Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično
Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (15199)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Prijavi ovu recenziju
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 31. srpnja 2015.
Great rooms and location but restaurants were iffy

Superb rooms, good location and near to the airport
7
Great rooms but the restaurant was only 3star and the toilets downstairs were simply not cleaned properly.
Prijavi ovu recenziju
Anthony P. Poslovni putnici United Kingdom, 30. srpnja 2015.
Lovely rooms and location for gambling

Great rooms, location, and gambling.
7
Wonderful rooms but the men's toilets around the lobby were smelly!
Prijavi ovu recenziju
Brian C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. srpnja 2015.
All in one hotel

Great food, great mall, great room
7,7
In general, it is a great stay. I went to watch broadway, theater is great, very clean. Place itself is really grand. Had excellent buffet of Chinese food at Bambu and a great dinner at the Madeira Portuguese cuisine. Though fastfood a bit pricey. Good store selections at the mall. Though you have all great things inside in one roof, hotel location is far away from city attraction. Somehow, greedy taxis are allowed to queue up to intimidate your guests with contract fares.
Prijavi ovu recenziju
Shanty L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
LUXURY, NICE STAFF and VALUE OF MONEY

LOCATION, CLEAN, GOOD STAFF
10
Very very pleasant place to stay with family. Very huge room and good staff performance during our stay. Love this Hotel very much and will coming back soon
Prijavi ovu recenziju
Jonathan L. Parovi Philippines, 23. srpnja 2015.
Nice Hotel

Cleanliness, Spacious rooms, tourist friendly
9,7
my only problem is at the casino. So many local hustlers. Not nice for tourist like being approach suddenly asking for something I dont understand
Prijavi ovu recenziju
Ellysa G. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Excellent

Good service, big comfy room, excellent decoration inside hotel
9,3
My stay in Venetian Macao Resort Hotel was excellent. Never expected for the service to be this excellent. Sure will come back again to stay here and the egg tart in Lord Stow Bakery when we visit Macao. I forgot to the check-in person in charge when it's my turn. He upgraded my room since he knew we were more than 2 people. It makes me feel so special. Thank you Venetian Hotel!
Prijavi ovu recenziju
Agustino R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Totally Fun

Luxurious, Huge room, Great offer
10
Really really had a great experience in here. Thanks for the great services from Mr.John at the check-in counter desk. Our room was upgraded since he knew that we had a daughter. Thanks so much. Everything was great in here. We got a very special rate from agoda, including the beauty n the beast ticket, cotai jet to Hongkong, and breakfast. Really fun.. my daughter was very happy. Thanks Venetia Macao!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sport i aktivnosti

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08