ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 13146recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (13146)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
John B. Grupe United Kingdom, 23. studenog 2014.
The Venetian

Superb setting, absolute luxury, fantasy setting
9
I found my suite to be superb. The Hotel is unbeleivably busy so if your looking for a quiet break this is not the place. Its very hard to get any personal service as there are simply to many people visiting the Venetian. I also hate that they charge you for Wifi when you already pay som 650 UD DOllars per night with no breakfast included. Bring lots of cash if you want to stay here
Alex M. Grupe Philippines, 23. studenog 2014.
Good service

Location, hotel personnel is polite
8,3
Tom L. Solo putnici United States of America, 22. studenog 2014.
What does this question mean?

Room, Gambling facility, staff service level
9
Very nice
Ruby O. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. studenog 2014.
Feel like from The Royal Family

Super spacious
9
Feel like a Royal but so spacious that I feel tired (at times) walking from living rm to toilet! Wanna go city area hv to take a free shuttle or walk to Galaxy to take free shuttle to city. But Galaxy is much more ex & smaller than Venetian.... The whole hotel is huge too, stayed at the south wing, have to walk a distance to reach! I'll be back if they have promotion again!
Fong C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. studenog 2014.
We will come back again!

Comfortable room, nice atmosphere & good location
9,3
We enjoyed the stay very much! We will definitely come back again!
Julie L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. studenog 2014.
The Venetain is a lovely hotel

staff location food
8
it's a beautiful hotel and is in a great location. buy o didn't like the bolsters which had very old covers. one bedside table was rather dusty. overall nice place to stay in and the staff members were really gracious especially Russel the guest relations lady from front office. I would recommend the Venetian to my friends.
Wei T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. studenog 2014.
Romantic Venetian Resort Hotel

Big, clean rooms. Very comfortable bed.
9,7
Very Good. Rooms very well decorated.
Amos K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. studenog 2014.
Big and comfy rooms

big rooms, good service and upkeep
10
The rooms was huge, we have 4 person staying in the rooms and we dont find that the room is too small for us. good location, only 10 mins from Macau international airport.
Ee Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. studenog 2014.
Nice experience.

Staffs are wonderful!
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

AS-AGWEB-3C06