Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 16332recenzija

4 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (16332)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbia, 9. veljače 2015.
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Grupe Serbia, 9. veljače 2015.
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Solo putnici Serbia, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Prijavi ovu recenziju
Ajay J. Parovi India, 5. veljače 2016.
Completely beautiful neat and clean good services

1. despite huge hotel neat and clean Room services house keeping and restaurent services were up to standard
10
We were a couple and the stay was fantastic start from the reception services was appreciable so kind and soft to help each day all my queries were attended a little problem of language was all over but in totality a very nice hotel nice architecture cleanliness the most i adore. Rooms approx 70 sp mtrs and everything is inside for ur requirement room service and house keeping above standard If u r with children below 16 than a little problem as u cannot pass by casino your walks more long the casino huge one and nice people all over the security rules and handlings and appreciable the shuttle free services to the city r satisfactory but not very good as compared Must tell my experience as i left my mobile in locker by mistake on recaching back to my country i made a call to the reception the instantly reverted with the picture of my mobile and assured my a delay as its chinese new year I hope i will get my mobile back through a courier service finger crossed. Over all i will say my next trip to macao will be more of days and certainly no other hotel options.
Prijavi ovu recenziju
Sutrisno R. Parovi Indonesia, 30. siječnja 2016.
Unforgetable

Room, Facilities and Staff
9,7
It was so so wonderful....nothing compares..no word can describe how nice this hotel
Prijavi ovu recenziju
Lorenz J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2016.
Awesome

Style, cleanliness, ambiance
10
Prijavi ovu recenziju
Li H. Parovi Hong Kong, 27. siječnja 2016.
Tidy and comfort hotel

comfort,
8,3
Prijavi ovu recenziju
Agus P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. siječnja 2016.
Good Hotel with great facilities

Good design, good hospitality, good places,
9,3
Awesome for my families
Prijavi ovu recenziju
Sanjay S. Parovi India, 26. siječnja 2016.
it's a palace on Iland dreamers Design,very detal

location, well everytings dreame you get here.....
9,7
not good...I have to go back to work....
Prijavi ovu recenziju
Aleksandr L. Parovi Russia, 21. siječnja 2016.
Very good vacation

Excellent rooms, very good service, very beautiful interiors
9,7
Prijavi ovu recenziju
1 - 4 od 4 recenzije
The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sport i aktivnostiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Pub/salonThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Spa centarThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Spa centarThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Spa centarThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Spa centarThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska sobaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska sobaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska sobaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska sobaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska sobaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05