ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 14183recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (14183)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Yukman W. Solo putnici Hong Kong, 25. ožujka 2015.
The room is smelly

Room size is big
7
The room is smelly,the shampoo and bath gel are cheap,TV is old. The only one good thing is the room size is really huge.
David M. Parovi United Kingdom, 25. ožujka 2015.
Great value suite

Royal suite was big and very comfortable. Old town sights are a 10 min taxi drive away. Good choice of restaurants, we are at North which was excellent.
8,7
Comfortable and relaxed
Tjan C. Parovi Indonesia, 25. ožujka 2015.
everything perfect

location, entertainment, service
2
all perfect
Julissa V. Parovi Panama, 25. ožujka 2015.
We love the Venetian

Room, gondola with singer, Beautiful hall to Main lobby, entertainment
9,3
Excelent, it was a very nice experience!!! we enjoyed the gondola, the hall to the Main lobby, the Shop center, that there's a link to the sands and Sheraton, carnival theme was nice, variety in food court, the room was great, very positive :)
Cynthia C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. ožujka 2015.
Awesome!

big room, nice staff, great location
8,7
We went to Macau largely due to curiosity, since our main purpose for this trip is HK Disneyland and Ocean Park. It was a surprise, we did not expect to have a wonderful time at Venetian. It was a super plus factor. We did not do our research well prior to going, so we only allocated one night at Venetian. Had I known that there was so much to do and see, could have scheduled a longer stay. Definitely going back to Macau and its got to be Venetian. Yuki at reception was very nice, made us feel very welcomed. Everywhere we go, hotel staff are smiling and courteous. Contrary to what I read in reviews prior to going, internet wifi in room is free. And I got all of my deposit back upon check out.
Justin N. Grupe Malaysia, 24. ožujka 2015.
Grand!!

Grand, locality & friendly staff
8,3
A very grand and nice hotel with friendly staff
Meng S. Grupe Malaysia, 23. ožujka 2015.
Spacious room

Spacious room that fit 6 of us comfortably. Overall room are really great just that the hair dryer is not strong enough and the shower head water is a bit hard to adjust.
9
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen

recenzije korisnika - The Venetian Macao Resort Hotel, Makao

AS-AGWEB-3A01