Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 11473recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (11473)
Cherry B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. travnja 2014.
Luxurious and exciting experience.

Shopping, dining and entertainment roll into one. Great hotel for family with young adult kids.
9,7
It was a great stay. We will definitely come back.
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. travnja 2014.
Big room, very comfortable

The room is big, the bed is comfortable and the view is nice
8,7
Overall is good, except that the restaurant for breakfast was not as good as other hotel in Cotai area.
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. travnja 2014.
Big room, very comfortable

The room is big, the bed is comfortable and the view is nice
8,7
Overall is good, except that the restaurant for breakfast was not as good as other hotel in Cotai area.
Eng C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. travnja 2014.
Luxury hotel in Macau

more than 5 stars, luxury stay, like a own home
9
I travelling with parents, they quite stratified with Bella Suites in Venetian Macau 1 night stay. We wish to spend more days in Macau so can enjoy all the facilities in Venetian Macau.
Ariel M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. travnja 2014.
Best hotel ever.

The Gondola rides, the view, and the massive size of the hotel
10
Nadda J. Solo putnici Thailand, 16. travnja 2014.
Wonderful and interested

Shopping center , Casino , Exclusive room
9,3
Feel good and have wonderful experience
Ong C. Grupe Singapore, 15. travnja 2014.
long walk from chk in to room, or to transport are

nice room, casino, shops n restaurants
7,3
Overall nice stay. Big room. Free shuttle to/fro airport/ferry terminal. Got everything umbrage hotel including cafes, restaurant, casinos, shopping and souvenirs shops.
Natthida K. Grupe Thailand, 15. travnja 2014.
Bad service

Big room, unique design
5,7
It took us 2 hours to check-in. The staff asked for our cell phone number to inform us our room numbers but no one called. We had to call them and waited for 2 hours to get all the rooms that we booked. Once we got our rooms, a maintenance guy forced his way into my boyfriend's room when my boyfriend was in the bathroom. The maintenance guy said that the room has some defects and my boyfriend had to move all his stuffs to another room. To make things worse, my boyfriend was moved to the room which is next to an electrical room and the buzzing sound from the electrical room kept him awake almost all night. The smoke was everywhere on the ground floor because of a gigantic casino in the middle of the hotel. Also, the breakfast was low-standard and very expensive. My family and I will never stay here again.
Sue M. Poslovni putnici Australia, 14. travnja 2014.
Amazing. Huge facilities for all ages

Room size, comfort, activities
9,7
Fantastic. Rooms bigger than I've ever seen before . Amenities were perfect in every way. Staff is extremely helpful. Grounds are picturesque Would highly recommend to any age
Bing J. Parovi United States of America, 14. travnja 2014.
Nice and beautiful

Accumodation
9
Nice

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06