ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Tony Resort Phuket - Vruća kupka Tony Resort Phuket - Eksterijer hotela Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Gostinjska soba Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Kupaonica Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen
Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen Tony Resort Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 102
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1134recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1134)
Razvrstati po:
Christopher A. Parovi United Kingdom, 2. prosinca 2014.
it was ok

location pool rooms condition
8
the hotel was in a good position not too far from nitelife and beach the staff where not the friendliest i have met in thailand the breakfast was average.
Chee C. Parovi Malaysia, 11. studenog 2014.
Satisfaction

Nice swimming pool, Reasonable Price, Close to everything
7,7
Their staff is helpful, simple breakfast but it's okay. Definitely will come again to Tony Resort
Curtis N. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 10. studenog 2014.
Convenient comfortable

Central location had all amenities required. Quiet with a nice pool
8
Gavin B. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
tony resort

location.value for money and staff
8
have stayed on many occasions and will be back again
Norharyatie K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. studenog 2014.
Good, Affordable, Near to All Attractions

Clean, Staff Very Friendly and Helpful.
9,3
Our stay at Tony was great. The staff was very helpful and always smiling. Good Job.
Terence W. Solo putnici New Zealand, 28. listopada 2014.
My stay at Tony Resort.

location-pool-friendly staff.
8
I thoroughly enjoyed my stay at Tony resort.The breakfast was only average,but the pool was great.Also the staff were very friendly,and one of the house maids was exceptionally clean and tidy,the other one not so.All in all my stay,and the price were very good.
Rhea C. Grupe Philippines, 26. listopada 2014.
Value for money

the room is spacious, safe area & free/strong wi-fi
7,3
the stay was great staff was accommodating much better if they have a complete set of toiletries (no toothbrush and toothpast)
Vinh M. Solo putnici United States of America, 24. listopada 2014.
Vacation

cheap price
5,3
cheap price but rooms had black mildew on ceilings
Chen Z. Grupe China, 22. listopada 2014.
nice location

location, price, location
7
good, near to the mall. also not far from the bar street and the beach
Kuan W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. listopada 2014.
value for money

clean, staff is always available. good decoration. nice and spacious rooms with balcony
7,3
Good and comfortable. Staff is friendly and helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Tony Resort PhuketTony Resort Phuket - Vruća kupkaTony Resort Phuket - Eksterijer hotelaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - Gostinjska sobaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - KupaonicaTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - BazenTony Resort Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3C03