ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Apartman The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Kupaonica The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotela The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Predvorje The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bife
The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Restoran The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klub The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golf The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitness The Venetian Macao Resort Hotel Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 12334recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (12334)
Razvrstati po:
Maritess V. Parovi Philippines, 15. kolovoza 2014.
Super big hotel almost got lost inside

Nice place, good food and great service
9,7
I love our stay in the hotel. The amenities are good. Nice hotel personnel but not all knows how to speak english
Johnny S. Solo putnici Indonesia, 14. kolovoza 2014.
great hotel with lots of facilities

location, dining, shopping
9,7
stayed one night at the venetian macao.. hotel was packed with guests , check in took a little while, but all was worth it once you are inside the room. Wonderful room and unusually large room, very comfortable bed.. We do not even have to step out of the hotel, everything you need is inside the building, shopping , dining, casino, entertainment.. Would definitely stay here again in the future
Pichai V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. kolovoza 2014.
Complete

Large room, shopping Mall & Casino
8,3
If you are not a smoker please avoid smoking floor !
Chee S. Parovi Singapore, 12. kolovoza 2014.
TOTALLY, WE ARE SATISFIED WITH OUR STAY

SPACES ROOM, GOOD VIEW & CLEAN
7,3
In our two nights stay, we are satisfied with the room overall except for free room wifi and no lock inside the toilet.
Anchia C. Grupe Taiwan, 12. kolovoza 2014.
Best hotel poor swimming pool

Big room space, comfortable bed, shopping easy
9,3
All are great. But the swimming pool is poor.
Trista M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. kolovoza 2014.
Good location, big room

Good location, huge and clean room
7,3
Huge and clean rooms. Free hotel buses are very convenient. Too crowded in the area.
Emily H. Obitelji sa odraslom djecom Kazakhstan, 10. kolovoza 2014.
Not recommanded. Poor services, Too crowded

Good location, free transportation to ferry port and airport
6,7
Not a easy and relax hotel to recommand. Hotel room itself looks very nice, but very dusty on the counter of bedroom and bathroom. The hotel lobby is very crowded and noisy like in the local wet market. We have two children under 21 who cant walk through casino. Everytime from west gate to north gate, we need to re-route from 3rd floor shopping centre which layout likes a spider web. Very tiring to walk thru and confusing.
Jerry W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. kolovoza 2014.
Big comfy rooms

Big room, good location and best shopping
8,7
Our stay was good. Room size is great. However after being open for 7 years the room and bathroom are showing wear. TV in living room should be updated to LCD. Service was good. Our luggages were sent 15 mins after we checked in. That's impressive for a hotel this size and considering it was peak season. We had a problem with the safe but a technician was sent within 30 mins of our complain and got the problem fixed immediately. Whenever we requested for extra drinking water service was prompt. The lunch and breakfast buffett was very good both in choice and quality. Lots of good shopping and good food court.
Anita S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 8. kolovoza 2014.
Fanttastic Suites!

Room, Location & Service
9
Excellent hotel Suites with very good Service but the crowd there wad overwhleming.
Wendy H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. kolovoza 2014.
Excellent service

Cleanliness, comfortable, quiet
9
Excellent! A lil disappointment was the room located at the last one, temperature a bit higher no air in n out on the hallway..other than that, everything is good!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Venetian Macao Resort Hotel MakaoThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - ApartmanThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - KupaonicaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Eksterijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Interijer hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - PredvorjeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - TrgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BifeThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - RestoranThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dječji klubThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Igralište za golfThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Dvorana za fitnessThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - BazenThe Venetian Macao Resort Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01