ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Restoran The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Kupaonica The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Bazen The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Pub/salon
The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Pub/salon The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Recepcija The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotela The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Kupaonica The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje The Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Wanchai Broj soba: 356
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 5063recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (5063)
Razvrstati po:
Low T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. studenog 2014.
Good Location, Comfortable Bed, Clean

Good Location, Comfortable Bed, Clean
9
Good Location, Comfortable Bed, Clean
Jovi C. Solo putnici Singapore, 18. studenog 2014.
Value for money

Location, surrounding restaurants, service
9,3
Sylvia L. Parovi Taiwan, 16. studenog 2014.
Not bad at all

loacation,cleamess, value
8
Asko V. Solo putnici Finland, 16. studenog 2014.
Good hotel in great location

Fantastic Locacation, Great Service and good rooms
8,3
Kent S. Solo putnici Canada, 11. studenog 2014.
The Wharney Guang Dong Hotel

the location.
5,3
It said "Free WiFi" when I booked, but it's actually "free 'for only 1 device' wifi" and it's not even indicated anywhere.
Primepharm H. Poslovni putnici United States of America, 10. studenog 2014.
Good

Location, price
9
Enjoyed it
Ho M. Parovi Singapore, 9. studenog 2014.
Not bad hotel

Friendly staffs, central location & cleaniness
7,3
Comfortable, clean & very friendly staffs. There is no sports channel on TV but mostly local programs.
Thomas M. Solo putnici China, 9. studenog 2014.
Quality stay at the Wharney

Price, location, service
8
Great little hotel, clean, comfortable and friendly service. Close to MTR. My main note would be to make sure that you want to be staying in Wan Chai, because you are right in the centre of it! I was a solo traveller and enjoy having my drinks in the evening, so it was great for me, but even I was a little surprised when I walked out of the MTR station. Wouldn't stay here with a family that's for sure.
June G. Parovi United Kingdom, 9. studenog 2014.
Short Visit to HK

Friendly staff, good quality room, excellent situation -close to MTR & restaurants etc.
9,3
We had a very pleasant stay at the Wharney - we stay there on our way to Australia each year and the staff always recognise us.
Gabriel B. Solo putnici Singapore, 8. studenog 2014.
Good location

Location , clean , friendly staff
8,3
Hotel is just a few mins walk from Wan Chai. Around 15 to 20 mins walk to the convention centre. No shortage of food around.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Wharney Guang Dong Hotel Hong KongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Pub/salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - KupaonicaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04