ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Restoran The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Kupaonica The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Bazen The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Restoran The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Restoran
The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Restoran The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Kupaonica The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Wanchai Broj soba: 356
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 5083recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5083)
Razvrstati po:
Noel J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. studenog 2014.
Clean nice location

housekeeping staff was nice and friendly
8,3
great stay i just dont like the reception girls .. Not so friendly
Kathiravan G. Obitelji sa malom djecom India, 24. studenog 2014.
Hotel - Value for money

Location, value for money & decent hotel
8,7
Good. Really felt comfortable and enjoyed the stay there. Will stay there again for my next trip.
Reg R. Solo putnici Australia, 24. studenog 2014.
Wharney Hong Kong Visit

1. Reception Staff 2. Cleaning of room 3. Friendly staff
9,7
My stay was very good,very efficient and friendly staff.Business area very good with documents I had to send off to work. No problems at all
Alex C. Poslovni putnici Australia, 21. studenog 2014.
great location

location and price
6,3
average but wasnt expecting much
Brett D. Poslovni putnici Australia, 21. studenog 2014.
Staffs poor attitude

Location that's it
6,7
Was put on a smoking floor that obviously stinks. The counter staff have a poor attitude. When I asked if the concierge could organise a taxi he said just go across the road. Didn't bother to hail a cab like you would expect. Rooms are tiny will stay elsewhere next time
John W. Poslovni putnici United Kingdom, 21. studenog 2014.
Decent, Value For Money Hotel

Location is excellent, breakfast was edible
7
Good hotel for the money, the aircon could do with an upgrade.
Jan V. Poslovni putnici Netherlands, 20. studenog 2014.
poor service

the water spray of the shower in my room
4,7
after arrival, the room was not available until after 14:30 LT. Also my request for one large bed was not fulfilled. I stayed for 4 nights and they told me to check for another room every morning. They insisted I had to be in the reception lineup every morning! Very poor service and with manners as well. After 3 nights I left the hotel to stay somewhere else (of course I lost money for this last night).
Low T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. studenog 2014.
Good Location, Comfortable Bed, Clean

Good Location, Comfortable Bed, Clean
9
Good Location, Comfortable Bed, Clean
Jovi C. Solo putnici Singapore, 18. studenog 2014.
Value for money

Location, surrounding restaurants, service
9,3
Fernell M. Poslovni putnici Singapore, 18. studenog 2014.
Good Budget Hotel

Food, location and night life
8,3
Very well except bed was two single bed which was small for me Ask front desk to change to a king size bed Had to wait for 2 days to get it Must always remember to indicate you want queen size bed when u do your booking with agoda or you end up like me

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Wharney Guang Dong Hotel Hong KongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C04