Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Sidoarjo, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Plesna dvorana The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Plesna dvorana The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazen The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazen The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazen The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salon The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Restoran
The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Trgovine The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Kafić The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Kafić The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Dvorana za fitness
Mjesto: Sidoarjo Broj soba: 129
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 79recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (79)
Rahditya S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. siječnja 2014.
great location

close to shopping mall, nice pool, friendly staff
6,7
nice hotel with friendly staff, nice swimming pool too... Close to shopping mall and the waterpark
Flora S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. prosinca 2013.
In the centre of sidoarjo city

Next to shopping mall, clean, easy acces from everywhere
7,7
The hotel is clean, with good breakfast, the staff is helpfull and it really is in the centre of Sidoarjo city, next to shopping mall that makes u can easily get everything you need in walking distance.
Ahmad Z. Parovi Malaysia, 21. prosinca 2013.
The stay is confortable.

near to the mall secured and close to the restaurant
7,7
the stay is really good. i got what i paid for. the staff is friendly n excelent
Arbaiyah Y. Parovi Singapore, 26. listopada 2013.
Nice and affordable

fast internet, spacious room and friendly staff
6,7
Overall was ok. I stayed for 1 night so that's not much things to comment. Staff was friendly.
Radhilah J. Solo putnici Australia, 20. listopada 2013.
Great for value

Staff were really friendly, easy check in and out, close to shop
8
Really good stay. Great for its location (in Sidoarjo) and it's value for money. Staff were really friendly and nice, they made the hotel experience great! Room could be improved a little- lack of proper bedding, house keeping not up to scratch (didn't give us any toilet paper!). But overall a great stay.
Pok T. Poslovni putnici Singapore, 19. listopada 2013.
Reasonable quality Hotel

1) Hotel staff were helpful & polite 2) Hotel is next to a shopping mall with Giant supermarket inside 3) Internet connection is stable
7,3
On day of arrival, I was give a room (on ground floor) where there I found quite a number ants moving around in the room. I informed the check in staff & were immediately given another room. Overall the stay is ok at this hotel. The only thing that I dislike was a) the water in the bathroom had a slightly salty taste, b)the room air conditioner temperature was fixed & cannot be adjusted with the remote controller. c) Maybe the hotel is trying to conserve energy because the café area for daily breakfast felt like there is no air condition sometime especially where there were more guests around.
Akbar M. Poslovni putnici Indonesia, 17. listopada 2013.
Location is in the midle of town

Location, Location, Location
8
Great, value for money. come again, the only high rate hotel in sidoarjo i think
Arbaiyah Y. Poslovni putnici Singapore, 25. kolovoza 2013.
its ok

spacious room
6
Nothing much I can say about this hotel.Friendly staff.
Akbar M. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2013.
Avarege

Location, Location, Location
7
Good Room but poor service. they lies about free airport transfer
Salsalia A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. kolovoza 2013.
nice and friendly staff, good value for money

near to shopping place and public swimming pool, not far from railway station
6,7
Pretty nice. Once we had trouble with something, the staff reacted fast, we got upgraded after we found out there was trouble with pkumbing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Plesna dvoranaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Plesna dvoranaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazenThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazenThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazenThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salonThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - RestoranThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - TrgovineThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - KafićThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - KafićThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B01