ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Sidoarjo, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Bazen The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salon The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Soba za sastanke The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Trgovine
The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotela The Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba
Područje Sidoarjo Broj soba: 129
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 95recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (95)
Razvrstati po:
Adhi K. Poslovni putnici Indonesia, 12. studenog 2014.
Close to mall

Easy access to get meals, good pool and comfort room
6
As My title said... As an addition, the food is good enough for ***
Sugiarto S. Poslovni putnici Indonesia, 19. rujna 2014.
The room and cleanliness needs improvement

Location, Breakfast, Price
6
Overall is good, the breakfast quite good, but the room cleanliness needs improvement and the room condition look a little bit old and poor lighting, might be a little bit hard for those who want to read a book during the night.
Abhishek B. Poslovni putnici India, 17. lipnja 2014.
Average Hotel with high price.

Good locationWide roomBig size bed
5,7
Not so good.Because the room they given me is not clean.Aircon was not working.Not able to sleep well.
Michael S. Poslovni putnici Indonesia, 10. lipnja 2014.
hotel in Small town

location location location
6,7
the location is superb, beside mall n shops.. very good...
Mat S. Parovi Malaysia, 25. svibnja 2014.
I was happy and save when we walk around the hotel

The front office staff was friendly,breakfest was nice and the hotel was quite during night
7
The hotel was good except the aircon.in my room not funcuning well.NOT COOL.
Suwanna L. Poslovni putnici Thailand, 21. svibnja 2014.
good normal hotel

location, close to mall, convenience
6
the hotel is next to Sun city mall. It is a small mall with big supermarket, not thing much interested there. But it is convenience to find some supermarket stuff.
Ahmad Z. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. veljače 2014.
the stay is very good,

location, shopping complea and public transport
7,7
the mount kelud just eripted, so we are force to stay as the airport is closed. it is good hotel, we love it
Rahditya S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. siječnja 2014.
great location

close to shopping mall, nice pool, friendly staff
6,7
nice hotel with friendly staff, nice swimming pool too... Close to shopping mall and the waterpark
Flora S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. prosinca 2013.
In the centre of sidoarjo city

Next to shopping mall, clean, easy acces from everywhere
7,7
The hotel is clean, with good breakfast, the staff is helpfull and it really is in the centre of Sidoarjo city, next to shopping mall that makes u can easily get everything you need in walking distance.
Ahmad Z. Parovi Malaysia, 21. prosinca 2013.
The stay is confortable.

near to the mall secured and close to the restaurant
7,7
the stay is really good. i got what i paid for. the staff is friendly n excelent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Sun Hotel Sidoarjo SurabayaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - BazenThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/salonThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Soba za sastankeThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Eksterijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska sobaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - TrgovineThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interijer hotelaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04