Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba
Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 102

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1275recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1275)
Razvrstati po:
Michael C. Parovi Australia, 15. siječnja 2016.
Great

Location, pool, clean.
7,7
Fantastic, have stayed before and will saty again.
Prijavi ovu recenziju
Kevin B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. siječnja 2016.
Upmarket backpackers

Price, location
4,7
We booked The Tony more than 5 months in advance. We requested an airport pick up and interconnecting rooms. We emailed to request confirmation, but didn't receive a reply. We arrived at the airport to no transfer, made our own way there, then had to wait an hour (at 11pm) for them to make the rooms, which were not interconnecting. The reception staff are rude and not interested. Breakfast was basic but adequate. There were a lot of young European men staying at the hotel when we were there who were quite noisy at night in the hallways. We would not stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Ashleigh H. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. siječnja 2016.
great location

hotel was perfectly located. massive shopping centre close by and the beach only a few minutes walk away. Money exchange booth right out the front as well as transport.
8,7
Stay was great, hotel very accommodating with my young child. Always happy to help The beds are pretty firm but bearable. Very close to shopping and beach. You have everything you need in a very close proximity. Would definitely be going back
Prijavi ovu recenziju
Suzanne H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. siječnja 2016.
Great location

Location, friendliness ,accommodating
9,3
Checkin was a breeze, did not have to produce paperwork from agoda, they had it all in hand. Was staying with other family members and they happily put us in rooms beside one another.Breakfast was included, staples were always there but there was something new each morning to try. We stayed for 7 nights. Staff were very friendly and helpful. Location was perfect. Close to beach, shopping centre and markets. Not a complaint, but be aware, the beds are firm. Would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Jozef S. Solo putnici Slovakia, 22. prosinca 2015.
Good but not so so good

Nice,clean room ,nice view and location too
7,7
It was really good ,just stuff don't speak ingleish very well ,what is really disturbing ....but otherwise no problem
Prijavi ovu recenziju
Warren M. Solo putnici Australia, 2. prosinca 2015.
Tony

Price and location. Great pool
7,7
Value for money
Prijavi ovu recenziju
Leander P. Parovi Australia, 27. studenog 2015.
Good!

Good location, excellent pool and big room!
6,7
Hotel was pretty good but no tea, coffee or mugs supplied. Bit pointless on supplying an electric jug and nothing else. Also staff really do need to learn a bit more english as so much was lost in translation. Otherwise alright hotel!
Prijavi ovu recenziju
Peter B. Solo putnici Australia, 4. studenog 2015.
chaege extra for company

Pools quietness locality
8
Stay was great but I paid for 2 people and still had to pay for extra company for the night,washing was very expensive so go around the corner lot cheaper but great location and great poils
Prijavi ovu recenziju
Matthew C. Solo putnici Australia, 1. studenog 2015.
Nice stay

Decor, staff and location
7,7
Enjoyable stay.Friendly staff. No problems and no Hassel's. Spacious clean room. Lovely resort all over.
Prijavi ovu recenziju
Ahmad A. Grupe Kuwait, 31. listopada 2015.
Mr. A

Location, big bed and location.
7,3
It very good but the resort need to be renovated alil and also the TV sucks big time and very small. The location is excellent.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - Balkon/terasaTony Resort Phuket - Balkon/terasaTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RestoranTony Resort Phuket - RecepcijaTony Resort Phuket - PredvorjeTony Resort Phuket - PredvorjeTony Resort Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08