub/salon The Square Surabaya - Gostinjska soba The Square Surabaya - Predvorje
Područje Rungkut Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1484recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1484)
Razvrstati po:
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 26. veljače 2015.
cleans

good design
6
It's easy to find the hotel, you can find markets and food stalls around.
Arthur K. Poslovni putnici Malaysia, 25. veljače 2015.
Nice rooms with plenty of marts nearby

Room conditions, foodcourt and nearby marts.
7
The room is nice with a kitchenette for any self-cooking needs. There are plenty of stalls on the ground floor and nearby 24-hour marts. Good for those heading to nearby places in the morning. The comforter and sofa could need a better cleaning though.
Alfred G. Parovi Netherlands, 21. veljače 2015.
Noisy airco

Clean
7
Bad, noisy airco kept me out of my sleep
Nur F. Solo putnici Singapore, 14. veljače 2015.
Good location and hotel view

Location, hotel view, clean room
9,3
Fast check-in and check-out. Love how there a lot of shops nearby so you need not travel out to other places. Stayed at the 17th storey during the stay and the view was amazing both day and night!
Faridatul I. Solo putnici Malaysia, 7. veljače 2015.
the square

wi-fi,friendly, cozy
8,7
Dimas D. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. veljače 2015.
Big and clean room

location, room and staff
7,3
Very big room with small kitchen like an apartment room, unless there not cooking utensil and dining set also, but overall the hotel was excellent
Hadi S. Poslovni putnici Indonesia, 20. siječnja 2015.
Location is close to shopping center

location, staff service
6,7
as expected, except that used glass in room did not washed daily.
Alfred S. Parovi Switzerland, 20. siječnja 2015.
Clean and nice Hotel

Cleaness, price and friendly staff
8,3
Selvi R. Poslovni putnici Indonesia, 19. siječnja 2015.
it's ok for the place to sleep

we can find a lot of food near the hotel
6,3
We can hear the sound of others from outside the room, in the room I found some kind of fly ( I don't know what kind fly), in the bathroom I can't find place to hang my clothes
Irnantio H. Poslovni putnici Indonesia, 13. siječnja 2015.
Pleasent stay

Cleanliness, Staff services, many selection for nearby dining places
8,3
Very comforting

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - VrtThe Square Surabaya - Dvorana za fitnessThe Square Surabaya - KafićThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - Soba za sastankeThe Square Surabaya - Eksterijer hotelaThe Square Surabaya - PredvorjeThe Square Surabaya - SadržajiThe Square Surabaya - Pub/salonThe Square Surabaya - Gostinjska sobaThe Square Surabaya - Predvorje


AS-AGWEB-3B06