Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1599recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1599)
Razvrstati po:
Sumendra S. Solo putnici India, 18. travnja 2016.
awesome !!
6,7
very nice resort !
Prijavi ovu recenziju
Darryl M. Parovi Australia, 17. travnja 2016.
Great location
6,3
Menu both food and beverage needs to be improved, A lot of items advertised were not available at the time of stay
Prijavi ovu recenziju
Darryl M. Solo putnici Australia, 17. travnja 2016.
Great location, friendly staff
5,7
Some items not available from restaurant as advertised Great location, nice pool and setting
Prijavi ovu recenziju
Tommy L. Grupe Malaysia, 17. travnja 2016.
Rude staff
3,3
I was checking in and I had book 5 rooms but the front desk told me I only book 4 Rooms, which was a lie as I had show her all my confirmation from agoda, And the staff with a awfully angry face tells me NO! Only 4 rooms. And again I showed her my booking and she insisted no, I then told her to call agoda, but she told me to call instead. This moment I was really angry and told her off that they should call not me, as I have paid and it's their job to check. But in the end I still ended up calling agoda my self. Apart from that when I was told to pay 800thb for deposit I was told credit card was not allow and it's their hote policy. Overall I was really disappointed on the whole issue of delayed checkin and that I had to call agoda myself. Worst experience ever in Phuket for me Totally disappointing !
Prijavi ovu recenziju
Vijayakumar K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. travnja 2016.
Great location and clean room
5,3
Disappointed with the breakfast. Nothing much for Muslim guests.
Prijavi ovu recenziju
Anthony H. Solo putnici Australia, 11. travnja 2016.
Happy with overall stay
5,3
This is the second time I've stayed at this hotel. Overall I'm happy with value and location
Prijavi ovu recenziju
Sharon B. Solo putnici Australia, 5. travnja 2016.
Small and friendly
5
This hotel is in a great location, close enough to everything Patong has to offer but far enough away to be fairly quiet. I loved the friendly atmosphere, staff got to know us and were helpful when we needed it. The included breakfast was satisfactory without being over the top. The lovely gardens around the pool and hotel area added to the tropical paradise feel of a Thailand holiday, something I noticed that was missing from other hotels. All in all, a lovely budget-friendly hotel. I'll consider it again.
Prijavi ovu recenziju
Pru J. Parovi Australia, 21. veljače 2016.
Feb holiday

As it was my birthday while away they helped my boyfriend create a romantic dinner by the pool with flowers and c andle light. They also decorated our room.Staff were friendly and able to assist with.
8,7
Very pleasant and relaxing. Only wish the pool opening times were longer and to have a person working in the pool bar for better service.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer C. Parovi United States of America, 3. veljače 2016.
Nice little oasis in busy Patong

location, pool, gardens
9,3
Staff was great, room very clean, location superb, nice pool, beautiful tropical gardens.
Prijavi ovu recenziju
Hwanderk K. Solo putnici South Korea, 1. veljače 2016.
Good
4,3
good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - VrtThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - Spa centarThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - UlazThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - RestoranThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - VrtThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - KuhinjaThe Viridian Resort Phuket - BifeThe Viridian Resort Phuket - RestoranThe Viridian Resort Phuket - BifeThe Viridian Resort Phuket - BifeThe Viridian Resort Phuket - BifeThe Viridian Resort Phuket - BifeThe Viridian Resort Phuket - Pub/salonThe Viridian Resort Phuket - Pub/salonThe Viridian Resort Phuket - Pub/salonThe Viridian Resort Phuket - Pub/salonThe Viridian Resort Phuket - Pub/salonThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Eksterijer hotelaThe Viridian Resort Phuket - Spa centarThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Spa centarThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - PredvorjeThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Spa centarThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - KupaonicaThe Viridian Resort Phuket - KupaonicaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - BazenThe Viridian Resort Phuket - Balkon/terasaThe Viridian Resort Phuket - UlazThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Gostinjska sobaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/terasaThe Viridian Resort Phuket - Balkon/terasaThe Viridian Resort Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03