Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično
Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (15395)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Prijavi ovu recenziju
Raymond I. Parovi Indonesia, 3. rujna 2015.
So spacious.. amazing hotel.. will comeback again

Room suites, shop and dine
10
Love it
Prijavi ovu recenziju
Johnson C. Parovi Hong Kong, 3. rujna 2015.
Still 5-star, but it is getting old

room size, air-con, location
6,7
Room is huge! However it is a very busy hotel so the bathroom and bed looks a little tired.
Prijavi ovu recenziju
Lydia A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. rujna 2015.
A pampered lifestyle in Macau

The room is excellent. The Filipino service staff who were too-willing to help us. The free shuttle.
7,7
it was an experience. Living the lifestyle of the rich for a couple of days. Taking my chance at gambling, looking for the cause why people are so addicted to it. The shopping is also memorable.
Prijavi ovu recenziju
Fong Y. Parovi Hong Kong, 1. rujna 2015.
Decent room

Big shopping mall, great casino and decent room.
8
Big shopping mall, great casino and decent room.
Prijavi ovu recenziju
Florence L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 30. kolovoza 2015.
Nice Room

Large Bed, 24-hour foodshops
7,7
convenient as shuttle buses are frequent and available to Sands/ Taipa / Macau Ferry Terminal. Nice Room as beds are very large. Quick check out for customer
Prijavi ovu recenziju
Tony M. Parovi Australia, 28. kolovoza 2015.
More entertainment required -

Great rooms, cleanliness, excellent dumplings
9
Ok, but more entertainment required in Macau. Would have been great to see Bon Jovi.
Prijavi ovu recenziju
Alwin C. Parovi Singapore, 28. kolovoza 2015.
Macau Experience

Spacious, Location, Luxurious
8
They rooms were hugh. Although the decor was a bit dated, it was still comfortable.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sport i aktivnosti

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

AS-AGWEB-3B04