Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Wharney Guang Dong Hotel

57-73 Lockhart Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 6030recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (6030)
Razvrstati po:
Martin Z. Poslovni putnici Germany, 2. svibnja 2016.
Perfect location and excellent value for the money
6,7
Perfect location and excellent value for the money!
Prijavi ovu recenziju
William T. Parovi Australia, 25. travnja 2016.
Perfectly Adequate Hotel in Convenient if Dubious
6,3
This is not a hôtel de grand luxe but it has everything you could want, with high class fittings, willing and capable staff, a moderately stylish foyer and a delightful bar in the basement with an extensive selection of malt whiskies. There are at least two restaurants - one serving western food - but I cannot comment on them as I didn't use them. The hotel is very conveniently located, close to Wan Chai metro and the tram line to Central. There are lots of tourist restaurants and bars nearby - which is not entirely a good thing as a number of them are perhaps not the sort of place you'd take the family. I would be perfectly happy to stay there again and again, should I want to stay on the Island rather than TST (which in my view is more fun.)
Prijavi ovu recenziju
Lariska M. Solo putnici Netherlands, 24. travnja 2016.
ok
4,3
This hotel is ok. Nothing fancy, but I think it has a great location.
Prijavi ovu recenziju
Xiangpeng W. Solo putnici China, 24. travnja 2016.
Nice value hotel
5,3
That's it
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Solo putnici United Kingdom, 24. travnja 2016.
.
4,7
Internet access was intermittent in room
Prijavi ovu recenziju
Kwok M. Poslovni putnici Hong Kong, 24. travnja 2016.
Value for money
6,3
Knew about this hotel for long time and first time staying recently. Good value for money with reasonable size of room. A pleasant susprise.
Prijavi ovu recenziju
Jared J. Poslovni putnici South Africa, 22. travnja 2016.
Front reception
3,7
So rude upon arrival,asked for a non smoking room and the lady at reception started shouting at me. So unpleasant after a 13 hour flight from South Africa. Don't expect a smile upon arrival or any help. Room very average but good location.
Prijavi ovu recenziju
Keith R. Poslovni putnici New Zealand, 22. travnja 2016.
Great Location
5,3
Great location but a bit tired - will use again
Prijavi ovu recenziju
Wayne C. Poslovni putnici Australia, 21. travnja 2016.
Great improvement to hotel.
5,7
I stayed in a no smoking newly renovated room and it was extremely good compared to my last stay 2 years ago. Truely no smoking, comfortable bed, aircon worked and nice modern feel. If you stay here go for a renovated room, I assume the others are still in bad need of refurbish. I would stay here again, good value for business travellers and close to MTR station.
Prijavi ovu recenziju
David B. Poslovni putnici United Kingdom, 21. travnja 2016.
Good location
5,3
I've stayed here several times as it offers reasonable value for money.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Wharney Guang Dong Hotel Hong KongThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - UlazThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RecepcijaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Posao CentarThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - PredvorjeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - RestoranThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - BazenThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniThe Wharney Guang Dong Hotel Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05