Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Toscana Village Resort

10 Golden Orchid Drive, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija 4802

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 11recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (11)
Razvrstati po:
Po Y. Grupe Hong Kong, 18. prosinca 2015.
Excellent service

Friendly and helpful staff, pleasant environment, the room is spacious
9,3
I have booked the room for two days with one day in-between going to sailing. The staff noticed that and actively offered help by allowing us to leave our luggages in the room we are staying at. Really thanks a lot for the nice staff! The room is good and the hotel is near the supermarket which is very convenient.
Prijavi ovu recenziju
Sandy S. Parovi Australia, 20. rujna 2015.
Great central location with fantastic views

location, views and size of apartment
10
Our stay was fantastic. Our room was ready at midday. Once we settled in we spent a few hours by the wonderful pools and waterfalls. We walked everywhere from there. The apartment was very comfortable, spacious, clean and accommodating. Would certainly stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Dimitrios H. Parovi Australia, 16. srpnja 2014.
Great views and proximity to shops and restaurants

Great views, self contained apartment with parking if required. Shops very close and boardwalk to marina and new ferry terminal
7,7
Prijavi ovu recenziju
Chris K. Parovi Australia, 16. lipnja 2014.
Great value for maoney. Did the job.

View, Cost and location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Jayne H. Grupe Australia, 10. studenog 2013.
Excellent

Central location, magnificent views and spacious rooms
9,7
Excellent, great location, beautiful views and spacious apartment. Beautiful gardens!
Prijavi ovu recenziju
William M. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 29. travnja 2012.
Tropical garden site with kitchen and laundry

Nice gardens, Pools. Gated entrance.
7,7
convenient for great barrier reef excursions. apartments do not have a lift. gated entrance did not have enough access cards.
Restaurant Tip: Tha Fish at the pier. Excellent gluten-free menu.
Prijavi ovu recenziju
Tang M. Obitelji sa malom djecom Australia, 18. ožujka 2011.
Location but the equipment for less than perfect

Location
7
The location of the resort is very good as it only 15 minutes walking distance to the main street for all living needs and also to Airlie Beach. The view from the room is excellent! Room space is big enough for 8 people. The reception desk is helpful and cheerful for any needs and booking tours.. Overall, it's a good place for a vacation when compare with the price.
Prijavi ovu recenziju
Alessandro F. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 15. srpnja 2013.
piacevole

posizione, vista, comodità
6,3
buono in generale, ma avremmo preferito maggiore pulizia, una rinfrescata alle pareti e all'arredo e una connessione WIFI più efficente
Prijavi ovu recenziju
Jorgen L. Obitelji sa malom djecom Sweden, 10. prosinca 2011.
Tjusigt hotel med härligt läge

God standard,antastisk utsikt,nära centrum och mycket servicinriktad personal.
9,7
ett underbart hotel med härlig atmossvär. rummen var stor och välutrustade. utsikten över havet är kanon. det var nära till allt(affärer ,bad, restauranger).mycket blommor och härliga små poler i olika nivåer. vi hadde tillgång till fri internätt. personalen var underbar, det fans bara möjligheter. vi tar gärna in på detta hotell.
Prijavi ovu recenziju
Ching W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
潔淨度需提升!

景色還可,但距離海邊較遠,只能望到些少海景。房間設備較舊,而且不夠潔淨,有很多用具有污跡!
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Toscana Village Resort Otočje Whitsunday Toscana Village Resort Otočje Whitsunday  - PogledToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - BazenToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - UlazToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - BazenToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - VrtToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - VrtToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - OkružjeToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - BazenToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - KupaonicaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaToscana Village Resort Otočje Whitsunday  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04