Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6085recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (6085)
Razvrstati po:
Martin Z. Poslovni putnici Germany, 23. svibnja 2016.
Good hotel
6,3
All fine...just the breakfast menu is a no go.
Joshua S. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2016.
Great location, worth the price, not amazing
5
The location is fantastic. Near the subway and 80% of the city's attractions. Also worth the money. NOT a 4 star hotel however. Rooms nice but small and bathroom could use some work. Staff friendly but not going out of their way to help. Also the pool is not connected to the building, and the bar looks nothing like it does online. However would still recommend.
Alvin G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Good hotel with helpful staffs
5,7
Overall experience in this property was good. The only complaint we have is that we didn't get one of the rooms we wanted as non smoking room. We've booked and reserved but was told it was the last room available when we checked in. We requested for a change & on the next day, they have it changed.
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 22. svibnja 2016.
Poor Hotel
3,3
Club level of a joke as no frills not to mention decent food. Actually, I'd be very surprised if this hotel and review even registered with Mgt at this hotel. This hotel is close to nightlife trim which is the ONLY reason to reside in this locker room.
John G. Parovi Philippines, 21. svibnja 2016.
Receptionist was quite rude
5
We weren't given our nonsmoking room even if we checked in at past 3pm already
Oei C. Poslovni putnici Singapore, 18. svibnja 2016.
I gave it 3.5 star
4,7
Lift is really slow. Shower is using is using instant heater that automtic turn off middle.of the shower. No.washing machine provided. Also the 2 bedroom apartment i book does not provide 2 rooms. Only 1 room and the other bed is outside the room. Feel cheated.
Mei Y. Solo putnici Hong Kong, 18. svibnja 2016.
Value for money
4,7
Location is good, overall quite good for its price.
Marilyn J. Grupe Philippines, 17. svibnja 2016.
Good experienced in general!
5
It was a good experienced staying in this hotel in general if not for the insect bites that I got after I slept on their bed and they assigned us on a smoking floor when I specifically requested for a non-smoking room.
Paolo C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. svibnja 2016.
Value for money
5
Good location, accessible, friendly staff, good service
Keng-Hock P. Parovi Singapore, 17. svibnja 2016.
A relatively spacious room (for HK) near the conve
5,3
Good value for money, room is comfortable, hot water rapidly builds up. Room corridors kept rather dark at night. Poor access to toilets in the ground floor lobby and hotel is in middle of red light district, so don't be surprised by working girls in the lift. Solid Cantonese comfort food in Hay Hay Kitchen opposite.
1 od 1 recenzija
The Wharney Guang Dong Hotel Hong KongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08