Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Thilanka Resort and Spa

Godawalayaya Moragollawa, Dambulla, Sigiriya, Šri Lanka

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 105recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (105)
Razvrstati po:
Sivakumar I. Obitelji sa malom djecom India, 26. travnja 2016.
great resort for families
6,3
centrally located to reach many distinations. great pool.
Prijavi ovu recenziju
Agus M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. ožujka 2016.
Service staffs need to beef up their hospitality s
4,3
The staffs are not very friendly
Prijavi ovu recenziju
Lussy Y. Solo putnici Italy, 26. prosinca 2015.
No conforable
3,7
We are not satisfacted
Prijavi ovu recenziju
Colette M. Parovi Ireland, 18. prosinca 2015.
Three night stay

The hotel looked impressive from the outside
3,7
Hotel is over rated. Dinner on one of the nights was disgraceful. Bathroom was very smelly. Over rated
Prijavi ovu recenziju
Lihong S. Grupe China, 27. srpnja 2015.
Didn't stay here

Swimming poor, bar
5,3
We were told the system didn't receive our reservation although we have showed our vulture and the money has also been charged. And since there were no room left, the hotel didn't offer any solution until we call agoda... At last we were arranged to stay in a 5- star hotel near this one, which was a good result, but they could be more positive.
Prijavi ovu recenziju
Ryan B. Parovi Australia, 19. svibnja 2015.
out of season stay

rooms are very nice, pool is lovely and staff polite
8,3
It was a very nice place to stay and was everything we hoped it would be. As we stayed in the off season it was very quiet and we found it to be super relaxing, however the food wasn't quite what we expected. We are putting that down to the fact they were only preparing 8 meals a night so couldn't bring out their A game. I would recommend staying here though as we still enjoyed it. Good base to see Sigiriya and Dambulla caves.
Prijavi ovu recenziju
Roopa M. Parovi India, 7. svibnja 2015.
Not worth visiting

Big rooms, nice pool & big property
3
Wifi & Internet did not work at all in the common areas. Too many lizards in the room & bathroom. Not enough plug points in the room. Poor maintainance of the rooms - desperately needs a paint job. Sofa in the room with dirty upholstery. No female employees in the hotel including the Spa !
Prijavi ovu recenziju
Rimzan F. Obitelji sa odraslom djecom Sri Lanka, 15. travnja 2015.
excellent location n hotel. need improvement in fo

location, green surrounding and very quiet
7,7
whole family enjoyed it. choice of food needs improvement
Prijavi ovu recenziju
Rafael K. Parovi Argentina, 26. ožujka 2015.
Trip

1
8
Prijavi ovu recenziju
Monica C. Parovi Denmark, 14. veljače 2015.
Nice cosy hotel

pool, food and friendly staff
7,7
Very positive experience, and the staff are so polite and helpful.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Thilanka Resort and Spa SigiriyaThilanka Resort and Spa Sigiriya - ApartmanThilanka Resort and Spa Sigiriya - Gostinjska sobaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Gostinjska sobaThilanka Resort and Spa Sigiriya - RestoranThilanka Resort and Spa Sigiriya - RestoranThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - KupaonicaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Interijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Vruća kupkaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - RecepcijaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - RestoranThilanka Resort and Spa Sigiriya - Balkon/terasaThilanka Resort and Spa Sigiriya - RestoranThilanka Resort and Spa Sigiriya - RestoranThilanka Resort and Spa Sigiriya - Pub/salonThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - Balkon/terasaThilanka Resort and Spa Sigiriya - PredvorjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - Spa centarThilanka Resort and Spa Sigiriya - Rekreacijski sadržajiThilanka Resort and Spa Sigiriya - Spa centarThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - BazenThilanka Resort and Spa Sigiriya - TrgovineThilanka Resort and Spa Sigiriya - Spa centarThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - Spa centarThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - VrtThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - VrtThilanka Resort and Spa Sigiriya - VrtThilanka Resort and Spa Sigiriya - VrtThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - OkružjeThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - PogledThilanka Resort and Spa Sigiriya - Gostinjska sobaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Interijer hotelaThilanka Resort and Spa Sigiriya - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03