Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

84-86 Morrison Hill Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1294recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1294)
Razvrstati po:
Ka M. Solo putnici Portugal, 26. srpnja 2015.
good location, worst service, stinky toilet
3,7
when we check in into the hotel, one of the receptionists said:"this guest is an idiot" in Cantonese, that is beyond unprofessional and instantly gave the hotel a bad image. when we step into the room, there is a very strong smell of pee in the toilet and I dont know what water do they use to flush the toilet but the water in the toilet is yellow no matter how many times we flush it. the beds are very hard and uncomfortable too. also the next morning I call the counter and ask them if they have a spoon, the receptionist wouldn't ask for me and ask me to call the restaurant directly, and they tell me that I have to go to the restaurant to get the spoon myself. if this is a four star hotel, i think 5 star hotels like Shxratxn should be rated 10 star or more. this hotel is ridiculous and If you are looking for decent stay, dont stay here, it would just ruin your trip.
Prijavi ovu recenziju
Yee K. Solo putnici United Kingdom, 25. srpnja 2015.
Nice chioce

fairly tidy, clean and comfort
7,3
Prijavi ovu recenziju
Fong L. Parovi Singapore, 15. srpnja 2015.
Pleasant n warm welcome

Friendly staff, efficiency n prompt services
8
Very satisfied. Easy to get around.
Prijavi ovu recenziju
Andy W. Parovi Hong Kong, 4. srpnja 2015.
Very good hotel

room, location and nice staff
10
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Patrick F. Solo putnici Australia, 3. srpnja 2015.
impressed

Location Location Location
8
Very comfortable, nice claen room , nice staff, great Air conditioning
Prijavi ovu recenziju
Anna K. Parovi Australia, 30. lipnja 2015.
Room upgraded, good location, unfriendly staff

location, upgraded to spacious room
6,3
Prijavi ovu recenziju
Hong H. Poslovni putnici Singapore, 27. lipnja 2015.
clean and spacious hotel

bright, clean and spacious
6
good
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
Great Value for Money

Value for money, Great Location, clean hotel
6,3
very good and very good loCATION
Prijavi ovu recenziju
Geok T. Poslovni putnici Malaysia, 25. lipnja 2015.
Great Price

View from the room, spacious room, free mini bar
6,3
Needed a night to stay. Area was fine. it is a little away from food stores. Needed to walk a good 10 mins to a closest 7-Eleven. But for the price i am paying for I am not complaining. City view from my room is amazing as it is unblocked. Really cool feature is the smartphone device which comes with the room. Not sure if this is available in every room but is definitely a plus point.
Prijavi ovu recenziju
Gim M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. lipnja 2015.
Ms Janet goh fr Spore

Location is near mtr, room spacious & clean.
7,3
Enjoyed my stay in this hotel during our family trip of 5 days.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong KongThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Balkon/terasaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - PogledThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - PredvorjeThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - PredvorjeThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - PredvorjeThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RecepcijaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KafićThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - SadržajiThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - SadržajiThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - KupaonicaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestoranThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - RestoranThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - PogledThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01