ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 12697recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (12697)
Razvrstati po:
Sai C. Parovi Hong Kong, 26. rujna 2014.
Best hotel to stay in macau

Room is big, shopping is convent,services is giood
9,3
Kim M. Parovi Malaysia, 25. rujna 2014.
classic and value for money

good
9
Good
Doreen T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. rujna 2014.
Great hotel with lots of shopping!

I love the shopping, accessibility and cleanliness of hotel. Room is huge too!
7,7
Great stay! Like shopping there!
Wee S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. rujna 2014.
VENETIAN HOTEL REVIEW

1. Fantastic design concept and we felt we are staying in Venice 2. Cleanliness is good standard 3. Room is very spacious
8,3
Room is cosy and comfortable except we felt there is insufficient room light and the toilet lighting too bright. Room key should be scan system including "Privacy" or "Do Not Disturb" should be electronically installed other than using paper card. There is one inconvenience which is the security guard keep checking my son's and daughter's passport because they look younger than their age.Hence, we need to carry passport whenever we walk through the casino to go to our rooms. It would be good to have a system whereby you can "chop" a stamp onto our hands and scan it wherever we pass by casino or use a wrist banner round the hand.
Ou T. Parovi Hong Kong, 24. rujna 2014.
Best hotel

Very nice and big room
8,3
Very good room
Craig P. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. rujna 2014.
Large .. Large .. Large

Large rooms Large shopping area Larger Casino
9
It was prefect... Needed longer 5-7days more
Jason N. Grupe Singapore, 23. rujna 2014.
macau venetian

location, clean, big room
7,7
It would be prefect if I wasn't disturbed every night by girls knocking on my door. I stayed for 2 nights on the 26th floor n on both nights, I have working girls knocking on my doors around 1-3am asking whether I need their company. I complained to the security guard the next morning but they told me to complain the the front counter. I really hope Venetian can look into it. If I want girls knocking on my door, I would have gone to Lisbao instead and won't have to pay over USD$300 per night.
Zi N. Parovi China, 22. rujna 2014.
Nice experience

Service, luxury, feel free~
10
With my GF, this's a good place .
Lui M. Solo putnici Hong Kong, 22. rujna 2014.
average

(1) room is big enough, (2) the view is good, (3) some staff are polite
5,7
The reminder for paid Hollywood movie is not clear. When I checked out around 10:30 a.m. on 22nd September 2014, I told a female staff named Betty at South check-out counter that my family member did not find any reminder about the word "paid" for watching Hollywood movie. That female staff Betty said that it was fault of my family member and claimed that it was written in English. After hearing that, I felt that it was very disappointed with such attitude. Although it was not a huge amount, it is a so-called 5 stars hotel. How can such an attitude and answer is replied to a customer? Disappointment is the word I can use to the service I received at the hotel.
Wai Y. Parovi Hong Kong, 21. rujna 2014.
Expensive, and the hotel getting old

big, comfortable,
7
NIL

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07