ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 13408recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (13408)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Soon H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. prosinca 2014.
3-Night Stay in Venetian

Large Comfortable room
7,3
Good but lack 'PERSONAL TOUCH'. For comparison, Galaxy Hotel provided more personal attention during my last stay there.
Melinda L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
The room is big and beautiful.

The room is big, beautiful and clean. The staff are friendly. My family really enjoyed our stay. The food bazaar is quite near.
8
Kamani K. Parovi South Africa, 16. prosinca 2014.
Toilet problems

Friendly, location, shopping
9
in a two day stay the toilet was blocked atleast 5 times. Each time maintenance had to be called to unblock it. Other than that the stay was good.
Tzycherng L. Parovi Brunei Darussalam, 15. prosinca 2014.
Nice hotel

big clean rooms, great shopping within the hotel
7
Analistya P. Grupe Indonesia, 15. prosinca 2014.
A Very Nice Place

Clean,Huge, Comfortable, Luxurious
7,3
A Clean,Huge, Comfortable, Luxurious hotel
Pamela N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2014.
Majestic hotel but definitely not the best

Huge rooms, good service, clean
7,7
On the whole, it was disappointing as I booked via agoDa . So there was no free wifi. No breakfast. Food at the food court was expensive . Shuttle bus was good but no wifi on buses, unlike Galaxy and others. Atmosphere was way too crowded to be considered prestigious or luxurious. Had to pay for kids club which was considered ridiculous as we paid a lot for one room per night. I would not stay there again.
Rachel C. Grupe Philippines, 14. prosinca 2014.
Amazing Venetian

The Lobby, The Room and The Food
9
It was my 2nd stay in Venetian and as always it amazed me. Starting from the facade of the hotel going to the lobby and up to our room. We booked for a Royal Suite but got upgraded to a Bella Suite. This hotel really never sleeps and always crowded but that's fine with me. We had a dinner buffet at the Bambu Restaurant and were fully satisfied with the variety of dishes that they offer. I have nothing to complain except for the same thing I commented when I stayed last Dec. 2013-FREE WIFI!
Qiuting W. Grupe China, 14. prosinca 2014.
very good experience

Rooms,service,transportation
10
Very good experience. It has the biggest room space among the same standard hotel.
Li B. Parovi Hong Kong, 14. prosinca 2014.
A great hotel

great casino, nice shopping mall, big room
9,7
it is my second time to stay here and it is a very good hotel in Macao.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

AS-AGWEB-3A05