Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6103recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (6103)
Razvrstati po:
John M. Solo putnici United Kingdom, 29. svibnja 2016.
Not good Hotel
3,3
I have stayed in this hotel many times, but this I was very disappointed. The check in was very slow and my room was very small and the ceiling covered with mold and smelt bad. I complained to the front desk and after a long discussion they gave me a clean room. Not sure if I will stay again.
Joshua S. Solo putnici United States of America, 29. svibnja 2016.
Good value for money, great location
5,3
Perfect location, right in the middle of the clubs and bars. Right near the subway. Not 5 star hotel, but will fit your needs
William P. Solo putnici United Kingdom, 29. svibnja 2016.
Wharney as consistent as ever
6,3
Excellent location, clean, attentive staff. Good facilities.Good sized room
Sukhochir S. Poslovni putnici Mongolia, 28. svibnja 2016.
Low water presure
4
Locationis not so bad, 150 meters from Wanchai station. Water pressure is very low at toilet...
Martin Z. Poslovni putnici Germany, 23. svibnja 2016.
Good hotel
6,3
All fine...just the breakfast menu is a no go.
Emil B. Parovi Hong Kong, 23. svibnja 2016.
Don't expect much for the price.
2,7
Didn't expect much but this was below. The staff was not helpful and no explanation on where all the facilities are. Had to ask around. Work on your service management please.
Joshua S. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2016.
Great location, worth the price, not amazing
5
The location is fantastic. Near the subway and 80% of the city's attractions. Also worth the money. NOT a 4 star hotel however. Rooms nice but small and bathroom could use some work. Staff friendly but not going out of their way to help. Also the pool is not connected to the building, and the bar looks nothing like it does online. However would still recommend.
Alvin G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Good hotel with helpful staffs
5,7
Overall experience in this property was good. The only complaint we have is that we didn't get one of the rooms we wanted as non smoking room. We've booked and reserved but was told it was the last room available when we checked in. We requested for a change & on the next day, they have it changed.
Dennis L. Solo putnici South Korea, 23. svibnja 2016.
it was okay.
4
the location was very good, but the hotel wasn't that great.
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 22. svibnja 2016.
Poor Hotel
3,3
Club level of a joke as no frills not to mention decent food. Actually, I'd be very surprised if this hotel and review even registered with Mgt at this hotel. This hotel is close to nightlife trim which is the ONLY reason to reside in this locker room.
1 od 1 recenzija
The Wharney Guang Dong Hotel Hong KongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06