ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Sidoarjo, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazen The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salon The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Soba za sastanke The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Trgovine
The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba
Područje Sidoarjo Broj soba: 129
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 102recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (102)
Razvrstati po:
Arbaiyah Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. prosinca 2014.
Friendly staff and good food

Breakfast, friendly staff and reasonable price
10
I enjoy my stay. Food was good and staff was friendly. I would come back to this hotel again.
Darpan G. Poslovni putnici Singapore, 4. prosinca 2014.
This hotel was ok not so good for what you pay

location
4,3
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Adhi K. Poslovni putnici Indonesia, 12. studenog 2014.
Close to mall

Easy access to get meals, good pool and comfort room
6
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Sugiarto S. Poslovni putnici Indonesia, 19. rujna 2014.
The room and cleanliness needs improvement

Location, Breakfast, Price
6
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Abhishek B. Poslovni putnici India, 17. lipnja 2014.
Average Hotel with high price.

Good locationWide roomBig size bed
5,7
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Michael S. Poslovni putnici Indonesia, 10. lipnja 2014.
hotel in Small town

location location location
6,7
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Mat S. Parovi Malaysia, 25. svibnja 2014.
I was happy and save when we walk around the hotel

The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
7
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Suwanna L. Poslovni putnici Thailand, 21. svibnja 2014.
good normal hotel

location, close to mall, convenience
6
the hotel is next to Sun city mall. It is a small mall with big supermarket, not thing much interested there. But it is convenience to find some supermarket stuff.
Ahmad Z. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. veljače 2014.
the stay is very good,

location, shopping complea and public transport
7,7
the mount kelud just eripted, so we are force to stay as the airport is closed. it is good hotel, we love it
Donny Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2014.
Good Location but standard hotel

Location, near Mall, near City Center
5,7
We arrived and waited for about 10 minutes before the room was said was ready. But when we went in the room the AC was just turned on and it took 4 hours before the room is comfortable. It was pretty annoying because we just arrived from a long way journey and the AC did spoil the stay. The room was standard and the food was okay (6/10). Well but maybe this is the best hotel at Sidoarjo City because there are very few hotels.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Sun Hotel Sidoarjo SurabayaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazenThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salonThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Soba za sastankeThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - TrgovineThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08