ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 13196recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (13196)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Doris T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. studenog 2014.
Nice & convenient but a little out dated

Near airport with free shuttle; centralised location; courteous chamber maids & front desk staff
6
Overall average for experience sake after much highlight of Venetian as one of the best in Taipa, Macau.
Fan S. Parovi Hong Kong, 26. studenog 2014.
Luxurious hotel with reasonable price

1) Spacious 2) Helpful staff 3) Reasonable price
8
It was a very nice experience, the staff are very helpful and the facialicies (such as golf) are charged at a reasonable price.
Fan S. Parovi Hong Kong, 26. studenog 2014.
Luxurious hotel with reasonable price

1) Spacious room 2) Helpful staff and 3) Reasonable price
8
It was a very nice experience. The facilities (e.g. golf) are charged at a reasonable price and the staff are very helpful.
Norman S. Solo putnici United States of America, 26. studenog 2014.
Never diappointed

The room, the bed, the surroundings
9,7
This hotel is all-encompassing. There is really no need to leave the premises. There is so much to do, even if you do not like to gamble. I have stayed many times and will continue to come back.
Edison R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. studenog 2014.
Hotel for a lifetime

Accomodative ambiance, one-stop-location and relaxing,
10
During our stay we got the chance to watch the fight of Manny Pacquiao. Staying in the hotel is like winning in a game. We enjoyed the arena, facilities and the room itself. Very homy. We love the ambiance. One-stop location for entertaintenment, relaxation and all. For sure, we will be right back.
Besson O. Solo putnici France, 24. studenog 2014.
Not worth the money

Spacious, well centered
5,3
Arlene G. Grupe Philippines, 24. studenog 2014.
Great place to stay

Great location comfortable rooms and lots of shopping stores
9
Perfect and love to stay here again
Alex M. Grupe Philippines, 23. studenog 2014.
Good service

Location, hotel personnel is polite
8,3
John B. Grupe United Kingdom, 23. studenog 2014.
The Venetian

Superb setting, absolute luxury, fantasy setting
9
I found my suite to be superb. The Hotel is unbeleivably busy so if your looking for a quiet break this is not the place. Its very hard to get any personal service as there are simply to many people visiting the Venetian. I also hate that they charge you for Wifi when you already pay som 650 UD DOllars per night with no breakfast included. Bring lots of cash if you want to stay here

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

AS-AGWEB-3C06