Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Stellenbosch Hotel

Corner Dorp and Andringa Street, Stellenbosch, Stellenbosch, Južna Afrika 7600 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastanke The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Recepcija The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastanke The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Kupaonica The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastanke The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Kupaonica The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Kupaonica
The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Kupaonica The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba The Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba
Područje Stellenbosch Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 29recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (29)
Razvrstati po:
Tracey S. Poslovni putnici South Africa, 18. kolovoza 2015.
Excellent hospitality, efficiency and safety

Hospitality; friendly and helpful staff; safety
9,7
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Dirk V. Parovi South Africa, 16. kolovoza 2015.
Booking under false pretense
5
Did not enjoy our stay, booked a room and on arrivel we where informed that they will accommodate us at another venue and not at the hotel, we planned a whole morning around the area by foot, but instead we had to travel back to the area after staying in a very dodgy venue that they arranged as alternative accommodation.
Prijavi ovu recenziju
Mark O. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 8. kolovoza 2015.
Centrally located, helpful and friendly staff

Centrally located; good service, good value
8,7
As a family we had a great time, and the hotel was close to local shops with plenty of restaurants in the area to choose from. Staff at the hotel were friendly and helpful. Good to have an underground car park in the complex.
Prijavi ovu recenziju
Pablo D. Parovi Chile, 22. srpnja 2015.
Great location

Value for money, location, staff
8,3
The hotel was under refurbushing so we were not able to see it all. Location very good, walking distance to restaurants. Staff very friendly and attentive. Room a litle bit small, but clean and with all you need.
Prijavi ovu recenziju
Paul G. Parovi United Kingdom, 21. srpnja 2015.
enjoyable break

Location, convenience, atmosphere
9,7
A happy trip punctuated by field trips to wine estates and restaurants not more than 15 minutes drive or 10 minutes walk.
Prijavi ovu recenziju
Andrea V. Poslovni putnici South Africa, 23. travnja 2015.
Stellenbosch Accomodation

Breakfast. Big rooms. Clean.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Dion G. Solo putnici South Africa, 4. ožujka 2015.
Great Hotel

Great location
8
Prijavi ovu recenziju
Eldon B. Parovi South Africa, 2. veljače 2015.
great value

service, location and value
9
Prijavi ovu recenziju
Corlia V. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 5. siječnja 2015.
Lovely gemstone of a hotel

Location, aircon and friendly staff!!
7,7
It was excellent!!! Staff very friendly and helpful! Aircon room was very comfirtable. Be sure to travel with mosquito repellent, they are small and itch!! The only complaints I have was that the bar and restaurant was being tenivated :-( also the shower head needs attention. We will be back!!! Loved the bistro's!! We also had our own kitchen with oven etc.
Prijavi ovu recenziju
Riana F. Parovi South Africa, 13. travnja 2014.
Small rooms, very basic in an old style hotel

Lovely 'stoep' and tranquil in main street
5,7
Very basic stay. Restaurant is overpriced in my view but nice cold wine. Breakfast is buffet but very basic, no ice for juice, no tomato sauce etc
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Stellenbosch Hotel StellenboschThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastankeThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - RecepcijaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastankeThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - KupaonicaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Soba za sastankeThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - KupaonicaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - KupaonicaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - KupaonicaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska sobaThe Stellenbosch Hotel Stellenbosch - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07