ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 14465recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (14465)
Razvrstati po:
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Borislav I. Grupe Serbian, 9. veljače 2015.
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Wu K. Parovi Brunei Darussalam, 24. travnja 2015.
value for money

Very spacious rooms, interior design of the hotel
8,3
excellent
Johan T. Grupe Indonesia, 23. travnja 2015.
Best hotel and very big room spacious strategic

Best hotel and very big room spacious strategic
9,3
Best hotel and very big room spacious strategic
Bijal S. Parovi India, 23. travnja 2015.
Everything was perfect!!

Service quality and amenities
10
Awesome!
Cheng L. Parovi New Zealand, 22. travnja 2015.
Huge hotel with lots stores and casino gaming area

good public transportation system, lots food variety, comfortable room
7,7
David M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 21. travnja 2015.
Greatest

Fogg highs jjjjjj
9
Great
Cindy B. Solo putnici Philippines, 21. travnja 2015.
Amazing Venetian!

Big rooms, Big Comfort rooms, the hotel smell very good.
8,7
It was great & Fun, you can do anything, you can shop, you can eat anything you like, you can play, you can roam around macau through their free shuttle. It was amazing experience and i will definitely return and bring my whole family here.
Yue F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. travnja 2015.
MR

CONVENIENT AND CLEAN
7,7
VERY GOOD AND LOCATION IS EXCELLENT. WILL DEFINITELY GO BACK WHENEVER I GO MACAU.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - SadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3C04