Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Village House

Lot 634, Off Jalan Pantai Puteri, Santubong Village, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93750 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Village House Kuching - Gostinjska soba The Village House Kuching - Kupaonica The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Interijer hotela The Village House Kuching - Interijer hotela The Village House Kuching - Restoran The Village House Kuching - Restoran The Village House Kuching - Vrt The Village House Kuching - Balkon/terasa The Village House Kuching - Bazen The Village House Kuching - Restoran The Village House Kuching - Kupaonica The Village House Kuching - Gostinjska soba The Village House Kuching - Gostinjska soba The Village House Kuching - Gostinjska soba
The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Bazen The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Interijer hotela The Village House Kuching - Pogled The Village House Kuching - Interijer hotela The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Okružje The Village House Kuching - Bazen
Područje Damai / Santubong Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 292recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (292)
Razvrstati po:
Lionel L. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
Nice place to relax and unwind

Relaxing atmosphere, attentive staff, swimming pool
9
We enjoyed ourselves. Was a good place to get away from the hustle and bustle. The food was tasty and the staff friendly and helpful.
Rosliza M. Parovi Malaysia, 11. lipnja 2015.
Calm and composed

Food, staff and architecture
7,7
Perfect to ease the mind off from the city life
Lii C. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Fantastic place to relax

Peaceful, beautiful
9
Adeline O. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. lipnja 2015.
My stay

It was quiet, breakfast was just nice. No kids.
7
When we read the reviews, we did not know that they were very strict. Our in laws who wanted to just have a look at the place could not enter the premises. It has no lobby or waiting area. As we are Kuching residents, there was nothing much for us to do there besides swim and take photos. The beach was not that great. For that amount of money, I'd rather go somewhere where the main target group are not tourists.
Yen L. Parovi Malaysia, 1. lipnja 2015.
Cosy Stay

Food, peaceful ambiance, nature
8,7
We came back at the Vilage House and nothing much has changed. It is still peaceful and well maintained, but some fixtures int he room require some attention. We really like the fact that it's immaculately clean. Staff is very friendly and goes for the extra mile. The best thing is the food. It is absolutely amazing! The best food we had in Sarawak! If you don't like hard bed this is the not place for you. I found the beds too hard which resulted in a lack of proper rest. On a hot day the air con units in the room were having difficulty keeping it cold. Other than that: a great stay and highly recommended!
Min L. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2015.
Too much rules & regulation

Relax, Rules, Regulation
6
Jackie K. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
good for relax..especially for city ppl

not much ppl...quiet...n clean
7,7
excellent
Ezrie A. Parovi Malaysia, 20. travnja 2015.
Confortable, good location

Confortable, good location
6,3
Kate B. Solo putnici United Kingdom, 6. travnja 2015.
My surprise stay

Ambience, quiet and service
9,3
Charlotte P. Parovi United Kingdom, 5. travnja 2015.
Beautiful place

lovely setting, good food and drink, very relaxing
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Village House KuchingThe Village House Kuching - Gostinjska sobaThe Village House Kuching - KupaonicaThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - Interijer hotelaThe Village House Kuching - Interijer hotelaThe Village House Kuching - RestoranThe Village House Kuching - RestoranThe Village House Kuching - VrtThe Village House Kuching - Balkon/terasaThe Village House Kuching - BazenThe Village House Kuching - RestoranThe Village House Kuching - KupaonicaThe Village House Kuching - Gostinjska sobaThe Village House Kuching - Gostinjska sobaThe Village House Kuching - Gostinjska sobaThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - BazenThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - Interijer hotelaThe Village House Kuching - PogledThe Village House Kuching - Interijer hotelaThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - OkružjeThe Village House Kuching - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02