Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba
Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 102
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1228recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1228)
Razvrstati po:
Gavin W. Parovi Australia, 21. kolovoza 2015.
nice place to stay

close to beach, restaurants and bangla rd
8,7
our stay was good, beds could be a bit softer
Prijavi ovu recenziju
Shaukat M. Grupe Pakistan, 18. kolovoza 2015.
Staff n services not good

Nothing
7
So So medium
Prijavi ovu recenziju
Jakob H. Parovi South Africa, 14. kolovoza 2015.
Will come back for more

Location, cost & pool
7,7
We stayed at this location a few times in the past few years and this time we found the staff's English a little bit limited. Even so, when making use of literature and signs they were able to grasp what's needed. Very helpful and friendly. Location is good for moving around without having to make use of any sort of transport. Will definitely make use of this hotel in the future again when visiting Patong.
Prijavi ovu recenziju
Max K. Solo putnici Germany, 12. kolovoza 2015.
good value for money

inexpensive, great location, pool
8
I had a pleasant stay. I think the hotel offers great value for money, if you are fine with a basic well located hotel. It was also quit at night. But it is somewhat old, so don't expect a new shiny hotel, but if you are looking for a nice inexpensive hotel in the middel of everything, I recommend it.
Prijavi ovu recenziju
Chan Y. Parovi Hong Kong, 29. srpnja 2015.
value for money

location room and food
9
great. 800 baht per night. really good one.
Prijavi ovu recenziju
Desmond G. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Middle of all the action, top spot

Real value for money, clean and everything works (hot water & WIFI ), good location, front desk very helpful.
7,7
This is an excellent hotel to base you holiday. Very good price. Centrally located. Clean and tidy with good response to any minor problems. We come every year .......so has to be good.
Prijavi ovu recenziju
Malcolm S. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Eenjoyable Stay

Ideal location in Patong, The pool is very relaxing, The room sizes are a comfortable size.
8,7
This was our third stay at the Tony Resort which speaks for itself, we always feel relaxed from the moment we arrive until our departure, We will certainly stay here whenever we are in Patong The location is ideal for shopping or just going for a walk ,this hotel is close to many restaurants when eating out Value for Money
Prijavi ovu recenziju
Sivarao A. Solo putnici Malaysia, 29. lipnja 2015.
Had a pleasant stay...

Clean, location is ok
7,7
Prijavi ovu recenziju
Sharon M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. lipnja 2015.
Breakfast

Near to Beach, Amentities
7
I booked two room with one extra bed, the air-con at one room totally no cold. can't even adjust the temperature. the breakfast varieties not much. not attractive at all. pool is small. Convenience to shop, beach, many amenities nearby.
Prijavi ovu recenziju
Janette F. Solo putnici Australia, 24. lipnja 2015.
Why

Why I enjoyed my stay at the Tony Resort
8,7
I really enjoyed my stay at the Tony Resort. The location was great, the pool area very attractive and the staff attentive. I had a poolside room which was handy to everything. The only thing missing was tea and coffee and cups to drink out of. Only glasses were provided but there was an electric jug. Other than that very minor thing a very enjoyable stay
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - Balkon/terasaTony Resort Phuket - Balkon/terasaTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RecepcijaTony Resort Phuket - PredvorjeTony Resort Phuket - PredvorjeTony Resort Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04