Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Three Cities Kleine Zalze Lodge

Kleine Zalze , Strand Rd (R44), Stellenbosch, Stellenbosch, Južna Afrika (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Pogled Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Okružje Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska soba Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Restoran Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska soba Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Rekreacijski sadržaji Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Restoran Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Okružje Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska soba Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska soba Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Okružje
Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Sadržaji Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Pogled Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela Three Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela
Područje Stellenbosch Broj soba: 47

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 11recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (11)
Razvrstati po:
Laurian P. Parovi South Africa, 17. svibnja 2015.
Great stay !

Wine tasting , underfloor heating in the bathroom and complimentary bottle of wine
9
Prijavi ovu recenziju
Linda L. Solo putnici South Africa, 30. ožujka 2015.
good choice

location. access to your room
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Meryem C. Grupe Morocco, 7. siječnja 2015.
Good stay and bad food!

Vineyards, Pool & Breakfast
7,3
The hotel is nice and relaxing. When we first arrived we were given the wrong key and ended up opening the room of a lady who was obviously was in total shock. Once we got to our room we discovered that we were offered a nice bottle of wine from their own vineyard aswell as a free wine tasting. Nice gesture... We then went for a late lunch and only sandwiches were available. I was not impressed with the quality... We were given great recommendations about places to eat and do wine tastings. Breakfast was very good but dinner was a disaster... The wine tasting was really nice and the staff was very professional.
Prijavi ovu recenziju
Stephen S. Parovi Australia, 15. ožujka 2014.
Good choice for us........

Quiteness, Spacious apartment, Superb Dining
8
We really enjoyed our stay and would recommend staying here if you have your own vehicle or hire vehicle to access surrounding attractions including wineries. Don't stay here if you are elderly, disabled or have heavy baggage as there are about 20 steps down to apartment.
Prijavi ovu recenziju
Debbie J. Parovi South Africa, 28. kolovoza 2011.
nice rooms

View from room
6,3
Nice hotel but wouldn't stay again, not enough hot water, hairdryer broken and breakfast was chaos and food not up to standard for a 4 star hotel. For the price you are paying there are better hotels in the area.
Restaurant Tip: The Terrior Restaurant is fantastic would absolutely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Kevin M. Poslovni putnici Canada, 22. ožujka 2011.
Country retreat

Great restaurant, nice golf course all surrounded by vineyards.
8
staff were helpful with all enquiries. breakfast was excellent with wide range of choices. the on-site restaurant was very good and the ambience on the patio is fabulous.
Restaurant Tip: Make sure to book ahead of time at the restaurant as it can be busy.
Prijavi ovu recenziju
Michel B. Parovi Switzerland, 23. listopada 2014.
Wunderschöne Anlage mitten im Weingebiet

Lage, schöne Zimmer, guter Wein!
9,7
Prijavi ovu recenziju
Barbro R. Parovi Sweden, 17. veljače 2015.
Svenskar på Hop on hop offtur

Utmärkt svit för fyra vuxna, vackra omgivningar, bra service i receptionen
8,3
Vi blev besvikna på servicen i lodgens restaurang, blev nonchalerade en kväll, erbjöds inte ens dessert så vi åt ingen. Dessutom var det trots varmt väder så kallt i poolen att man inte kunde simma.
Prijavi ovu recenziju
Pieter V. Parovi Netherlands, 16. ožujka 2014.
een tegenvaller

bed was goed
6
De standaardkamer heeft geen zitje, er is geen gelegenheid om buiten te zitten, de kamer is kaal, wel compleet, maar bijv. geen koelkastje. Naast het zwembad wordt een nieuw pand neergezet(herrie), die de helft van het uitzicht bij het zwembad wegneemt. Bij de kamer zijn slechts 2 parkeerplaatsen voor vijf kamers, waarvan er een is toebedeeld aan de luxe suite.
Prijavi ovu recenziju
Jan V. Grupe Belgium, 10. veljače 2013.
leuke locatie voor golfers

golfhotel
7
goed golfhotel ;kamers beneden minder goede ligging wel comfort.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Three Cities Kleine Zalze Lodge StellenboschThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - PogledThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - OkružjeThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska sobaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - RestoranThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska sobaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Rekreacijski sadržajiThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - RestoranThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - OkružjeThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska sobaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Gostinjska sobaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - OkružjeThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - SadržajiThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - PogledThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Interijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotelaThree Cities Kleine Zalze Lodge Stellenbosch - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03