ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 12371recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (12371)
Razvrstati po:
Ka L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 19. kolovoza 2014.
Food is bad, hotel room is nice and casino is fun

The shopping mall is good, the staff is nice, the room is huge and great design
8,7
I like the hotel. I like the staff and service, I also like the room design and the bed is so good. Hopefully will come back again.
Ahmed K. Parovi Kuwait, 19. kolovoza 2014.
The review

Location, shopping, and room size
8
Amazing!
Allen C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2014.
Very nice and posh hotel

Posh design, big room , very good location
7
Overall good. Nice big room with great garden view. Very good location and easily accessible to casino and shopping. Would be great if room rate can be lower
Siew K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2014.
too pack for the lobby

comfortable room, clean & tidy
7
pretty good, but do not go on public holiday, cause will be very pack.
Min C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Family vacation in Macau

Clean, staff courtesy, location
9
It was pleasant
Maritess V. Parovi Philippines, 15. kolovoza 2014.
Super big hotel almost got lost inside

Nice place, good food and great service
9,7
I love our stay in the hotel. The amenities are good. Nice hotel personnel but not all knows how to speak english
Chun N. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. kolovoza 2014.
service good

food are good swimming are good
8
Johnny S. Solo putnici Indonesia, 14. kolovoza 2014.
great hotel with lots of facilities

location, dining, shopping
9,7
stayed one night at the venetian macao.. hotel was packed with guests , check in took a little while, but all was worth it once you are inside the room. Wonderful room and unusually large room, very comfortable bed.. We do not even have to step out of the hotel, everything you need is inside the building, shopping , dining, casino, entertainment.. Would definitely stay here again in the future
Pichai V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. kolovoza 2014.
Complete

Large room, shopping Mall & Casino
8,3
If you are not a smoker please avoid smoking floor !
Chee S. Parovi Singapore, 12. kolovoza 2014.
TOTALLY, WE ARE SATISFIED WITH OUR STAY

SPACES ROOM, GOOD VIEW & CLEAN
7,3
In our two nights stay, we are satisfied with the room overall except for free room wifi and no lock inside the toilet.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05